Výživa - fotbalista

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Výživa - fotbalista  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Výživa - fotbalista
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Konyman

PříspěvekZaslal: po únor 20, 2012 9:51 pm    Předmět: Výživa - fotbalista Odpovědět s citátem

Dobrýden, jako amatér na tomto foru se chci zeptat, hraji dorosteneckou moravskoslezskou ligu a už to něco je a chtěl jsem se zepta, jaké doplnky by jste mi doporučili, mám 190 cm 85 kg do posilovny chodím tak dva roky sme tam jak je čas posiluju spíše Výbušnou síl ua sekundové svalstvo na tréninku máme i ted v zime hodne kurhové tréninky a jeto docela fuška sem unavenej p otrénincích a nějaký gainer či tak něco by se bodlo noo ale nevím si rady s výberem psal sem do redakce ale nejak se mi nedostavuje odpovedi psal sem uz 3x asi nějaká chyba tak písnu sem od toho tu to je no ne ?:)
Měl jsem vita 44 od extrifit, jintáky sosám furt karnitin sem tam koupím, pak kloubní ted mám i Wobenzym .. ale chci zařadit nějaký protein nebo gainer něco takovýh oco by šlo s cennou nějakou přijatelnější. Budu rád za vaše rady a klidne piště co mám delat atd jídelníček mám taky tady z místního fitka po konzultaci ovšem po konzultaci mi nabidl i nějaké ty doplnky ale od dymatize nechci to at si nechaj.. Slyšel jsem že klidne i koupit třeba od nutrendu ten gainer má myslim 5 kilo tak jen to bude třeba stačit, neví msi rady je toho tolik mámv tom zmatek. četl jsem toho dost ale nevim ideální poměry pro fotbalistu co bych si mohl dfovolit atak. nechci nejak pribrat spis regenerace a tak klidne nabrat trochu na ruky hraji stopera ale né zas 5 kilo třeba . Děkuji za rady, prominte za komplikovanost textu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: po únor 20, 2012 10:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli chceš něco levně a na doplnění glykogenu po tréninku, tak si kup Glukopur - na tom se nic posrat nedá
Konyman

PříspěvekZaslal: po únor 20, 2012 10:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to mám a nějak mito nepusobí a jetodocela fuj mám i kofein, chci nějakou dobrotu co hlavně pomůže k regeneraci svalů a bcaa by taky nebylo na škodu chodil jsem do posilovny mel docela i postavu na stopera super a uz jsem to zdá se..
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: po únor 20, 2012 10:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kam jsi zdá se nechodil je základní škola a předmět český jazyk. Docela peklo ty nekonečný věty luštit.
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: po únor 20, 2012 11:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Kam jsi zdá se nechodil je základní škola a předmět český jazyk. Docela peklo ty nekonečný věty luštit.

On si to může dovolit, protože hraje dorosteneckou ligu a to už něco je!
CIZO

PříspěvekZaslal: po únor 20, 2012 11:52 pm    Předmět: Re: Výživa - fotbalista Odpovědět s citátem

Konyman napsal:
psal sem do redakce ale nejak se mi nedostavuje odpovedi psal sem uz 3x asi nějaká chyba

Redakce je maily s žádostí o radu bohužel tak trochu zahlcena a kdyby odpovídala (resp. kdybych já odpovídal) na všechny maily, tak toho v práci moc neudělám :) Využij poradnu v e-shopu, nebo třeba právě diskusní fórum, určitě ti někdo poradí.

Derek Poundstone
Konyman

PříspěvekZaslal: út únor 21, 2012 11:33 am    Předmět: Re: Výživa - fotbalista Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Konyman napsal:
psal sem do redakce ale nejak se mi nedostavuje odpovedi psal sem uz 3x asi nějaká chyba

Redakce je maily s žádostí o radu bohužel tak trochu zahlcena a kdyby odpovídala (resp. kdybych já odpovídal) na všechny maily, tak toho v práci moc neudělám :) Využij poradnu v e-shopu, nebo třeba právě diskusní fórum, určitě ti někdo poradí.

Ano, děkuju. A za ten text se omlouvám. Jeto myš maš já vím.

Rychle na stránku:

Přejdi na: