Ja hovezi zadni delam teda pouze v papinaku (tlakovem hrnci). Naleju vodu, hodim dve cele oloupane cibule, 4-5 kulicek pepre, 1 bobkovy list, lzicku soli. dovnitr polozim jiz naporcovane maso - maso si porcuju na cca 900g bloky ale je to fuk co tam date. Pak uz podle navodu no.. dle papinaku :) Driv jsem maso musel varit cca 2-2.5 hodiny protoze jsem mel nahovno papinak a utikal porad tlak, tudiz se to nikdy nedelalo poradne. Nedavno jsem si koupil od Tescomy novej a v nem udelam stejne mnozstvi priblizne za 1-1.5 hodky coz je super si myslim.. vyndate maso a je krasne mekouckaty. Uplne se vam budou trhat ty vlakna toho masa a bude se to rozpadat. Vyborny je takhle na sucho+horcice+chleba :) jelikoz jsme na fitness forum tak bych volil variantu ryze+maso+cely prelit tou vodou v ktere se to varilo, ktera v sobe ma uplne rozmocenou cibuli a ma to skvelou chut...
maso po uvareni ztraci cca 30-40% objemu.. takze z ty 900g kravy mam slusny 3 porce.