|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po červenec 04, 2011 3:09 pm Předmět: Re: . |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kernel

|
Zaslal: út srpen 09, 2011 10:15 pm Předmět: |
|
|
Zrzka: víš, že já když cvičím s činkou tam max. pár kilo...cvičím třeba bez pauzy jen pár sekund v kuse přes půl hodiny, ale ta má třeba dvě kilo
kernel: víš, že já když cvičím s činkou tam max. pár kilo...cvičím třeba bez pauzy jen pár sekund v kuse, ale ta má třeba dvěstě kilo _________________ Samota vás často dohání k šílenství, jediné co mi pomáhá si udržet smysl pro realitu je přátelství s mojí sbírkou zpívajících brambor.
|
|
| nahoru |
|
 |
kernel

|
Zaslal: út srpen 09, 2011 10:21 pm Předmět: |
|
|
Sorry tohle nebylo ve fitku, ale na dietologii. Karlovo nám. 2 patro.
MUDr. Lékař Ph.D: Dobrý den, zde máte napsáno, že hodně jíte.
[b]Já: Ano, 27000 kJ (27MJ).
MUDr. Lékař Ph.D: Týdně ?
Já: Denně.
Octopuss a dietní sestra (35let, glasshour) je mi svědkem. _________________ Samota vás často dohání k šílenství, jediné co mi pomáhá si udržet smysl pro realitu je přátelství s mojí sbírkou zpívajících brambor.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út srpen 09, 2011 10:34 pm Předmět: |
|
|
Mudr okej, ale phd?:D tak to je sakra špatný, když už i oni...
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá únor 10, 2012 11:15 pm Předmět: Re: smrtici hlasky ve fitku.. |
|
|
"toto je vysledok kazdodennej driny a maximalne kreatinu aby si neodpalil klby a stihol regenerovat. tí šulinovia, ktory tu pisu o stereoidoch su ozaj velky znalci, len poprosim vysvetlenie ku tym žilám. ved žili su to najjednoduchsie ako aj laik moze spoznat ci je to drina alebo stereoidy"
ted na facebooku :D
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: pá únor 10, 2012 11:45 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Mudr okej, ale phd?:D tak to je sakra špatný, když už i oni... |
Co je na tom špatnýho?
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá únor 10, 2012 11:51 pm Předmět: |
|
|
chápal bych, že to řekně někdo, kdo je mudr, ale od někoho s phd bych to nečekal
|
|
| nahoru |
|
 |
Primitiv
|
Zaslal: pá únor 10, 2012 11:59 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | chápal bych, že to řekně někdo, kdo je mudr, ale od někoho s phd bych to nečekal |
Tyhle tvoje komentáře mi vyznívaj, že máš sám před a za jménem kvanta titulů a MuDr. je pro tebe jen taková známka gramotnosti.
|
|
| nahoru |
|
 |
Michoo
|
Zaslal: so únor 11, 2012 12:09 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | chápal bych, že to řekně někdo, kdo je mudr, ale od někoho s phd bych to nečekal |
Muzu se te zeptat, jake mas dosazene vzdelani, ze povazujes doktory za ,,blbce,,? Sam MUDr. studuju, muzu srovnavat i s jinyma skolama, ne jen teoreticky. A medicina je skutecne nejnarocnejsi. Tim nechci shazovat ostatni VS. Kazdeho, kdo poctive vystuduje si vazim!
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so únor 11, 2012 12:16 am Předmět: |
|
|
Ne. Jen jsem sám za těch pár návštěv, které jsem měl v nemocnici, zažil, že někteří doktoři jsou totálně vymaštění. Nejvíc teda asi ohledně předsudků.
Jinak lidi, které znám a chodí na medicinu, tak považuju za ty nejchytřejší. A doufám, že i ty budeš doktor, kterej si nebude myslet, že někdo žije s příjmem 4000 KJ / den - tím spíš, když na tobě vidí, že nejsi kost a kůže, nebo skinny fat. A myslím, že považovat takový doktory za něco nenormálního a nesprávnýho je normální. Pokud to tak nebereš ty, tak tomu rozumím, ale nechápu to.
A taky znám pár lidí, co jsou PhD a pár z nich jsou sice šílenci, ale nikdo z nich není hloupej.
edit: jo, medicina je asi nejnáročnější... věřil bych tomu - proto se ptám, jak může někdo tak blbej takovou školu dodělat...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so únor 11, 2012 12:23 am Předmět: |
|
|
| Primitiv napsal: | | guruhonza napsal: | | chápal bych, že to řekně někdo, kdo je mudr, ale od někoho s phd bych to nečekal |
Tyhle tvoje komentáře mi vyznívaj, že máš sám před a za jménem kvanta titulů a MuDr. je pro tebe jen taková známka gramotnosti. |
On je preci guru a to je vic nez vsichni doc, PhDr, MuDr, JuDr, prof, ing atd dohromady :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Michoo
|
Zaslal: so únor 11, 2012 12:29 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | Ne. Jen jsem sám za těch pár návštěv, které jsem měl v nemocnici, zažil, že někteří doktoři jsou totálně vymaštění. Nejvíc teda asi ohledně předsudků.
Jinak lidi, které znám a chodí na medicinu, tak považuju za ty nejchytřejší. A doufám, že i ty budeš doktor, kterej si nebude myslet, že někdo žije s příjmem 4000 KJ / den - tím spíš, když na tobě vidí, že nejsi kost a kůže, nebo skinny fat. A myslím, že považovat takový doktory za něco nenormálního a nesprávnýho je normální. Pokud to tak nebereš ty, tak tomu rozumím, ale nechápu to.
A taky znám pár lidí, co jsou PhD a pár z nich jsou sice šílenci, ale nikdo z nich není hloupej.
edit: jo, medicina je asi nejnáročnější... věřil bych tomu - proto se ptám, jak může někdo tak blbej takovou školu dodělat... |
Napsal jsi to vseobecne. Vyznelo to ze vsichni MUDr jsou blbci... On je casto problem v tom, ze vetsina mych spoluzaku moc nesportuje, jednak neni cas a jednak k nemu ani nemaji moc vztah. Jedna vec je teorie, ktera se obcas lisi od praxe...
Jinak co si budeme nalhavat, protekce je asi na vsech skolach
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: so únor 11, 2012 7:40 am Předmět: |
|
|
| Michoo napsal: | | guruhonza napsal: | | chápal bych, že to řekně někdo, kdo je mudr, ale od někoho s phd bych to nečekal |
Muzu se te zeptat, jake mas dosazene vzdelani, ze povazujes doktory za ,,blbce,,? Sam MUDr. studuju, muzu srovnavat i s jinyma skolama, ne jen teoreticky. A medicina je skutecne nejnarocnejsi. Tim nechci shazovat ostatni VS. Kazdeho, kdo poctive vystuduje si vazim! |
Jakej je rozdíl mezi matfyzákem a medikem? Když jim řeknete, aby se nazpaměť naučili telefonní seznam, matfyzák se zeptá "proč?" a medik "dokdy?"
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so únor 11, 2012 8:41 am Předmět: |
|
|
| Michoo napsal: | | guruhonza napsal: | | chápal bych, že to řekně někdo, kdo je mudr, ale od někoho s phd bych to nečekal |
Muzu se te zeptat, jake mas dosazene vzdelani, ze povazujes doktory za ,,blbce,,? Sam MUDr. studuju, muzu srovnavat i s jinyma skolama, ne jen teoreticky. A medicina je skutecne nejnarocnejsi. Tim nechci shazovat ostatni VS. Kazdeho, kdo poctive vystuduje si vazim! |
Jak částečně napsal Octopuss, srovnáváš nesrovnatelné. Medicína je asi nejnáročnější na šrocení, ale na myšlení až tak moc není. Od toho jsou jiné školy.
Ale nehádal bych se jaká škola je náročnější. Matfyzáci by neměli discíplínu na medicínu a medici by neměli logické uvažování na matfyz. Je to jako srovnávat posilování, maraton a střelbu a hádat se o tom co je obtížnější.
|
|
| nahoru |
|
 |
Michoo
|
Zaslal: so únor 11, 2012 11:09 am Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Michoo napsal: | | guruhonza napsal: | | chápal bych, že to řekně někdo, kdo je mudr, ale od někoho s phd bych to nečekal |
Jak částečně napsal Octopuss, srovnáváš nesrovnatelné. Medicína je asi nejnáročnější na šrocení, ale na myšlení až tak moc není. Od toho jsou jiné školy.
Ale nehádal bych se jaká škola je náročnější. Matfyzáci by neměli discíplínu na medicínu a medici by neměli logické uvažování na matfyz. Je to jako srovnávat posilování, maraton a střelbu a hádat se o tom co je obtížnější. |
Ja se nechci hadat jaka skola je nejnarocnejsi:) Jinak jsem studoval CVUT, takze nejake to srovnani mam. To, ze nemusis mit na medicine logicke uvazovani je pekna blbost. Napr. Fyziologie, hlavne teda testy:D jsou dost na logicke uvaze.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|