Dobrýden, jako amatér na tomto foru se chci zeptat, hraji dorosteneckou moravskoslezskou ligu a už to něco je a chtěl jsem se zepta, jaké doplnky by jste mi doporučili, mám 190 cm 85 kg do posilovny chodím tak dva roky sme tam jak je čas posiluju spíše Výbušnou síl ua sekundové svalstvo na tréninku máme i ted v zime hodne kurhové tréninky a jeto docela fuška sem unavenej p otrénincích a nějaký
gainer či tak něco by se bodlo noo ale nevím si rady s výberem psal sem do redakce ale nejak se mi nedostavuje odpovedi psal sem uz 3x asi nějaká chyba tak písnu sem od toho tu to je no ne ?:)
Měl jsem vita 44 od
extrifit, jintáky sosám furt karnitin sem tam koupím, pak kloubní ted mám i
Wobenzym .. ale chci zařadit nějaký
protein nebo
gainer něco takovýh oco by šlo s cennou nějakou přijatelnější. Budu rád za vaše rady a klidne piště co mám delat atd jídelníček mám taky tady z místního fitka po konzultaci ovšem po konzultaci mi nabidl i nějaké ty doplnky ale od
dymatize nechci to at si nechaj.. Slyšel jsem že klidne i koupit třeba od
nutrendu ten
gainer má myslim 5 kilo tak jen to bude třeba stačit, neví msi rady je toho tolik mámv tom zmatek. četl jsem toho dost ale nevim ideální poměry pro fotbalistu co bych si mohl dfovolit atak. nechci nejak pribrat spis regenerace a tak klidne nabrat trochu na ruky hraji stopera ale né zas 5 kilo třeba . Děkuji za rady, prominte za komplikovanost textu.