| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
JayrosP
|
Zaslal: út únor 21, 2012 8:25 pm Předmět: Názor na All Stars |
|
|
Čau, chci se Vás zeptat jakou máte zkušenost se značkou All Stars jestli nějakou máte.Značka nedávno začala sponzorovat Tomáše Bureše,který ji velmi chválí.Zajímá mě jestli jsou to opravdu kvalitní suplementy,nebo jde o reklamu.Díky moc.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
owar

|
Zaslal: út únor 21, 2012 8:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: út únor 21, 2012 8:32 pm Předmět: |
|
|
Německá firma, to snad mluví samo za sebe.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út únor 21, 2012 8:37 pm Předmět: |
|
|
Stejný dotaz
Extrifit - samou chválu jsem slyšel
Multipower - německá firma
Co na ty dva řikáte?
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út únor 21, 2012 8:38 pm Předmět: |
|
|
:D na extrifit najdeš na foru desítky názorů...
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: út únor 21, 2012 8:54 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: |
Extrifit - samou chválu jsem slyšel
|
Vazne?
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út únor 21, 2012 8:56 pm Předmět: |
|
|
Z názorů co jsem tak nějak jedním okem pobral tak ano  Asi se mi ti negativní vyhýbali
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út únor 21, 2012 9:14 pm Předmět: |
|
|
každopádne cenami sú dosť mimo... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
refi

|
Zaslal: po březen 05, 2012 3:02 pm Předmět: |
|
|
Měl sem od nich Intensity pomeranč... a větší pomeje sem nepil. A že bych sežral i hovno, tak tohle fakt šlo špatně.
Kolegyně má podobnou zkušenost i těma jejich liquid aminama...
Jinak protejny jsou výborný.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po březen 05, 2012 3:09 pm Předmět: |
|
|
| refi napsal: |
Jinak protejny jsou výborný. |
Sice uz jsem je asi 2 roky nemel, ale ty jejich kremove HY-PRO deluxe s kousky ovoce me dostavaly. Pokud bych ale mel uprednostnovat kvalitu nad chuti, tak bych asi sel do jinych znacek, cimz ale nerikam, ze All Stars je shit. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po březen 05, 2012 3:50 pm Předmět: |
|
|
Abych řekl pravdu, nikdy jsem od nich nic nezkusil kvůli ceně. Ta je hodně vysoká, ale věřím, že jsou to výrobky kvalitní. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: so prosinec 14, 2013 10:04 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Abych řekl pravdu, nikdy jsem od nich nic nezkusil kvůli ceně. Ta je hodně vysoká, ale věřím, že jsou to výrobky kvalitní. |
Když jsem mel Cipru za souseda tak mě ta cena nějak nesrala a cpal jsem se jen ALL STARSem několik let. Ale v krámu bych si HY PRO 500gr za 589,- fakt nekoupil . Je to fakt drahý...... _________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |