Zaslal: ne únor 12, 2012 11:59 am Předmět: Videa šílených sportovních výkonů
Napadlo mě založit tenhle topic, kde by se mohly schromažďovat všechny videa šílených sportovních výkonů... Ať už jde o powerlifting, strongmany, atletiku, bojová umění, americký fotbal, basketbal, gymnastika, vzpírání, crossfit atd..
něco ode mě:
tohle video asi nemusím nikomu moc představovat, Jerome Simpson a jeho salto přes soupeře a následný touchdown
chlápek od armády dělá aztec kliky, respekt
Makoto Nagano a jeho nadlidské výkony v pořadu Sasuke (Ninja warrior, v Česku Ninja Factor). Jako jeden z několika vyvolených dokázal dokončit všechny 4 úseky soutěže.
starý děda ukazuje freeze na láhvi
chlápek udělá 30 opakování clean and press (60 kg činka) za 89 sec.
Matt Wichlinski a jeho trh jednoruč + vypití pivka :)
crossfit borec a jeho bláznivé variace dřepů na 1 noze
20 shybů s tlesknutím
chlápek dělá výpady se 135 kg
Buddy Lee a jeho nadlidské "kousky" se švihadlem
Mike Tyson a jeho knouckouty. Ta výbušnost, rychlost a síla je neskutečná.
363 kg ATG dřep (raw)
Mark Felix a jeho silná záda (405 kg deadlift)
podobných videií je na youtube stovky... tohle jen pár příkladů. Pokud Vás něco zaujalo, tak neváhejte a přidejte video.
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
"chlápek udělá 30 opakování clean and press (60 kg činka) za 89 sec. "
letos to zkusím překonat = zkusím, kolik zvládnu já... zatím bych měl mít maxko (zvlášť) 20x 60kg clean a pak i 20x 60kg push press... v rámci diety bych měl mít PC+PP jako jeden ze cviků, takže krom low reps zkusím i něco takovýho ;)
Jinak good topic, ale nema moc smysl přidávat věci z historie, protože to by bylo tisíce videí... kdyz sem neco hodim, tak spíš něco aktualniho =) třeba nějaký smeče od Blaka Griffina
Tak ten PC+PP je brutalni. Kdo cvici tenhle cvik, tak vi, jaky je to sileny zahul udychat 10 opakovani a on da 30 a jeste za takovy cas
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Tak ten PC+PP je brutalni. Kdo cvici tenhle cvik, tak vi, jaky je to sileny zahul udychat 10 opakovani a on da 30 a jeste za takovy cas
To je pravda. Víc opakování (neříkám hned 30) na PC (60kg) není takový problém, ale pro mě je horší spíš ten PP s 60kg, ten mám prostě o krok pozadu před PC .
Ale taky to někdy zkusím.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
Ja se divim, ze mu to tu ruku nevyvrati. Tohle mne pripada jak ruska ruleta
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
EDIT: Před tímto pánem se fakt klaním, to je uplně šílené...
To je fakt. Včera jsem na YT viděl chlápka, co udělal snatch jednou rukou s velkou osou (kolem 200lbs tuším), pak dřepnul, vzal si pivo, narovnal se a vypil ho a pořád tu činku držel na sebou .
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
EDIT: Před tímto pánem se fakt klaním, to je uplně šílené...
To je fakt. Včera jsem na YT viděl chlápka, co udělal snatch jednou rukou s velkou osou (kolem 200lbs tuším), pak dřepnul, vzal si pivo, narovnal se a vypil ho a pořád tu činku držel na sebou .
jojo Matt Wichlinski, borec number one. Doporučuju jeho kanál.
shit! Ta váha a hlavně jak ohebnej, uvolněnej, ta dolní pozice je luxusní! Dívá se na to moc dobře.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru