Zvažuju návštěvu box oddílu. Co mohu získat dvěma trenálama za týden v průběhu třeba půl roku?
Nechci se tomu věnovat závodně, jde mi o:
- naučit se základy boxu, správné údery, atd.
- otrkat se případným sparingem, "přes držku" jsem minimálně deset let nedostal, tak si na ten pocit trochu zvyknout
- získat fyzičku, zhubnout
- trochu nadrillovat použití na případnou obranu
Jde hlavně o to, že mám 30+ a nějaké skotačení s mladýma bijcema už mě neláká. Takže určo se nehodlám hned od začátku zlačit do ringu.
V současnosti jen cvičím ve fitku, nějaká síla tam bude, ale špatná kondička. V minulosti pár let jiujitsu, ale to je už dávno.
_________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
no 2x týdně. Získáš. Lepší ondičku. Trochu se otukáš atd. Vlastně ty věci co jsi tam psal. Ale pokud chceš do ringu tak minimum 3x týdně. Ale ty nechceš tak je to v pohodě.
pul roku u jednoho nemusi byt jako pul roku u druhyho, nekdo se za pul roku nauci zvedák, někdo za půl roku sparuje s profikama taky zalezi na kvalite trenera. Jinak nevidim duvod proc se nejit 2x do tydne vyprdet jak pises, neco se naucis neco zhubnes zjistis ze nemas absolutne zadnou fyzicku jako jsem to zjistil ja a trochu ji zlepsis a budes se citit dobre.
Teď je jen otázka jestli to nebylo nahraný. Nejspíš ne, ale točej se v tom takový prachy (byť nejde o žádnýho Tysona), že bych se nedivil troše umělýho dramatu :P
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru