dieta (břišní svaly)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - dieta (břišní svaly)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> dieta (břišní svaly)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út únor 07, 2012 1:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dogeatdog napsal:
Peter Ustinov napsal:
a kde je psano, ze ty jidla pred den nemuzou bejt treba tri?

Asi jsi chtěl napsat, že jídel nemůže být více, předpokládám.
Tvrdím, že mladému klukovi provozujícímu sport radit paskvil hladové diety (paskvil, protože dieta o třech jídlech je sama o sobě kravina) je nejhorší, co by mohl tazatel udělat. A o tom, že jídla mají být četná a vyvážená pro nastartování metabolismu, v přípsěvku který jsem citoval nepadla ani zmínka. To, co si domyslí zkušený kanonýr, si začátečník nedomyslí.
Ale jak koukám, na tomto fóru radí každý každému, hlavě aby poradil. V některých případech "mlčeti zlato".

ne, ja mel na mysli, ze klidne muze mit kureci na svacinu, na obed a zase na svacinua klidne i na veceri, a pak pred spanim tvaroh
hlad mit urcite nebude
dogeatdog

PříspěvekZaslal: út únor 07, 2012 1:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jirdano napsal:
dogeatdog napsal:
...

hele klídek chlape to co sem psal byla stručná a obecná rada co se zhruba jí, ne jídelníček, tak prosím hned nechytat za slovo
borce sice neznám, ale předpokládam, že pokud hraje aktivně sport jako futsal a chce jen ty břišáky, tak je spíš problém v absenci svalový hmoty než v přebytku tuku v obsasti břicha

Neboj, žilka mi rozhodně nepraská. Jen se kolem kolem fitness a kulturistiky motám už dvacet let a stále si o sobě nemyslím, že mám tento sport "najetý". I proto jsem velmi opatrný s jakýmikoli radami, a upřímně, v tomto fóru jsou k mání opravdové perly, co jsem zběžně četl. A kluk, který se opravdu nevyzná, nemá šanci rozlišit kravinu od skutečně pomocné rady.
Ať to roste kde má.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Emtik

PříspěvekZaslal: út únor 07, 2012 1:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a konecne finalni rada ode me s kterou uz zadnou jinou nepotrebuje xD

1/napis vysku a vahu
2/vem z netu nakej jidelnicek
3/postni ho sem
4/my ti ho prekopem zhruba na tvoji vahu
5/ jidelnicek pojedes presne

tejden se budes pozorovat, po tejdnu uvidis vahovej rozdil .. kdyz pude vaha nahoru, stahnes sacharidy treba o 50 nebo pridas aerobku ( doporucuju spis stahnout sacharidy) pockas dalsi tejden.. a porad to samy dokola dokud nedocilis ubytku na vaze 0,5kg tejdne ( i kdyby 0,2, tak ok)

a kazdej tejden to musis zhodnocovat a upravovat.. telo dostane min zradla = zpomali se ti metabolismus ... a porad na to musis reagovat,aby to telo hublo ..

ale pokud si zacatecnik a nechce se ti s tim tolik srat, tak tam klidne narvi hromadu aerobky se stejnym jidlem jako mas ted a ono to dolu pude :)
Mastres

PříspěvekZaslal: út únor 07, 2012 2:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

od emtika konečne pořádná rada
tady ti nikdo bez tvý iniciativy nikdo nepomůže
jideláky si najdi na stránkách F-sportu ve fóru jsou tam krásné rady

ale nejideálnější je napiš si co máš rád pak si zpočítej kolik toho bys měl přijnout za den ( tuky cuky bílkovyny )
a pak si to zozdělej do jídeláku - ráno cukry k večeru blkoviny
a nejleší kamarád do jídeláku je zelenina ( hodně zeleniny )

a nebo pokud si opravdu línej tak si najdi nejakýho poradce - pohybují se už okolo 500Kč a ten ti všechno řekne...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Prasopes.

PříspěvekZaslal: út únor 07, 2012 2:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mastres napsal:
a pak si to zozdělej do jídeláku - ráno cukry k večeru blkoviny
a nejleší kamarád do jídeláku je zelenina ( hodně zeleniny )

To je blbost, pokud to řekneš začátečníkovi a navíc takovým způsobem. Samozřejmě se to takto říct absolutně nedá, zaléží na hodně faktorech a další věc "cukry" jako takové přijímat co nejméně a pokud myslíš komplexní sachry, tak ty klidně přes celý den.
Co se týče zeleniny, je to otázka toho, jestli je do sebe schopnej napchat množství který má mít pro svůj úděl. Pokud do sebe prostě nenacpe tolik g sachrů kolik by měl je blbost do sebe srát ještě tunu zeleniny (samozřejmě s tím je spojeno i dopování potřebných látek jiným způsobem).
Co se týče bílkovin, je blbost říct "k večeru" ... bílkoviny samozřejmě celý den a rovnoměrně rozložené.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - dieta (břišní svaly) Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: