Dobrý den, prosil bych radu ohledně svalové dysbalance. Asi rok jsem cvičil, samozřejmě jsem úplně vynechal stravu,ale to je jiná a taky strečink. Takže po roce jsem zjistil, že mám zkrácenej hlavně bedrokyčlostehení sval a spodní záda- bedra,vzpřimovač atd.. Tak ten bedrokyčlostehení sval se už lepší, jak jsem se dočetl měl jsem to hlavně z cvičení břicha, jelikož když sem zvedal nohy, tak jsem zapojoval jen tenhle sval a ne břicho, ale tohle se lepší. Problém je, že nejspíš mám tkzv. zvětšenou bederní lordozu, protože pořád cítím napětí na spodku zad a pak ještě nevím jestli to s tím souvisí mám jakoby pokřivený tělo, jelikož na levý straně těla mam takový zkrácený prso a když se jakoby protáhnu tak zase na levo mi vyčnívá žebro a prostě ty dvě strany těla nejsou symetrický. Tak asi před 3 týdnama jsem začal se strečinkem a cvičím ochablý svaly atd.. Tak jen by mě zajímalo jestli s tím má někdo zkušenost, protože by mě zajímala jestli tím protahováním to tělo srovnám ?? a jak to dlouho bude asi trvat ?? a jestli ještě není k tomu něco dalšího vhodný,jestli masáže nebo něco jinýho ?? Předem Dík za rady