|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bendis
|
Zaslal: pá únor 17, 2012 9:54 pm Předmět: Spalovač tuků a stravování |
|
|
Zdarec ve spolek,
potřeboval bych radu ohledně stravování pro maximalizaci účinku spalovače tuků LIPO-6x, který jsem si objednal. Mám cca 180cm a 92kg (což je dost :D) a chtěl bych to shodit na cca 83kila. Cvičit chodím 3x po hodině a půl. Jak bych začal brát spalovač, přidal bych další den, jel bych kolo a veslák oboje po 20min. :) Bavil sem se s kámošama a bohužel jejich názory se lišily a protiřečily. Mohli by ste mi poradit? Díky moc za rady. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
dogeatdog
|
Zaslal: so únor 18, 2012 8:53 am Předmět: |
|
|
Pár otázek:
jak dlouho cvičíš? Měsíc, půl roku, několik let?
92 kg váhy - kolik z toho je tuků? Fotka by byla ideální.
Stravování: žádný spalovač tě nezachrání, pokud jsi zatučnělý a krpa je v tom, co, kolik a v jakých intervalech jíš.
Voda: kolik denně vypiješ?
Poznámka: pokud chceš účinně spalovat, tři tréninky týdně jsou málo. Trénink hodina a půl je příliš dlouhý (předpokládám bez aerobní fáze?), už tam někde bude nejspíš problém.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bendis
|
Zaslal: so únor 18, 2012 9:28 am Předmět: |
|
|
Teď to bude rok, co jsem začal. Kolik je tuků z váhy ti přesně neřeknu, ale břicho je velký :D. Co nejdříve zjistím. Tuk mám převážně na břichu a prsou :/. Stravuji se bohužel nepravidelně, chodím na výšku, takže mi to moc neusnadňuje. Snažím se jíst věci, které sou relativně zdravé (sójový maso, šunka, samozřejmě ovoce,zelenina,celozrný pečivo,...). O víkendech bývám doma, takže musím sežrat, co máti navaří. Když cvičím, tak za den vypiju cca 3litry (voda,čaj), jinak asi 1,5l - 2l.
Ano, předpokládáš správně, bez aerobní fáze, tam kam chodím se tomu dá říct hrubé fitness = rambodílna, bez aerobních strojů. Před cvičením bych chtěl zařadit i švihadlo. Do druhé posilovny na kolejích bych dokoupil permici čistě na veslák a kolo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: so únor 18, 2012 9:39 am Předmět: |
|
|
Bylo by lepší ten jídelák trošičku více přiblíéžit.
Mimochodem, žádný spalovač ti (podle mě)nepomůže, dokud si nedáš dopořádku výživu. Bohužel. Bylo by to pak asi moc jednoduché :)
|
|
| nahoru |
|
 |
SimsonCZ

|
Zaslal: so únor 18, 2012 9:40 am Předmět: |
|
|
málo piješ. Tohle je málo i na normální fungování, se spalovačem už by to byl extrém.
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: so únor 18, 2012 9:46 am Předmět: |
|
|
No, ale nikdo ti tu jídelníček nenapíše, tak napiš pokud možno s přibližnou porcí (gramáží, hrsti, lžíce..) jídelníček...v den kdy máš problém se stravovat, nebo nějak průměrný den, a den doma.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bendis
|
Zaslal: so únor 18, 2012 9:48 am Předmět: |
|
|
| Merrao napsal: | | No, ale nikdo ti tu jídelníček nenapíše, tak napiš pokud možno s přibližnou porcí (gramáží, hrsti, lžíce..) jídelníček...v den kdy máš problém se stravovat, nebo nějak průměrný den, a den doma. |
oukej du to nějak sestavit ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: so únor 18, 2012 10:28 am Předmět: |
|
|
| Bendis napsal: | | Stravuji se bohužel nepravidelně, chodím na výšku, takže mi to moc neusnadňuje. |
Tak to asi umřeš hlady až začneš pracovat. Tohle mě fascinuje. Lidi studují nebo to spíš předstírají, mají volnýho času že nevědí co s ním, a vymlouvají se, že se ani nemůžou nažrat. Omg.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Bendis
|
Zaslal: so únor 18, 2012 10:32 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Bendis napsal: | | Stravuji se bohužel nepravidelně, chodím na výšku, takže mi to moc neusnadňuje. |
Tak to asi umřeš hlady až začneš pracovat. Tohle mě fascinuje. Lidi studují nebo to spíš předstírají, mají volnýho času že nevědí co s ním, a vymlouvají se, že se ani nemůžou nažrat. Omg. |
V práci máš na to přestávky. :P Moc se nedá jíst při chůzy, když deš z jednoho konce fakulty na druhý. :P
A jak si z toho vyčet, že nežeru? Jen sem psal, že žeru nepravidelně. ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Bendis
|
Zaslal: so únor 18, 2012 10:38 am Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | ja chodim kazdy den do skoly, v prubehu dne prace dohromady cca 5hodin, jeste k tomu mam trenink a stihnu jeste skocit nekam s pritelkyni kazdy den na cca hodku az dve nekam posedet,,, a podivej se do meho logu na muj jidelnicek |
už to koumu díkec ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so únor 18, 2012 11:00 am Předmět: |
|
|
| Bendis napsal: |
Ano, předpokládáš správně, bez aerobní fáze, tam kam chodím se tomu dá říct hrubé fitness = rambodílna, bez aerobních strojů. Před cvičením bych chtěl zařadit i švihadlo. Do druhé posilovny na kolejích bych dokoupil permici čistě na veslák a kolo. |
Co zařadit normální sport, jako třeba fotbal, tenis, volejbal, badminton, nohejbal, in-line brusle, ... ? Samozřejmě můžeš hubnout jen posilováním a kontrolou jídelníčku, ale s aktivním aerobním sportem ti to půjde o hodně lépe a přirozeněji.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: so únor 18, 2012 11:24 am Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Já studuju a kvůli fitku a birgádě se každej den vracim domu kolem půl devátý.. Mě fascinuje, jak ty prostě všechno víš |
Akorát jsem si u tebe nevšim, že bys skučel že nestíháš (pravidelně) jíst, což pravděpodobně znamená, že to jde - čímž jsme zpátky u toho co jsem už psal :P
|
|
| nahoru |
|
 |
SimsonCZ

|
Zaslal: so únor 18, 2012 11:44 am Předmět: |
|
|
Jde to, ale opravdu to jde špatně - tahat s sebou do školy plnej batoh žrádla je pakárna, navíc to většinou není ani pořádně kde sníst. Další věc je, že spousta lidí, mně nevyjímaje, nosí jen brašnu na notebook a do ní se nakrabičkované kuře vejde jen velmi špatně. Ideální je jezdit autem, parkovat někde před školou a jídlo si tam skladovat i ho tam chodit jíst ;)
A jak je to s jídlem v práci komplikované, nemůžu objektivně posoudit - já si v práci uvařím a sním, kdykoli si vzpomenu, tak nevím, jak to mají ostatní :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|