smrtici hlasky ve fitku..

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 54, 55, 56 ... 61, 62, 63  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - smrtici hlasky ve fitku..  Úvodní stránka -> Ostatní -> smrtici hlasky ve fitku..
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Primitiv

PříspěvekZaslal: so únor 11, 2012 11:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Primitiv napsal:
guruhonza napsal:
chápal bych, že to řekně někdo, kdo je mudr, ale od někoho s phd bych to nečekal

Tyhle tvoje komentáře mi vyznívaj, že máš sám před a za jménem kvanta titulů a MuDr. je pro tebe jen taková známka gramotnosti.

On je preci guru a to je vic nez vsichni doc, PhDr, MuDr, JuDr, prof, ing atd dohromady :-)

To mě vůbec nenapadlo, co to jeho guru znamená.

Tak tím se toho hodně vysvětluje.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kubaz

PříspěvekZaslal: so únor 11, 2012 11:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

máme se od honzika jeste tolik co ucit ...
kernel

PříspěvekZaslal: so únor 11, 2012 12:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V práci za mnou s kolegou co byl věčně v CKD seděl kluk z UK MatFyzu, takovej udělanej malej fousáč v objemové přípravě. Asi koulař.

Akorát mu říkali Evo, Evičko.
--------------------------------------------------------------
Ale mě jinak moje milá doktorka "steroidy" asi napíše.
Dnes jsem se vrátil z kontroly z Endokrinologie a nic moc extra.
Nárůst Testosteronu z 13 na 16nmol/l za 2 roky tahání, když rozpětí je 10-34nmol/l? Čekal jsem fakt více. U všeho ostatního dolní mezní hodnota nebo zase pokles u štítné žlázy.

A lidi se mě otevřeně ptají co a kolik sypu. :-D

A: Sypeš?
B: Ne
A: Tak by jsi měl začít.
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: so únor 11, 2012 6:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já taky studuju medicínu a řekněme, že je to nejnáročnější VŠ, protože je nejdelší.

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
kernel

PříspěvekZaslal: so únor 11, 2012 11:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johny HaRd napsal:
Já taky studuju medicínu a řekněme, že je to nejnáročnější VŠ, protože je nejdelší.

Stejně dlouhá jako ostatní srovnatelné (ing.arch,MgA., JUDr. PhDr. RNDr) na šest let.

Kámo když vidím jaký budu v létě (možná) inženýr, tak mám strach jít k doktorovi.
SimsonCZ

PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2012 6:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kernel napsal:
Johny HaRd napsal:

Stejně dlouhá jako ostatní srovnatelné (ing.arch,MgA., JUDr. PhDr. RNDr) na šest let.

Tady mu křivdíš - když po třech letech vyhučíš na cestě za titulem PhDr, jsi alespoň bakalář, po pěti inženýr nebo magistr... on by byl akorát tak chudák, co se pět let dřel pro nic...

A co se týče odborných znalostí, nároky na doktory jsou imho nesrovnatelně vyšší, než na jiné obory VŠ - alespoň to srovnávám s IT a ekonomií, kde se pohybuji já...
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2012 9:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Viděl jsem takovejch doktorů co uměli hovno a byli tak neochotný a nepříjemný, že k tomuhle oboru nemám nijak větší respekt než k jakýmukoli jinýmu.
Každej druhej jouda si myslí, že se naučí 15 telefonních seznamů a pak si bude vozit prdel v bavoráku. Nějakým omylem se mu tím povede prolézt a skončí jako otrávenej nepříjemnej obvoďák. Fuck off.
Michoo

PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2012 10:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cstopuss: Aha, hazis vsechny do jednoho pytle... Kolik jsi videl doktroru v BMW? Ja teda moc ne. Nastupni plat doktora je 15 tisic, tak si spocitej kolik by musel makat!!
Co se tyka tech blbcu doktoru tak jsem mel asi stesti, ale zatim jsem na zadnyho nenarazil, nebo mam zatim holt stesti.
Jinak kdybych soudil vsechny podle jednoho nebo par lidi na ktery narazim. Tak bych si myslel ze na foru Ronnie.cz jsou jen blbci co si nevidi do pusy a kecaj o tom, o cem vubec nic nevi.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2012 10:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Quotni mi tu část příspěvku kde píšu "všichni".

Ale koukám, že myšlení resp. logický uvažování přes všechno to učení se nazpamět dostalo docela na frak, takže nebudu ošoupávat klávesnici zbytečným debatováním.

P.S. V poslední větě máš hodně velký moudro, jen si to plně neuvědomuješ
nestiik

PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2012 10:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Musím taky přidat názor a to takový, že taky mě zatím žádný z doktorů neohromil.. Napíšu pár příkladů proč:

Když mi prasklo při fotbale v třísle, po pár dnech (po pár protože to byla taková bolest, že jsem skoro chodit nemohl) jsem zašel k doktorovi, ten mě poslal k ortopedovi, který se mi podíval na dané tříslo a prohlásil, že to je slepé střevo.. takže jsem celý den lítal po různých vyšetřeních s natrhlým tříslem a to bez výsledku. Nakonec mi řekl, že to mám měsíc nechat v klidu a pak se uvidí. To je jeden případ.

Další doktor mi "zakázal" kupovat jakékoliv doplňky z internetu, s tím důvodem, že tam bývají steroidy a jiné zakázané látky. Pak prohlásil, že místo těch gainerů apod. si mám koupit v lékárně glukopur.

Takže asi mám na ty doktory smůlu nebo já nevím, ale já jsem teda ještě normálního doktora nepotka.. možná zubaře
Draper

PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2012 11:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Další doktor mi "zakázal" kupovat jakékoliv doplňky z internetu, s tím důvodem, že tam bývají steroidy a jiné zakázané látky. Pak prohlásil, že místo těch gainerů apod. si mám koupit v lékárně glukopur.

S timhle jsem se setkal uz u mnoha doktoru. Oni vetsinou vubec nevi, jaky je rozdil mezi doplnky vyzivy a anabolickymi steroidy a vse hazi na jednu hromadu.
Mablung

PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2012 11:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Michoo napsal:

Ja se nechci hadat jaka skola je nejnarocnejsi:) Jinak jsem studoval CVUT, takze nejake to srovnani mam. To, ze nemusis mit na medicine logicke uvazovani je pekna blbost. Napr. Fyziologie, hlavne teda testy:D jsou dost na logicke uvaze.

A nebo na našrocení. I technika se dá udělat přes čiré šrocení, ale už to jde o dost hůř.
Já neříkám že medici jsou blbci bez logického uvažování, zatímco lidé z technik jsou analytičtí géniové s 64 MB RAM :-). Mluvím o obecné tendenci. Každý tíhneme k něčemu jinému. Někomu jde skutečně šrocení, jiný preferuje pochopení věcí, logiku a matematiku. Prohoď je a budou oba nešťastní a oba půjdou s výsledky rapidně dolů. Samozřejmě, zase nemáš jen černou a bílou, ale jen různé odstíny šedi, tudíž někteří by zvládali obojí, jiným by se na nevhodné škole zhoršil prospěch a zbytek by opačnou školu neprolezl, i když na té své patří mezi ty lepší.

Další věcí je celoživotní vzdělávání. To že se technik nevzdělává může být vidět, ale dost často to není nějak tragické. Prostě bude na nějaké hůře placené pozici kde pojede svou rutinu. Když se nevzdělává medik který je v přímém kontaktu s pacientem, je to zatraceně viditelné.

Jinak, kapku mimo, tohle mi připomnělo jeden starý vtip

To se takhle jednou Svatý Petr rozhodne zjistit, jak jsou na tom Pražští studenti při přípravě na zkoušky. Povolá tedy anděla, ať zjistí, co se dole děje.
Je jeden měsíc před zkouškami a anděl hlásí:
"Medici se učí a ekonomoví a právníci chlastají."
Týden před zkouškami:
"Medici si už opakujou, všechno umí, ekonomové začínají číst skripta a právníci chlastají."
Večer před zkouškami:
"Medici jsou už naučený, uměj to pozpátku, ekonomové dočetli taktak Samuelsna a právníci se modlí.
Svatý Petr povída:
"Modlí říkáš? No tak to jim pomůžeme…"
kernel

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2012 10:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ze šatny.

Nemůžu si pomoct, ale jít si do KFC pro salát je jako jít si ke kurvě pro pusu.
Petey

PříspěvekZaslal: st březen 14, 2012 7:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kernel napsal:
Ze šatny.

Nemůžu si pomoct, ale jít si do KFC pro salát je jako jít si ke kurvě pro pusu.

to je velmi,velmi stary vtip,s mcdonaldom a konci sa - je to jako jit si ke kurve pro objeti
kuše

PříspěvekZaslal: ne březen 18, 2012 1:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska mě dostala jedna bicepsová pumpa - cvičil se sparingem biceps naproti zrcadlu a jeden z nich asi po 10. sérii během cvičení říká: Musím se oholit!

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - smrtici hlasky ve fitku.. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 54, 55, 56 ... 61, 62, 63  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: