|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jenova3
(ban)
|
Zaslal: ne únor 05, 2012 3:18 pm Předmět: |
|
|
| Big Muscle napsal: | Pardon, že ti to tu spamuju, ale udivuje mě jedna věc. Ty máš peníze na sojový protein, máš peníze na omega-3, máš peníze na kreatin, ale tvaroh nebo eidam si nemůžeš dovolit?
Píšeš, že za sojový protein utratíš 620,- měsíčně. Za tuhle cenu máš cca 5 kg kuřecího, jestli dobře počítám, tak to máš 160g na den - nebyla by to lepší volba?
A mimochodem, v mléku není rostlinná bílkovina |
s tim mlekem maš pravdu no to jsem si neuvedomil.....ono ale kdyz si to vezmes tak ze stoho jova proteonu za 620kc na mesic prijmu dene presne 100g bilkovin (rostlinnych) tak to je podle me odost nez ze 160g masa...to mas nejak 35-40g bilkovin ne? :P přibližně....a zadalsi prosim pochopte ze ty multivitaminy a mineraly,omega-3 potřebuji!!!neberu to vubec kvuli svalum!!!Nechce se mi tu psat proc ale beru to kvuli memu zdravotnimu stavu! ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne únor 05, 2012 3:32 pm Předmět: |
|
|
| jenova3 napsal: | a zadalsi prosim pochopte ze ty multivitaminy a mineraly,omega-3 potřebuji!!!neberu to vubec kvuli svalum!!!Nechce se mi tu psat proc ale beru to kvuli memu zdravotnimu stavu! ... |
Jestli je potřebuješ kvůli zdravotnímu stavu a tvoje rodina je ve špatný finanční situaci, jsem si poměrně jistej, že je máš zadarmo nebo s minimálním doplatkem na předpis od lékaře.
Začíná mi to tu smrdět výmluvama nebo kecama.
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: ne únor 05, 2012 3:36 pm Předmět: |
|
|
jako nechci bejt taky nějakej kritik, ale řešíš rostlinný bílkoviny a matka ti mrdne na stůl na oběd 350 gramů masa? možná bude nejjednodušší, když si to maso rozložíš na dvě pořádný jídla, k tomu dohodíš tvaroh, vejce a máš to.
a btw, jestli budeš nabírat tejdně kilo ve víře, že "slušná část z toho jsou svaly", bude z tebe na konci tak leda vepřík, chlape, to už jsem měl tu smůlu odzkoušet _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
jenova3
(ban)
|
Zaslal: ne únor 05, 2012 3:38 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | jenova3 napsal: | a zadalsi prosim pochopte ze ty multivitaminy a mineraly,omega-3 potřebuji!!!neberu to vubec kvuli svalum!!!Nechce se mi tu psat proc ale beru to kvuli memu zdravotnimu stavu! ... |
Jestli je potřebuješ kvůli zdravotnímu stavu a tvoje rodina je ve špatný finanční situaci, jsem si poměrně jistej, že je máš zadarmo nebo s minimálním doplatkem na předpis od lékaře.
Začíná mi to tu smrdět výmluvama nebo kecama. |
nevymlouvam se....beru multivitamin jelikoz mam jinak velky nedostatek vitaminu a pak mega deprese (mame to zdrejme dedicne nebo co) ,multimineral beru kvuli vapniku a hořčiku jelikož tlumi nespavost a ja měl mega velke potiže ze spankem (3dny bez spanku a pod a neschopnost usnout i po hypnotikach :) ) ...omega-3 beru jelikož je to už od pradavna uživane proti depresim a pod.A jeste k tomu vapniku...mival jsem slabe kosti!'.....
proc si nemuzu dovolit lepsi stravu?Malo penez..proc si nenajdu brigadu?Socialka by mi strhavala 70procent z pridavkua pod takze yb to bylo vylej nalej...
proc si nenajdu načerno?hledal jsem ale nikde nic (jsem z OSTRAVY!!! )...
----ty vitaminy,mineraly,omega3 nemam od doktora beru to z vlastniho přesvědčeni a funguje to tak jak jsem potřeboval!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
jenova3
(ban)
|
Zaslal: ne únor 05, 2012 3:40 pm Předmět: |
|
|
| CrazyLom napsal: | jako nechci bejt taky nějakej kritik, ale řešíš rostlinný bílkoviny a matka ti mrdne na stůl na oběd 350 gramů masa? možná bude nejjednodušší, když si to maso rozložíš na dvě pořádný jídla, k tomu dohodíš tvaroh, vejce a máš to.
a btw, jestli budeš nabírat tejdně kilo ve víře, že "slušná část z toho jsou svaly", bude z tebe na konci tak leda vepřík, chlape, to už jsem měl tu smůlu odzkoušet |
to s tim masel přehnala nestava se pokažde...ale 100g masa na oběd mam tak 4-5x tydne...Nj na ektomorfovi vpada dobře i když přibere nějake to sadlo..lepši než byt kost a kuže...
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: ne únor 05, 2012 3:43 pm Předmět: |
|
|
| jenova3 napsal: |
to s tim masel přehnala nestava se pokažde...ale 100g masa na oběd mam tak 4-5x tydne...Nj na ektomorfovi vpada dobře i když přibere nějake to sadlo..lepši než byt kost a kuže... |
no, s tím jako ryzí endomorf nemůžu souhlasit, ale to je věc vkusu :) jinak myslím, že levnější cestu než trochu masa a tvaroh s vejcama, co se týče proteinových zdrojů, asi těžko pořešíš _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
jenova3
(ban)
|
Zaslal: ne únor 05, 2012 3:49 pm Předmět: |
|
|
| CrazyLom napsal: | | jenova3 napsal: |
to s tim masel přehnala nestava se pokažde...ale 100g masa na oběd mam tak 4-5x tydne...Nj na ektomorfovi vpada dobře i když přibere nějake to sadlo..lepši než byt kost a kuže... |
no, s tím jako ryzí endomorf nemůžu souhlasit, ale to je věc vkusu :) jinak myslím, že levnější cestu než trochu masa a tvaroh s vejcama, co se týče proteinových zdrojů, asi těžko pořešíš |
----------------------------------------------------
ta moje strava co bych si platil+1l mleka a 500g pečiva a 100g masa od mati = 180-190g bilkovin....1120kc mesičně
----------------------------------------------------------------------------
100g masa,500g pečiva,1l mleka (od mati) + 1tvaroh 250g (12kc),5vajec (12kc),to už mam 720kc mesicne a jen 55g bilkovin...+300kc za me nepostradatelne doplnky (vitaminy,mineraly,omega-3*potřebuju je!*)...to je 1020kc :/ :/ ..celkový přijem s pečivem a mlekem a maminým masem ´=120g bilkovin :/... :/
|
|
| nahoru |
|
 |
jenova3
(ban)
|
Zaslal: ne únor 05, 2012 3:50 pm Předmět: |
|
|
a navic s vejcama si nevm rady..jeden chlapek co posiluje x let mi řikal že kdybych jedl 2-5 celích vajec deně tak po 2měsicích dopadnu bledě co se týče zdraví....cholesterol či co tam je ne :P
|
|
| nahoru |
|
 |
jenova3
(ban)
|
Zaslal: ne únor 05, 2012 4:02 pm Předmět: |
|
|
Je tohle dobrý protein?
100g obsahuje 85g bilkovin,4g sacharidu,0.5g tuku,361kcal,
Aminokyseliny:
Arginin 6,6g
Alanin 3,5g
Asparagova kys. 9,7g
Cystein 0,6g
Glutaminova kys. 18,9g
Glycin 3,3g
Phenylalanin 4,2g
Isoleucin 3,7g
Leucin 6,4g
Lysin 5,6g
Methionin 1,0g
Prolin 5,3g
Threonin 3,0g
Tryptofan 0,6g
Thyrosin 3,1g
Serin 4,4g
Valin 3,7g
---------------------------------
co vy nanho?jsem ted nasel na netu..ma dostatek aminokyselin a tak?ja se v tom tolik nevznam jako vy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne únor 05, 2012 4:08 pm Předmět: |
|
|
Co je moc to je moc.
Tohle vzdávám
|
|
| nahoru |
|
 |
jenova3
(ban)
|
Zaslal: ne únor 05, 2012 4:09 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Co je moc to je moc.
Tohle vzdávám |
...notaaak...co je natom spatne?jsem se pouze zeptal an protein
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne únor 05, 2012 4:45 pm Předmět: |
|
|
| jenova3 napsal: | | Octopuss napsal: | Co je moc to je moc.
Tohle vzdávám |
...notaaak...co je natom spatne?jsem se pouze zeptal an protein |
Problém je v tom že se teď už jen vymlouváš.
Ten jídelníček co jsem ti napsal.
Snídaně - platí máma
Svačina - tu jsi měl i předtím
Oběd - platí máma
Večeře - + 20 kč za sýr
dodlab - + 20 Kč za tvaroh
To je navíc 40 Kč za den (necelých). Když nebudeš kupovat Sojový protein, No Explode a creatin, měl bys to ušetřit. Do té doby než skončíš školu, najdeš si práci a začneš regulerně vydělávat.
Pokud máš před sebou ještě rok studia, můžeš přes léto vyrazit vydělávat do ciziny a pak mít na zbytek roku vatu.
|
|
| nahoru |
|
 |
jenova3
(ban)
|
Zaslal: ne únor 05, 2012 4:48 pm Předmět: JUPIIII |
|
|
NO haha..ted SE MI podarilo sehnat od znameho kontakt na cloveka co dela kulturistiku a predstavl jsme mu stravovani ktere hodlam dodrzovat...a rekl jsem mu o svem stavu ohledne penez,,,co mi nato napsal?Ze rozhodne bych nabyral vice svalu kdybych zalozil stravu na vejcich,masu,mleku,tvarohu,a whey proteinu ,ale pokud nato nemam penize a presto chci nejake ty svalove přirustky tak mi to co jsem uvedl postači..což je: 1l mleka,500g pečiva s maslem a šunkou,100g těstovin,100g masa,100g corn flake,100g sojoveho proteinu..pri kdyz nato hodim jeste nejaky slušny creatin tak je to v pohode a ze bych nenabyral svaly se nemusim obavat..........ale kazdopadne uznavam ze vejce,maso,tvaroh a pod je mnohem mnohem lepsi varianta ale natu aj nemam.A soja byla dost podcenovana ale obsahuje slusne spektrum aminokyselin a je dost blízko k whey proteinu...proc by se ji taky řikalo rostlinne maso že ?! :) ale jinak dik za vase komenty a ignoraci toho ze jsem uvadel že na normal stravu nemam!Ja chtel jen pomoct a řict zdali ano či ne.ale i tak diky.
|
|
| nahoru |
|
 |
jenova3
(ban)
|
Zaslal: ne únor 05, 2012 4:50 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | jenova3 napsal: | | Octopuss napsal: | Co je moc to je moc.
Tohle vzdávám |
...notaaak...co je natom spatne?jsem se pouze zeptal an protein |
Problém je v tom že se teď už jen vymlouváš.
Ten jídelníček co jsem ti napsal.
Snídaně - platí máma
Oběd - platí máma
Večeře - + 20 kč za sýr
dodlab - + 20 Kč za tvaroh
To je navíc 40 Kč za den (necelých). Když nebudeš kupovat Sojový protein, No Explode a creatin, měl bys to ušetřit. Do té doby než skončíš školu, najdeš si práci a začneš regulerně vydělávat.
Pokud máš před sebou ještě rok studia, můžeš přes léto vyrazit vydělávat do ciziny a pak mít na zbytek roku vatu. |
ale neni to slaby jidelniček?malo bilkovin ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne únor 05, 2012 5:06 pm Předmět: |
|
|
| jenova3 napsal: |
ale neni to slaby jidelniček?malo bilkovin ne? |
Tys asi nepochopil ironii chobotnice.
Uvědom si že doporučená dávka pro nesportovce je 0,8 g na 1 kg tělesné hmotnosti. Když máš bílkoviny nad tuto hodnotu, nemělo by ti dělat velké problémy nabrat svalovou hmotu (do určité meze). 1,5 g + se uvádí jako optimum, ale rozhodně to není zákon. I při 1,3 g nabíráš svalovinu v pohodě, ale nabírá se o něco hůře než když jsi na optimu.
Další věc, uvědom si že přemíra bílkovin škodí. Co vím, nedoporučuje se (vynechme profesionály) dlouhodobě 2,0 g +. Zatěžuje to játra, tělo to už špatně tráví.
Neber to jako buzeraci. Podle mě se hodně upínáš k bílkovinám, ale podle mě děláš ještě jiné chyby které brání růstu. Zkus napsat svůj trénink včetně vah které zvedáš.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|