prosím o zhodnocení jídelníčku

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - prosím o zhodnocení jídelníčku  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> prosím o zhodnocení jídelníčku
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
fidos

PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2012 6:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Děkuju za rady :)

No a s tou snídaní tam bude problém, edostanu do sebe ani ovesné vločky a když jo tak mam z toho sra*ku až do oběda. Minule jsem zkoušel i ovesné sušenky a zase se ten problém oběvil.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jirdano

PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2012 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

fidos napsal:
Děkuju za rady :)

No a s tou snídaní tam bude problém, edostanu do sebe ani ovesné vločky a když jo tak mam z toho sra*ku až do oběda. Minule jsem zkoušel i ovesné sušenky a zase se ten problém oběvil.

co rychlá kaše už si zkoušel? https://obchod.ronnie.cz/o-3198-knuspi-rychla-kase.html?o=6351 taky to není čistý jídlo, ale chce to prostě něčim začít a postupně přidávat, tělo by si mělo za čas zvyknout
Merrao

PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2012 7:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smarja:) Promin ale jaky je fyzicky rozdil mezi kasi v sacku a ovesnymi sušenkami... (za předpokladu že sušenky požvýkáš na kaši)

Zkoušel jsi už kefír nebo tak?...Vodu do sebe dostaneš, viď...spíše čaj. Takže bych začala pomalu "zhušťovat"...zkus nejdřív proteinový nápoj, a postupně přidávat. Kefír, jogurt, časem se třeba dostaneš na nějakou kaši..

Někdo si dělá ty vločky i rozmixované...
jirdano

PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2012 7:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no právě ten že kaše není pevný skupenství, dá se naředit jak potřebuješ :)
Pavelito

PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2012 7:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Merrao napsal:
Pavelito, vyjadřuješ se dvojsmyslně.
Nabírat (ale jak?) pomáhají, pokud do sebe nejsi schopný narvat stejnou gramáž vloček, aniž bys praskl, protože piškoty moc žaludek nezaplácnou...
A piškoty bych do jíldelního dala klukovi co vyloženě nemůže nabrat kvalitnější stravou.

Můžu ti říct, že složením bych raději zastávala KVALITNI čokoládu raději, než piškoty.
Přiznej, že ty piškoty jsi prostě "vyčetl" v ektomorfském jídelníčku a prostě sis to vryl do paměti.

Ano, jsou dobré..na mámin piškotový dort jsme jako malá nedala dopustit, v pudinku to samé a ještě v srpnu jsem se jima rozmočenýma ládovala s jogurtem a kakaem, v prosinci pak rozmočené v kafi.
Piškot je protě buchta

A tvoje tvrzení, že prázdnou energii má alkohol má jaké opodstatnění? Mimochodem, alkhol je velice široký pojem.

Nevyčetl, vyzkoušel.... a prostě to pomáhá........mě jo, jestli bude jemu tak to je věc druhá, dávám sem osobní zkušenost....ne to, že by měl jíst piškoty v množství jako já, aby měl výsledky.....stejně si udělá to, co bude sám chtít...takže asi tak....

alkohol je prázdná energie a v jídelníčku (pitném režimu) sportovce by neměl mít místo....to je můj názor...
jirdano

PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2012 7:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelito napsal:

Nevyčetl, vyzkoušel.... a prostě to pomáhá........mě jo, jestli bude jemu tak to je věc druhá, dávám sem osobní zkušenost....ne to, že by měl jíst piškoty v množství jako já, aby měl výsledky.....stejně si udělá to, co bude sám chtít...takže asi tak....

alkohol je prázdná energie a v jídelníčku (pitném režimu) sportovce by neměl mít místo....to je můj názor...

o piškotech se s tebou hádat nebudu (u mě stejně jen myšlenka na mě vyvolává okamžitej nárůst váhy o několik kg )

alkohol - jen bych ho necharakterizoval jako energii, třeba vodka se honosí hodnotami 0, 0, 0, samosřejmě věci typu jelcin apod sou cukříky.. a o dopadech alkoholu na tělo snad ani není potřeba diskutovat
Merrao

PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2012 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tělo alkohol zpracovávat dokáže a bohužel na to doplácí játra. (A potom sixpack . )

Nicméně alkohol jako vodka je zbytečný (asi stejně jako piškoty prostě je lepší náhrada) nicméně nebezpečný (což piškoty už nejsou)

Téma piškotů bych uavřela asi tak, že je lepší radit lidem "tu ideální" cestu, do které bych piškoty moc dvakrát neřadila. To je potom už "náhrada" nebo zpěstření..

Naposledy upravil Merrao dne ne únor 12, 2012 8:16 pm, celkově upraveno 1 krát
Pr!nc

PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2012 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale ano, alkohol má v sobě energii. je to 29kJ NA GRAM ALKOHOLU.
jirdano

PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2012 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pr!nc napsal:
Ale ano, alkohol má v sobě energii. je to 29kJ NA GRAM ALKOHOLU.

aha tak to dík za info, a jakto že teda u tý vodky se píše že to má nulový nutriční hodnoty? to pak musí bejt nepravdivej údaj nebo sem z toho jelen o.O
Pr!nc

PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2012 10:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak tam mají chybu.
fidos

PříspěvekZaslal: po únor 13, 2012 12:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Napadla mě ještě tato kombinace: Banán,sojový řez a 100g vařené rýže s marmeládou

Dalo by se to považovat za dostačující snídani?
Merrao

PříspěvekZaslal: po únor 13, 2012 7:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zeptej se tedy někoho, kdo ti to schválí, protože já příznivcem marmelády (v mkenším množství hrozná,škodlivá není..nicméně aspoň kvalitní když už) a sojovýho řezu nejsem, takže já věřím, že se to dá nahradit něčím jiným. Neměl bys na tom stavět jdelníček. Ta rýže je dostačující.
Očividně nechceš slyšet, že bys to neměl jíst aždý den.
Chybí ti tam na můj vkus bílkoviny.
Spashett

PříspěvekZaslal: po únor 13, 2012 8:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nemyslim si ze tam jsou ty bilkoviny nutne.. ja je tedy do snidane zarazuji v ruznych variantach ale predevsim, ze se mi pocet bilkovin, ktere chci za den snist lepe rozlozi do celeho dne. Zacit snidani ciste na sacharidech nevidim nejaky velky problem.
Pavelito

PříspěvekZaslal: po únor 13, 2012 10:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Merrao napsal:
Tělo alkohol zpracovávat dokáže a bohužel na to doplácí játra. (A potom sixpack . )

Nicméně alkohol jako vodka je zbytečný (asi stejně jako piškoty prostě je lepší náhrada) nicméně nebezpečný (což piškoty už nejsou)

Téma piškotů bych uavřela asi tak, že je lepší radit lidem "tu ideální" cestu, do které bych piškoty moc dvakrát neřadila. To je potom už "náhrada" nebo zpěstření..

souhlasim, piškoty jsou horší než si upéct třeba ovesnou buchtu nebo dát si žitný chléb s trochou medu, který tě zasytí víc než ty mnou vychvalované piškoty.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - prosím o zhodnocení jídelníčku Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: