|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
RiCc0
|
Zaslal: st únor 08, 2012 10:31 pm Předmět: Čočka |
|
|
Ahoj, nikde na foru jsem odpověď nenašel..Chtěl bych se zeptat na Vaše názory na čočku v objemu?Má spoustu S i B tak proč jí moc lidí nepoužívá?
Děkuji
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Judson

|
Zaslal: čt únor 09, 2012 7:09 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
SimsonCZ

|
Zaslal: čt únor 09, 2012 7:30 am Předmět: |
|
|
čočka je skvělá potravina, ani to vaření není až takový problém (trochu namočit, povařit a dochutit zvládne po pár nepovedených várkách[s octem i cukrem opravdu opatrně ;)] každý), ale ne každému to chutná.
Já ji dlouho nejedl, ale nedávno jsem v práci nevěděl co si uvařit, tak jsem zkusil čočku, pěkně s cibulkou a vejci... dokonalost sama :)
Další věcí pak může být nadýmání, které ale při pravidelné konzumaci téměř zmizí. Mimochodem někdo (například já), podobné problémy nemá vůbec...
|
|
| nahoru |
|
 |
RiCc0
|
Zaslal: čt únor 09, 2012 1:38 pm Předmět: |
|
|
Děkuji..dnes ji tam rovnou pošlu
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: čt únor 09, 2012 3:24 pm Předmět: |
|
|
Nevidím důvod, proč ji nepoužít aj v dietě, natož v objemu ,) Luštěniny jsou základní potravina, která je mnohem přirozenější než většina potravin, kterých by ses třeba ani nebál.) _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
william888

|
Zaslal: čt únor 09, 2012 4:22 pm Předmět: |
|
|
čočka resp. šošovica je super aj ako priloha k masu.. niekedy ked clovek potrebuje trocha zmenu _________________ ZMENÍŠ SVOJE TELO, ZMENÍŠ SVOJ ŽIVOT.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt únor 09, 2012 4:25 pm Předmět: |
|
|
já si jí dávám teda jen samotnou nebo s volským vokem... mám jí tak dvakrát do měsíce, stejně jako třeba sóju
|
|
| nahoru |
|
 |
Natural95
|
Zaslal: ne únor 19, 2012 7:33 am Předmět: |
|
|
Čočka má celkem kvalitní bílkoviny, z esenciálních aminokyselin tam jen trochu zaostává množství methioninu, ale to se snadno srovná, pokud se k čočce přidá nějaká obilovina. Například čočka s rýží vytváří velmi kvalitní bílkovinu, téměř srovnatelnou s živočišnou.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|