Spalovač tuků a stravování

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Spalovač tuků a stravování  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Spalovač tuků a stravování
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kubaz

PříspěvekZaslal: so únor 18, 2012 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nevim kolik lidi na foru je tady takovych profiku ze musi svacit ve skole maso s rejzi, ale ja osobne ve skole mam o velke prestavce 10dk eidamu,nejake racio platky,trocha zeleniny k tomu a jako druhou svacinu koktejl, ktery je vypity za 10 sekund
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Prasopes.

PříspěvekZaslal: so únor 18, 2012 12:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ovoce/zelenina, nejaky racio nebo pecivo + syr/sunka ? sejk? bageta pri nejhorsim ...

Blbost, stihal jsem zrat na stredni a to sme si davali jeste navic ohrejvat parky takze sem nejedl nic pripravenyho ale nechal sem si to v kantyne udelat.
Stiham zrat v praci a stiham zrat i ve skole...stejne jako stiham zrat kdekoliv jinde. To je jenom lenost a vymluvy lidi "oni na mne budou koukat spatne" "ono to neni kam dat" blabla ... vymluvy ...

Ser na lidi, vem si vetsi tasku ... clovek ma notebook, je na vejsce a nevi, ze kdyz se mu zradlo nevejde do tasky na notebook tak si musi vzit vetsi batoh? Tak to je uz trosku vtip ne?:)
SimsonCZ

PříspěvekZaslal: so únor 18, 2012 12:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prasopes. napsal:

Ser na lidi, vem si vetsi tasku ... clovek ma notebook, je na vejsce a nevi, ze kdyz se mu zradlo nevejde do tasky na notebook tak si musi vzit vetsi batoh? Tak to je uz trosku vtip ne?:)

třeba k saku vypadá batoh blbě... a mimochodem říkáš to, jako bych se já ptal - já to řeším jídlem v autě, nebo si na ten oběd prostě někam zajedu :) Nemluvě o tom, že u nás ti přímo ve škole udělaj přírodní řízek s bramborama...
Merrao

PříspěvekZaslal: so únor 18, 2012 1:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já si teď v zimě ohřívám jídlo v plastové krabičce na topení :D Nehřeje tak moc, aby se roztavila ani málo, aby se během hodiny fyziky neohřála.

Ale to je OT.
Nicméně s tímto musím být s kubazzem za jedno, slovo svačina neni od slova oběd. Svačina je přirozená a kuře s rýží si pak dáte o pauze na oběd, to na vás nikdo blbě čumět nebude.
(To jenom na mě, když si donesu těstoviny s mrkví...)

a pokud máš třeba v 7 snídani, a 9-12 přednášku, nevidím problém v průměhu přednášky si vzít něco MÉNĚ nápadného, jako je právě proteinový shake ...já požírala oříšky a rozinky. A že budeš mít přílišnou spotřebu proteinu? Nu...dáš si protein, nedáš si maso/sýr..takže si myslím že se to vykompenzuje.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Spalovač tuků a stravování Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: