prosím o zhodnocení jídelníčku

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - prosím o zhodnocení jídelníčku  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> prosím o zhodnocení jídelníčku
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
fidos

PříspěvekZaslal: so únor 11, 2012 9:24 pm    Předmět: prosím o zhodnocení jídelníčku Odpovědět s citátem

Zdravím vás.

Dnes jsem si sestavil jídelníček a byl bch rád kdyby jste mi na něj řekli svůj názor.

8:00- sójový řez, rohlík s máslem a marmeládou, banán+ tableta beef amino

(hned po ránu do sebe nemůžu pro mě z nepochopitelných důvodů dostat skoro žádné bílkoviny.)

10:00- tvaroh plnotučný+granko a 100ml mléka, mandarinka+pangamin

14:00- 100g masa+ 200g rýže, pangamin

17:00- to samé jako ve 14:00

20:00- o5 jako ve 14:00

23:00- plnotučný tvaroh+granko+100ml mléka a pangamin

K tomuto jídelníčku ještě každý den zkonzumuju 1oříškovou milku, 2l džusu a jednu dávku proteinu (35g 80%tního proteinu mezi hlavnímy jídly).

Mím cílem je při výšce 168cm přibrat na zhruba těch 80kg a víc.

Myslíte že je tento jídelníček vhodný?

Podle mých výpočtů je tam zhruba 160g bílkovin a zhruba 500g sacharydů.

Budu rád za vaše rady, předem děkuju.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
fidos

PříspěvekZaslal: so únor 11, 2012 9:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sakra, ješě po probuzení a pčed spaním dávám 3g bcaa a další 3tablety Hmb během dne.
kuše

PříspěvekZaslal: so únor 11, 2012 9:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nic moc, jsou jich tu tisíce a lepsi nez tvuj
jirdano

PříspěvekZaslal: so únor 11, 2012 9:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

myslim že po tomhle nabírat budeš, ale nic co by stálo za to nabírat to nebude
jari

PříspěvekZaslal: so únor 11, 2012 11:35 pm    Předmět: Re: prosím o zhodnocení jídelníčku Odpovědět s citátem

fidos napsal:
K tomuto jídelníčku ještě každý den zkonzumuju 1oříškovou milku

Merrao

PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2012 8:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CO je kvalitní, co ponechat :

máslo, banán, tvaroh, mléko, mandarinka, pangamin, maso, rýže, protein, možná džus

co není kvalitní a co NAHRAĎ
rohlík, granko (poud ho používáš ve větším množství, na "ozdobu" nevadí...)
milku

sojovým řezem a marmeládou si nejsem jistá (v nějakém exktomorfském jídelníčku jsem to viděla)...ektomorfovi to v menším množství nevadí, nicméně nestravuj se tím každý den. Jsou kavlitnější zdroje..místo marmelády čisté ovoce,...
bude lepší, když nahradíš i to - komplexními sacharidy a natural ořechy...

Jde o to, že pokud se tak stravuješ každý den, není to nic moc. Pokud si dáš ty věci jednou za čas tak je to jedno...
Pr!nc

PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2012 9:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevim podle mě jídelníček tak akorát na zprasení. Přibírat budeš to ano, ale bude to asi dost sádla. Pokud tam máš tu gramáž rýže v syrovém stavu, tak jen rýže ti dává cca 480g sachrů. Další věc jsou 2 litry džusu. Víš, kolik cukru je v džusech? Okolo 9 gramů cukru ve 100 ml. To máš dalších 180g cukrů jenom z džusu...
Pavelito

PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2012 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jako by byl rohlík takové "zlo", jasně dá se nahradit třeba moskvou nebo jiným pečivem, ale že by to musel nahrazovat to bych zas tolik nehrotil.
To granko jo no, to jsou cukry....hoď si tam jako ektomorf nějaký dobrý ovesný sušenky, piškoty taky neuškodí ( Opavia nebo z Lidlu) nebo si zkus dělat vlastní "dobroty" pro inspiraci .... http://leanbodylifestyle.blogspot.com/
jirdano

PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2012 12:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelito napsal:
piškoty taky neuškodí ( Opavia nebo z Lidlu)

no nevim..furt sou to jednoduchý cukry
Pavelito napsal:
nebo si zkus dělat vlastní "dobroty" pro inspiraci .... http://leanbodylifestyle.blogspot.com/

tak to joo
Merrao

PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2012 12:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelito, jsem zastáncem toho, že pokud radu tak pořádnou...

Ani já jsem si nevšimla toho, čeho si všiml Princ (například jsem si neuvědomila gramáž a džus)

Nicméně je lepší mu poradit něco V UVOZOVKÁCH "perfektního", co může čas od času "porušit", než říct mu polojídelníček (50%) se sójovými řezy, džusem a rohlíky, který bude porušovat ještě více (takže výsledek bude pak 25%)...takhle to vidím já.

Nikdo neříká "nejez to vůbec"...ale "necpi se tím aždý den"
Draper

PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2012 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelito napsal:
jako by byl rohlík takové "zlo", jasně dá se nahradit třeba moskvou nebo jiným pečivem, ale že by to musel nahrazovat to bych zas tolik nehrotil.
To granko jo no, to jsou cukry....hoď si tam jako ektomorf nějaký dobrý ovesný sušenky, piškoty taky neuškodí ( Opavia nebo z Lidlu) nebo si zkus dělat vlastní "dobroty" pro inspiraci .... http://leanbodylifestyle.blogspot.com/

Pavelito, bez urazky, ale tva jedina a posledni dobou se stale opakujici rada, jsou piskoty z Lidlu. Ze ti chutnaji, je sice hezke, ale porad je vsem necpi.
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2012 4:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jirdano napsal:
Pavelito napsal:
piškoty taky neuškodí ( Opavia nebo z Lidlu)

no nevim..furt sou to jednoduchý cukry

Neuškodí, to je fakt, ale je to podle mě zbytečné, piškoty nikdy nikomu nic nedají, prázdná energie, tak proč to jíst (chuť? samotný zas tak super nejsou).
Piškot = mouka, cukr, vaj. žloutky.
Pavelito

PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2012 4:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

piškoty mi pomáhají získat sílu i hmotu, jasně všechno je individuální...jen jsem chtěl uvést, co pomáhá při nabírání mě

prázdná energie? .... tu má snad jen alkohol..
jirdano

PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2012 4:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelito napsal:
piškoty mi pomáhají získat sílu i hmotu, jasně všechno je individuální...jen jsem chtěl uvést, co pomáhá při nabírání mě

prázdná energie? .... tu má snad jen alkohol..
Merrao

PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2012 5:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelito, vyjadřuješ se dvojsmyslně.
Nabírat (ale jak?) pomáhají, pokud do sebe nejsi schopný narvat stejnou gramáž vloček, aniž bys praskl, protože piškoty moc žaludek nezaplácnou...
A piškoty bych do jíldelního dala klukovi co vyloženě nemůže nabrat kvalitnější stravou.

Můžu ti říct, že složením bych raději zastávala KVALITNI čokoládu raději, než piškoty.
Přiznej, že ty piškoty jsi prostě "vyčetl" v ektomorfském jídelníčku a prostě sis to vryl do paměti.

Ano, jsou dobré..na mámin piškotový dort jsme jako malá nedala dopustit, v pudinku to samé a ještě v srpnu jsem se jima rozmočenýma ládovala s jogurtem a kakaem, v prosinci pak rozmočené v kafi.
Piškot je protě buchta

A tvoje tvrzení, že prázdnou energii má alkohol má jaké opodstatnění? Mimochodem, alkhol je velice široký pojem.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - prosím o zhodnocení jídelníčku Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: