dieta (břišní svaly)

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - dieta (břišní svaly)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> dieta (břišní svaly)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
sosin9

PříspěvekZaslal: po únor 06, 2012 8:14 pm    Předmět: dieta (břišní svaly) Odpovědět s citátem

Zdravim, pomohl by mi nekdo se sestavením jídelníčku pro vyrýsování svalů, především břišních ? Cvičení si dělám podle, zajímalo by mě spíš co přesne jíst a kdy, jsem ve výživě začátečník, tak Vás prosím o pomoc. Díky moc.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DaveX

PříspěvekZaslal: po únor 06, 2012 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper

PříspěvekZaslal: po únor 06, 2012 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proc mu cpes hned vlny, kdyz je to, jak sam pise, ve vyzive zacatecnik, takze nejprve by asi bylo vhodne zacit od zakladu.
DaveX

PříspěvekZaslal: po únor 06, 2012 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Protože ten článek je popsaný hodně dopodrobna. Nebál bych se toho to zkusit. Chce si to nejdřív zjistit potřebné informace tady z fora, kde se hubnutí řeší pořád.

Já třeba hubnu bez vln, protože mi to prostě nevychází a jde to dobře. Pomaleji, ale nestěžuju si.

Naposledy upravil DaveX dne po únor 06, 2012 9:09 pm, celkově upraveno 1 krát
sosin9

PříspěvekZaslal: po únor 06, 2012 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kdyz na to tak koukam, neni nejaky jiny zpusob ? jelikoz jeste delam kolektivni sporty, asi by mi chybela energie, a vadilo by kdybych obedy jedl normalne ve skolni jidelne ? diky
DaveX

PříspěvekZaslal: po únor 06, 2012 8:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No očividně máš stejný problém jako já.

Nejdřív se rozepiš, jaký jídelníček máš doteď.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: po únor 06, 2012 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já bych poprosil o jídelníček pro zvětšení zadních deltů a lýtek.
sosin9

PříspěvekZaslal: po únor 06, 2012 9:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nemám problém s váhou, pouze bych chtěl vyrýsovat svaly, jelikož dělám celkem vrcholově futsal a florbal, nechci přijít o výkon v tichto sportech, a hlavně o energii, proto by mě hlavně zajímalo co jíst a jak často, v jakém množství. díky
jirdano

PříspěvekZaslal: út únor 07, 2012 6:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ráno vejce+vločky, přes den kuřecí na vodě+rejže nebo racia, večer třeba tvaroh, tak to dělá každej druhej..
Prasopes.

PříspěvekZaslal: út únor 07, 2012 8:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss: Vzhledem k tomu, ze kdyz budes jist srdce zlepsis si srdce, kdyz ledviny pomuzes ledvinam, tak bych doporucil zrat delty a lytka.

jirdano: to je trosku "polopravda" nemyslis ?.)

sosin9: rozmysli si, co chces, jestli nejsi pro hubnuti schopnej nic obetovat, tak se pak nediv :) Co se tyce hubnuti vzdy byla a bude fungovat rovnice:

prijem < vydej (u typu co rychle nabiraji/blbe hubnou se doporucuje prijem mensi az o 20% a vic)

U lidi, co zerou "jak prasata" se doporucuje nejdriv srovnat jidelnicek = cca pul roku a az pak nasazovat nejaky diety. Mel by si tim nejenom zmensit jojo efekt, ale taky ziskat spravne navyky stolovani.
dogeatdog

PříspěvekZaslal: út únor 07, 2012 9:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jirdano napsal:
ráno vejce+vločky, přes den kuřecí na vodě+rejže nebo racia, večer třeba tvaroh, tak to dělá každej druhej..

IMHO nejhorší, co se vůbec dá poradit.
U mladýho kluka, nota bene aktivně sportujícího, nasadit hladovou dietu o třech jídlech nebude mít za důsledek nic jiného, než stagnaci, únavu a zpomalení metabolismu.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út únor 07, 2012 9:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dogeatdog napsal:
jirdano napsal:

IMHO nejhorší, co se vůbec dá poradit.
U mladýho kluka, nota bene aktivně sportujícího, nasadit hladovou dietu o třech jídlech nebude mít za důsledek nic jiného, než stagnaci, únavu a zpomalení metabolismu.

a kde je psano, ze ty jidla pred den nemuzou bejt treba tri?
ja jedu ted na snidani, dvou vecerich a dvou hlavnich jidelech pres den ( a obed proste neni )

ale myslim, ze by stejne vic pomohlo, kdyby si aspon tri dny za sebou psal jidelnicek, co presne kdy mel, a pak se muze vyloucit " nezdrave jidlo" a treba se prijde na to, ze je nekde mezera, ktera by sla dobre vyplnit, nebo naopak neco s necim prohodit
kazdopadne, bez aktualniho jidelnicku to moc nepude
dogeatdog

PříspěvekZaslal: út únor 07, 2012 11:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:

Asi jsi chtěl napsat, že jídel nemůže být více, předpokládám.
Tvrdím, že mladému klukovi provozujícímu sport radit paskvil hladové diety (paskvil, protože dieta o třech jídlech je sama o sobě kravina) je nejhorší, co by mohl tazatel udělat. A o tom, že jídla mají být četná a vyvážená pro nastartování metabolismu, v přípsěvku který jsem citoval nepadla ani zmínka. To, co si domyslí zkušený kanonýr, si začátečník nedomyslí.
Ale jak koukám, na tomto fóru radí každý každému, hlavě aby poradil. V některých případech "mlčeti zlato".
DaveX

PříspěvekZaslal: út únor 07, 2012 12:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dogeatdog napsal:
Peter Ustinov napsal:

Asi jsi chtěl napsat, že jídel nemůže být více, předpokládám.
Tvrdím, že mladému klukovi provozujícímu sport radit paskvil hladové diety (paskvil, protože dieta o třech jídlech je sama o sobě kravina) je nejhorší, co by mohl tazatel udělat. A o tom, že jídla mají být četná a vyvážená pro nastartování metabolismu, v přípsěvku který jsem citoval nepadla ani zmínka. To, co si domyslí zkušený kanonýr, si začátečník nedomyslí.
Ale jak koukám, na tomto fóru radí každý každému, hlavě aby poradil. V některých případech "mlčeti zlato".

Jenže na jeho otázku prakticky ani odpovědět nejde. Nikdo ho v životě neviděl, nikdo ho nezná, nikdo neví co jí, nikdo neví, jaký je typ, jaký má metabolismus apod. Řekl jsem mu, ať napíše co jí a nic. Tady radit nejde. Nejdříve bych něco nastudoval tady: http://kulturistika.ronnie.cz/vyziva

Ono já jsem toho přečetl hafo o výživě a stejně mám velké mezery. Diet je nepřeberné množství a je to o tom zkusit, která vyhovuje.
jirdano

PříspěvekZaslal: út únor 07, 2012 12:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dogeatdog napsal:
...

hele klídek chlape to co sem psal byla stručná a obecná rada co se zhruba jí, ne jídelníček, tak prosím hned nechytat za slovo
borce sice neznám, ale předpokládam, že pokud hraje aktivně sport jako futsal a chce jen ty břišáky, tak je spíš problém v absenci svalový hmoty než v přebytku tuku v obsasti břicha

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - dieta (břišní svaly) Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: