|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: po únor 06, 2012 10:08 pm Předmět: |
|
|
Na doraz (Due Date)
http://www.csfd.cz/film/266503-na-doraz/
- nebylo to špatný, občas jsem se dost nasmál, ale v hlavě mi tento film asi nezůstane... 6/10.
+ dávám za Roberta Downey Jr. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne po únor 06, 2012 10:41 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po únor 06, 2012 10:38 pm Předmět: |
|
|
ty si asi moc neužil tu scénu v letadle s koukajícím six-packem, co?
u mě 9/10 - Zach + Robert jr. = parádní komediální dvojka
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po únor 06, 2012 10:42 pm Předmět: |
|
|
Ale jo, mě se to líbilo a jak říkám, pár momentů tak bylo fakt povedených (plivanec, "6-pack", díry na silnici...) _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po únor 06, 2012 11:28 pm Předmět: |
|
|
tenhle film urcite nesedne vsem, je to takovy ponury drama na vecer, za me 7/10 http://www.csfd.cz/film/292743-byci-sije/ (kdo ceka prestrelky ala klasickej gangsta flick, tak bude zklamanej) _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
bob.barnes
|
Zaslal: po únor 06, 2012 11:54 pm Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | | vcera som si dal 'the thing' s kurtom russelom z 1982. Prijemna vecicka :) |
Vynikající atmosférickej horor od Carpentera!
|
|
| nahoru |
|
 |
bob.barnes
|
Zaslal: út únor 07, 2012 12:13 am Předmět: |
|
|
Pro diváky (  ), kteří mají rádi po skončení filmu hlavu plnou otázek, tak určitě dva schizofrenní skvosty od Davida Lynche..
"Lost Highway" a "Mulholland Drive"
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: út únor 07, 2012 7:16 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Fexory
|
Zaslal: út únor 07, 2012 2:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
mlevora
|
Zaslal: út únor 07, 2012 3:05 pm Předmět: |
|
|
Nekdo to tady doporucoval, tak sem se na to vcera kouknul a je to opravdu vynikaji film. Ani chvilku sem se nenudil, coz se mi mockrat nestava... 9/10
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
bob.barnes
|
Zaslal: út únor 07, 2012 9:42 pm Předmět: |
|
|
"Mechanik" rok 2004..z příběhu ani z pointy jsem nějak na větvi nebyl, žádná novinka, ale ponurá atmosféra a Christian Bale v 55kg "formě" za to docela stojí. Prý praktikoval kvůli roli velmi "zdravý" styl hubnutí..aneb denní příděl potravy v podobě jednoho jablka a plechovky tuňáka. Za pár měsíců už byl zase osvalen v kostýmu Batmana  .
"Nájemník" rok 1976..mistr Polanski si tu krom režie střihl i hlavní roli..geniálně ujetý psychohoror. Pro mě jeden z největších zážitků v mé kariéře otrlého diváka  . Větu "jakým právem si moje hlava říká já" si budu pamatovat do smrti.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út únor 07, 2012 9:50 pm Předmět: |
|
|
Tanečnica v tme: excelentný výkon Bjork, ťažký, psychologický film od Larsa, ale jednoznačne treba vidieť. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út únor 07, 2012 10:07 pm Předmět: |
|
|
kdo ma rad divnopsycho filmy, tak: http://www.csfd.cz/film/294052-seznam-smrti/ (opet upozornuju, ze rozhodne nesedne vsem, proto i to chaby hodnoceni na csfd..) _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: út únor 07, 2012 10:43 pm Předmět: |
|
|
Turakam:Tanec v temnotách. To je síla. Takové ztělesnění zbabělce, které tam předvádí David Morse.....fakt drsné. Mimochodem Bjork hraje tuším češku jejíž otcem měl být Oldřich Nový. Jinak tenhle film je fakt hodně bolestivá zkušenost. Není to příjemné koukání.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|