Sachariďák, proteiňák vs. maminka

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Sachariďák, proteiňák vs. maminka  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Sachariďák, proteiňák vs. maminka
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
NUMM3R™

PříspěvekZaslal: so září 04, 2010 10:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tomkins napsal:
Asi jsem divnej, ale mě tvaroh opravdu chutná. Mnohem lepší, něž nějaký přeslazený sračky. Jinak proč do nočního proteinu někdo dává taurin?

Já dřív pil tvaroh mixovanej s mlékem a banánem a pak jsem ho začal jíst samotnej, je to výborný.
Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kid

PříspěvekZaslal: so září 04, 2010 11:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tomkins napsal:
Asi jsem divnej, ale mě tvaroh opravdu chutná. Mnohem lepší, něž nějaký přeslazený sračky. Jinak proč do nočního proteinu někdo dává taurin?

Taurin má kladný vliv na regeneraci a zlepšuje absorbci proteinů. Pokud není ve směsi s kofeinem, tak by nějak extrémně nabuzovat neměl.
badevil

PříspěvekZaslal: so září 04, 2010 11:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No s tou podporou proteosyntezy teda nevim..
Ale jinak on pusobi podobne jako inzulin, ale je dobry ho brat s glukozou, jinak nakopne a pak usnete ve stoje bez cukru. Davky, takovy jaky jsem psal min 1-6gr (ideal 2-3gr, uvadim i max) . Zlepsuje regeneraci hlavne mezi vykony (serie, sprinty), stimuluje nervovou soustavu.
Je zcela zasadni pro vegetariany, ale ti by meli jist hlavne maso

Jinak je to zajimava a celkem zdrava latka, snizuje tlak, snizuje LDL chol, stimuluje nervy, pusobi proti stresu (potazmo antikatabolicky), samozrejme dobry pri uceni a podobnych cinnostech a je zdravy na oci.
kid

PříspěvekZaslal: so září 04, 2010 1:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Některé studie zase hovoří o snížení rozkladu svalových bílkovin při zátěži. Je to prostě zajímavá látka a proto se do toho proteinu přidává.
Samec

PříspěvekZaslal: so září 04, 2010 2:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já vypiju protein a ještě koukám třeba půl hoďky na tv a pak jdu spát.
kuše

PříspěvekZaslal: so únor 18, 2012 4:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nazdárek, co je pravdy na tom, že cca po hodinovém náročném tréninku je proteinak jako PTN zbytečný? Tělo prej potřebuje sacharidy a když do sebe kopnu proteiny, začnnou se nejdřív štěpit (?) na sacharidy, takže to je úplně na hovno pít... Snažím se o redukci váhy, proto sacharidak ne...
Pavelito

PříspěvekZaslal: so únor 18, 2012 7:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kuše napsal:
nazdárek, co je pravdy na tom, že cca po hodinovém náročném tréninku je proteinak jako PTN zbytečný? Tělo prej potřebuje sacharidy a když do sebe kopnu proteiny, začnnou se nejdřív štěpit (?) na sacharidy, takže to je úplně na hovno pít... Snažím se o redukci váhy, proto sacharidak ne...

jo jo, po tréninku to chce cukry a cukry.... anabolické okno a doplnění energie, plus regenerace...
Draper

PříspěvekZaslal: so únor 18, 2012 7:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kuše napsal:

Idealni je klasicky potreninkovy napoj (PTN) tzn. kokteil s prevaznym obsahem sacharidu hlavne jednoduchych a s mensim mnozstvim bilkovin. Pripadne muzes dodat veci jako BCAA, glutamin, kreatin, ale to uz je nadstandart. Zadnym stepenim bilkovin si nelam hlavu, proste to tam kopni a hotovo. Za hodinu na to se nazer.

A kdyz zadny PTN mit nebudes, tak se taky nic nestane, ver tomu.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Sachariďák, proteiňák vs. maminka Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: