Hlavně je u těch benčů vidět ta úžasná "výhoda" bezpalcovýho úchopu
Mozna se zeptam blbe ale proc tam ten palec nemaji? zvysi to vykon? nebo tak neco?
Ja zasadne benchuju takto bezpalcove a to i v dobach, kdy jsem benchoval i 130-140kg (jojo byl jsem nasypanej, kdyby si chtel nekdo rejpnout ) a nikdy mne neprislo, ze by mne ta cinka mohla vyklouznout. A proc to tak delam? Subjektivne u toho citim lepe prsni svaly, lepe je dokazu zapojit.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Mozna se zeptam blbe ale proc tam ten palec nemaji? zvysi to vykon? nebo tak neco?
Mě u bezpalcového nebolí zápěsti... Asi divné...
To až tak divné není. U zápěstí a předloktí ten palec mění poměry docela hodně. Podle mě, ta činka má při bezpalcovém úchopu tendenci tlačit v ose předloktí (chtěl jsem napsat kosti, ale pak mi došlo že v předloktí jsou dvě). Spíše mě překvapuje Draper že u toho lépe procítí prsa, ale mimozemšťané nemají lidskou anatomii
Mě u bezpalcového nebolí zápěsti... Asi divné...
To až tak divné není. U zápěstí a předloktí ten palec mění poměry docela hodně. Podle mě, ta činka má při bezpalcovém úchopu tendenci tlačit v ose předloktí (chtěl jsem napsat kosti, ale pak mi došlo že v předloktí jsou dvě). Spíše mě překvapuje Draper že u toho lépe procítí prsa, ale mimozemšťané nemají lidskou anatomii
vypada to rozumne, cuchal jsem v tom neco podobneho... Proste od 140 vejs me boli cela dlan (kost u palce a hlavne zapesti), pokud nejedu bezpalcove...
Spíše mě překvapuje Draper že u toho lépe procítí prsa, ale mimozemšťané nemají lidskou anatomii
Kdyz pominu ten muj mimozemsky puvod :-), tak to plati i u tlaku vc na ramena a francouzskych tlaku.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Hm asi jsem taky divnej a nebo mam divnou techniku ale zadny rozdil jsem nepoznal
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru