Zaslal: út únor 21, 2012 2:12 pm Předmět: Alkaly x
Cvičím 4x týdně (den trénink, den pauza) a beru přípravek ALKALY-X/ScitecNutrition - vždy jednu dávku před cvičením a jednu dávku po cvičení. V den pauzy neberu vůbec. Chci se zeptat...doporučuje se k tomuto přípravku brát ještě i jiný přípravek nebo k tréninku stačí? Nebo mám brát i v den pauzy? Navíc každý den nalačno beru přípravek COLLAGEN FOR JOINTS/F2 FULL FORCE na klouby.
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Alkaly X je směs CEE, beta alaninu, argininu a citrulin malátu. Vyšší výkon, lepší pump, sacharidy, bez kofeinu. Je to docela drahé a osobně bych si to dával tak 0,5 až hodinu před tréninkem podle pocitu. A ve dnech volna nebo po tréninku si dát obyčejný levný kreatin a třeba glutamin. Takhle ti to vydrží déle.
Už jsi to zkoušel? Jak se po tom cítíš? Taky jsem po tom koukal ale ještě jsem to neměl. Asi bych zkusil spíš Assault, tam jsou i BCAA
Včera jsem dobral první balení. Když jsem to bral 2x denně 4 dny v týdnu (jen tréninkové dny), tak mi to vydrželo necelý měsíc. Ale musím říct, že docela spokojenost. Při tréninku síla, po tréninku dobrá regenerace. Dříve jsem zkoušel Kre-Alkalyn s Nictric Oxidem od AminoStaru a řekl bych, že je to srovnatelné, ale Alkaly X v porovnání s tímto o něco levnější.
O Assaultu teďka slyším poprvé, ale taky poněkud dražší jak tak koukám. Ale píšou, že je to bezkonkurenční
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru