|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jenova3
(ban)
|
Zaslal: ne únor 05, 2012 9:06 pm Předmět: |
|
|
ted ho predelavam....na tvaroh,mleko,a mozna i proteinak a syr eidam :D ...co si myslis/te o tomto ptoteinaku (je dost levnej) ***
--
edit, viz pravidla fóra
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne únor 05, 2012 10:20 pm Předmět: |
|
|
| jenova3 napsal: | | tak jako rostlinne b. tam mam : těstoviny,corn flake,pečivo... |
Uh, kolik kilo pečiva těstovin a corn flakes musí člověk sníst pro 45g bílkovin?
Tohle fakt zdroje bílkovin nejsou. Možná mi něco uniklo...
|
|
| nahoru |
|
 |
jenova3
(ban)
|
Zaslal: ne únor 05, 2012 10:34 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | jenova3 napsal: | | tak jako rostlinne b. tam mam : těstoviny,corn flake,pečivo... |
Uh, kolik kilo pečiva těstovin a corn flakes musí člověk sníst pro 45g bílkovin?
Tohle fakt zdroje bílkovin nejsou. Možná mi něco uniklo... |
ehm..nekdo se me tpal vis ze kde mam rostlinne jelikoz jsem to predelal na zivocisne a on mi zdeloval ze i rostlinne bych tam mel mit tak jsem mu uvedl ze i je tam mam v daných potravnach :) :) hehe
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
|
| nahoru |
|
 |
jenova3
(ban)
|
Zaslal: po únor 06, 2012 2:16 pm Předmět: |
|
|
| Big Muscle napsal: | Co corn flaky nahradit vločkama? Nebude to X-krát levnější? |
jsem uvazoval ale kdyz se mrknu na vlocky na netu tak jsou drahe :D bio...kolik normal stoji? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: po únor 06, 2012 2:19 pm Předmět: |
|
|
klasiky kaufland stoji 13kc 500g pokud se nemylim, 100g na snidani je dostacujici davka, zalejes to mlikem, pridas kakao,med nebo trosku sojovyho proteinu a
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: po únor 06, 2012 2:25 pm Předmět: |
|
|
jenova3 proc BIO vlocky zrovna ?:) _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
jenova3
(ban)
|
Zaslal: po únor 06, 2012 2:50 pm Předmět: |
|
|
| Prasopes. napsal: | | jenova3 proc BIO vlocky zrovna ?:) |
ja jine na netu nenasel
|
|
| nahoru |
|
 |
jenova3
(ban)
|
Zaslal: po únor 06, 2012 2:50 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | klasiky kaufland stoji 13kc 500g pokud se nemylim, 100g na snidani je dostacujici davka, zalejes to mlikem, pridas kakao,med nebo trosku sojovyho proteinu a |
dik :) parada
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
jenova3
(ban)
|
Zaslal: po únor 06, 2012 3:12 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | jenova3 napsal: | | Prasopes. napsal: | | jenova3 proc BIO vlocky zrovna ?:) |
ja jine na netu nenasel |
Proč na netu? Třeba se někdy podívat do krámů. |
jo tojo,,,ted jsem se ptal mamky a pri kupim 500g pytel za max 15kc...takže mesicne usetrim 50kc kdyz si to dam namisto corn flaku,,takže to beru a připisuju do sveho new jidelničku :P
|
|
| nahoru |
|
 |
jenova3
(ban)
|
Zaslal: po únor 06, 2012 3:35 pm Předmět: New jidelniček |
|
|
Tak jsem si sestavil new jidelniček a když odmyslim vitaminy a pod ktere si kupuju jak jsem zde už psal tak by me vysel na 1310kc (nepocitam oběd,pečivo,mleko-kupuje mama) mesicne a obsahuje:
135g živočišných bilkovin.
celkem i s rostlinnyma 175g bilkovin.
A 430-450g sacharidu.
syr eidam,tvaroh,mleko,maso,protein prašek.
...co vy naněj?mam jeste pridat zivočišné bilkoviny ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po únor 06, 2012 3:54 pm Předmět: Re: New jidelniček |
|
|
| jenova3 napsal: | Tak jsem si sestavil new jidelniček a když odmyslim vitaminy a pod ktere si kupuju jak jsem zde už psal tak by me vysel na 1310kc (nepocitam oběd,pečivo,mleko-kupuje mama) mesicne a obsahuje:
A 430-450g sacharidu.
...co vy naněj?mam jeste pridat zivočišné bilkoviny ? |
Cokoliv co má v průměru nad 1,5 g na 1 kg TH je postačující. Tj. u tebe vše nad 120 g bílkovin.
Teď už se nemáš na co vymlouvat, tak mazej posilovat nohy
|
|
| nahoru |
|
 |
jenova3
(ban)
|
Zaslal: po únor 06, 2012 4:22 pm Předmět: Re: New jidelniček |
|
|
| Mablung napsal: | | jenova3 napsal: | Tak jsem si sestavil new jidelniček a když odmyslim vitaminy a pod ktere si kupuju jak jsem zde už psal tak by me vysel na 1310kc (nepocitam oběd,pečivo,mleko-kupuje mama) mesicne a obsahuje:
A 430-450g sacharidu.
...co vy naněj?mam jeste pridat zivočišné bilkoviny ? |
Cokoliv co má v průměru nad 1,5 g na 1 kg TH je postačující. Tj. u tebe vše nad 120 g bílkovin.
Teď už se nemáš na co vymlouvat, tak mazej posilovat nohy |
Diky :D :D no ty nohy jsou vazne hrozne..jak blbec si stema paratkama pripadam :D ....mam zatim 83kg..kdyz bych mel dejmetomu 100kg tak bych mel prijmout kolik živočišných? :D...bych musel asi tak 40g bilkovin pridat co? :P...a stim jidelnickem co mam a nejakym objemovm treningem bych zvladl priblizne nabrat 10kg svalu za 3mesice?slysel jsem ze i to se da :P :D..A DIK ZE JSTE TO SEMNOU VYDRZELI A DOKOPALI ME K JIDELNICKU JAK MA BYT (VIM SLO BY TO URCITE JESTE LEPE ALE JE TO POKROK OD ZACATKU DISKUZE) :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|