|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
LightHammer88

|
Zaslal: st únor 15, 2012 12:38 pm Předmět: muj prvni jidelnicek na redukci vahy...rady prosim :) |
|
|
Ahoj je to takovej pokus o jidelnicek zamereny na redukci vahy... Sem si jistej ze je tam hafo chyb proto budu rad za rady. Cvicim pres 3roky ted jsem skoncil objem ve kterym sem nabral dost tuku takze bych to chtel vyseknout. vek 23, vejska 187cm, vaha 124,5kg.
Den 1
6:00---- 30g protein /bcaa/
7:00---- 3 vejce + racio 4ks
9-10:00---- 30g protein
12:00 ---- 200g kureci 50g ryze , 100g rajcata
15:00 ---- 50g eidam (30%) tmava bageta cca 60g
18:00 ---- Tuňák 200g (kureci), 50gryze 1ks okurek
21:00 ---- 30g protein (long) 100g tvaroh (0,7-1% tuku) /bcaa/gluta/
Den 2
6:00 ---- 30g protein (WPC80) /bcaa/
7:00 ---- 3 vejce + racio 4ks
9-10:00 ---- 30g protein (WPC80)
12:00 ---- 250g kureci 200g ryze , 100g zelenina
15:00 ---- 100g eidam (30%) tmava bageta cca 60g
18:00 ---- Tuňák 250g (kureci), 100g ryze, 1ks paprika
21:00 ---- 30g protein (long) 150g tvaroh (0,7-1% tuku) /bcaa/gluta/
Den 3
7:00 ---- 100g ovesna kase 250g pomeranc
12:00 ---- 250g kureci 200g ryze , 100g rajcata
15:00 ---- 100g eidam (30%) tmava bageta cca 60g
18:00 ---- 250g Tuňák (kureci),150g ryze, 1/2 okurek,
21:00 ---- 30g protein (long) 250g tvaroh (0,7-1% tuku) /bcaa/gluta/
Den 4
7:00 ---- 100g ryze, banan (jablko),
12:00 ---- 300g kureci 200g ryze , 100g zelenina
15:00 ---- 50g eidam (30%) 50g sunka tmava bageta cca 60g/ 250g pomeranc
18:00 ---- 300g kureci (tunak) 200g ryze , 100g zeleninovy salat
21:00 ---- 30g protein (long) 250g tvaroh (0,7-1% tuku) /bcaa/gluta/
-------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------
piju cca 4-6l vody (+citron) obcas vemu do hokny cca 2l caje neslazeneho.
jinak veskere maso pripravuji na vode. Protein samo take do vody.
terenink 6x tydne, rano se snazim na lacno alespon +/-30 min rotoped.
Behem dne nejakej ten para orech a slu. seminko.
Pred treninkem : NOcko,kreatin,kofein
po : bcaa.gluta, protein 30g
kazdy den : V44,gelatinu
bohuzel pres tyden se ke cviceni nedostanu drive jak 16:00-16:30
Rad bych ten jidelnicek udelal pestrejsi ale nevim poradne jak budu rad za vsechny "dobre" rady :) pokousel sem se to prohnat skrz kaloricketabulky.cz ale moc me to nejde. Prolezl sem to tu dukladne nez sem zalozil tohle vlakno ale i tak pocitam se spoustou jedovatejch odpovedi :) ale snad se nekdo slituje a poradi :D Predem diky.
Naposledy upravil LightHammer88 dne st únor 15, 2012 6:27 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st únor 15, 2012 1:22 pm Předmět: |
|
|
Pokud bych si měl vybrat jediné jídlo denně se sacharidy - byla by to snídaně. Koukám, že jsi nejspíš Brňák,že?:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
LightHammer88

|
Zaslal: st únor 15, 2012 1:30 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Pokud bych si měl vybrat jediné jídlo denně se sacharidy - byla by to snídaně. Koukám, že jsi nejspíš Brňák,že?:o) |
jj to jsem sice ne primo ale v Brne su furt :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: st únor 15, 2012 1:35 pm Předmět: |
|
|
Nejsem žádný odborník, ale co se týče jídelníčku, tak kuřecí můžeš nahradit i krůtím a králičím a sem tam bych dala i nějaký maso červený, např. telecí, pokud jsi na tom finančně dobře.
Místo tuňáka asi klasiku lososa nebo i makrelu, pokud máš rád tučnější ryby a trošku mi tam chybí i luštěniny jako soja, cizrna a pohanka.
Pokud udržíš gramáž, tak místo rýže si klidně dej těstoviny, brambory, kuskus a podobně. Pokud na sebe chceš být ještě trošku přísnější, tak já upřednostňuju těstoviny celozrný.
Absolutně chválím za ranní aerobku, mě by z postele nedostal ani jeřáb a to kor když už ted vstávám po 5. ráno, ale zařadila bych jí ještě tak na půl hodky po každým silovým cvíču, posilku apod. Každopádně pokud chceš rychleji ubrat a nenecháš to jen postupně na stravě, tak by bylo fajn to aerobko min. 2 týdně a klidně i 3x. Já třeba miluju spinning, kdy můžu i dvouhodinovky, ale vy chlapi to máte jiný, tak hlavně ať ti to vyhovuje a časově klape.
Mno a co se týče suplementace, to ti poradí spíš pánské osazenstvo, ale jediný co mě zaujalo je, že když když cvičíš od 16. - 17. hodiny, tak bych asi prohodila ty večeře, tedy po posilku a cvíču bych si spíš dala ten protein případně i s tvarohem a tu druhou viz. ten tuňák s něčím bych dala jako druhou, protože po cvičení si tělo rychleji veme zrovna ten protein, ale je to jen můj názor.
Každopádně ať ti to šlape a držím palce!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st únor 15, 2012 1:49 pm Předmět: |
|
|
Asi jsem to přehlédnul. Pokud máš ráno aerobku, tak první jídlo bych dal až po ní.
|
|
| nahoru |
|
 |
LightHammer88

|
Zaslal: st únor 15, 2012 1:53 pm Předmět: |
|
|
No on ten jidelnicek je spise takova kostra o vikendu kdy jsem doma se snazim delat si hovezi a ryby take zamenuji. Nechci se vymlouvat ale mam debilni praci :) takze toho casu fakt moc neni sem rad ze stiham to kureci navic casto bejvam mimo domov coz me to take nezjednodusuje. Jinak uvitam nejakou radu jake lusteniny + uprava a gramaz a kam zaradit resp. misto ceho a pokusim se to nejak sfouknout :) Jinak co rikate na gramaze je to +/- dobry nebo nekde ubrat pridat? Diky
Naposledy upravil LightHammer88 dne st únor 15, 2012 1:57 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
LightHammer88

|
Zaslal: st únor 15, 2012 1:55 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Asi jsem to přehlédnul. Pokud máš ráno aerobku, tak první jídlo bych dal až po ní. |
jj tu davam na lacno...
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: st únor 15, 2012 2:03 pm Předmět: |
|
|
Jak jsem řekla, píšu jen mé názory, ale tak soju jen 10 min. povaříš a tu si občas dávám místo masa, jelikož je to taky kvalitní bílkovina. Co se týče cizrny, tak ta se musí dlouho namáčet, ale pak se taky jen uvaří a z té si dělám saláty se zeleninou a to spíš k večeři, ale záleží především na tobě, ty to budeš jíst!  Taky miluju k večeři mozzarelku s rajčaty a oliváčem, ale tak ta už má 40%, tak s rozmyslem.
|
|
| nahoru |
|
 |
LightHammer88

|
Zaslal: st únor 15, 2012 2:06 pm Předmět: |
|
|
| Ikee napsal: | Jak jsem řekla, píšu jen mé názory, ale tak soju jen 10 min. povaříš a tu si občas dávám místo masa, jelikož je to taky kvalitní bílkovina. Co se týče cizrny, tak ta se musí dlouho namáčet, ale pak se taky jen uvaří a z té si dělám saláty se zeleninou a to spíš k večeři, ale záleží především na tobě, ty to budeš jíst! Taky miluju k večeři mozzarelku s rajčaty a oliváčem, ale tak ta už má 40%, tak s rozmyslem. |
brrrr misto masa :) tak to radeji ne :D mozna bych to vymenil za okurek nebo tak. Ne delam si srandu chtel sem poradit tak to mam :) pokusim se to alespon jeden den zaradit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
|
| nahoru |
|
 |
LightHammer88

|
Zaslal: st únor 15, 2012 2:21 pm Předmět: |
|
|
no nastesti po strance financni je to v poho :D nerikam ze se muzu cpat lososem 2x denne ale na jidle pro sebe nesetrim at gramazi tak kvalitou... No sem zvedavej vrazim ji do dne kde mam volno kdyby se me nejak pritizilo abych nevynechal trenink :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
|
| nahoru |
|
 |
LightHammer88

|
Zaslal: st únor 15, 2012 2:26 pm Předmět: |
|
|
| Ikee napsal: | Taky bych málem zapomněla na klasické olomoucké tvarůžky! Taky super bílkovina a minimum tuku, občas si dávám k večeři, mnam! |
no nerad bych urazil at uz tento vyrobek nebo nekoho z Olomouce ale obavam se ze tohle nedam :) Mati to miluje a kdyz si to koupi tak to drzi pomalu z okynka aby me to nesmrdelo v aute :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: st únor 15, 2012 2:31 pm Předmět: |
|
|
| LightHammer88 napsal: | | Ikee napsal: | Taky bych málem zapomněla na klasické olomoucké tvarůžky! Taky super bílkovina a minimum tuku, občas si dávám k večeři, mnam! |
no nerad bych urazil at uz tento vyrobek nebo nekoho z Olomouce ale obavam se ze tohle nedam :) Mati to miluje a kdyz si to koupi tak to drzi pomalu z okynka aby me to nesmrdelo v aute :) |
Jéé, cíťa, hold se každému nezavděčíš! Ale myslím, že už asi víš, že nemusíš jen kuře, tunáka a rýži.
|
|
| nahoru |
|
 |
LightHammer88

|
Zaslal: st únor 15, 2012 2:36 pm Předmět: |
|
|
| Ikee napsal: | | LightHammer88 napsal: | | Ikee napsal: | Taky bych málem zapomněla na klasické olomoucké tvarůžky! Taky super bílkovina a minimum tuku, občas si dávám k večeři, mnam! |
no nerad bych urazil at uz tento vyrobek nebo nekoho z Olomouce ale obavam se ze tohle nedam :) Mati to miluje a kdyz si to koupi tak to drzi pomalu z okynka aby me to nesmrdelo v aute :) |
Jéé, cíťa, hold se každému nezavděčíš! Ale myslím, že už asi víš, že nemusíš jen kuře, tunáka a rýži. |
jj to vim a snazim se to obcas prohodit. Hlavne jist porad kure a rejzu tak bych se zblaznil :) obcas dam i ty testoviny 1-2x jelikoz je mam rad...
No jeste jsem zvedav jestli bude nekdo mit neco ke gramazi jelikoz tam si moc jistej nejsem...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|