|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Měli jste podobné účinky se Stackerem 2 |
|
|
| Celkem hlasů : 0 |
|
| Autor |
Zpráva |
bloody.ghost
|
Zaslal: út únor 21, 2012 6:19 pm Předmět: Stacker 2 (ACE) |
|
|
Ahoj,
mám na vás dotaz ohledně Stackeru 2 s efedrinem.
Před rokem si kámoš (90 kg) koupil na vyzkoušení Extreme 2 taky s recepturou ACE a byl s tím nanejvýš spokojený. Energie byla po celý den, nabitý s chutí do všech možných sportů s dávkováním první týden 1 tableta, druhý týden 2 a třetí týden 3 tablety, poté vysadil.
Na jeho doporučení jsme si chtěli napůl koupit spolu, ale našli jsme jen obdobný produkt Stacker 2 a opravdu s kamarádem nepociťujeme to co on s Extrémem, i když by to mělo být to stejné ? Resp. po prvním použití prvních 30 min to ze mě lilo ale spíš sem se cítil bez energie, po 30 min cvičení na mě přišla menší zimnice. Nynější stavy jsou nespavost, nechuť k jídlu, téměř žádná energie, zvedání žaludku, rychlé vyčerpání v posilce, menší průjmy, točení hlavy, zimnice. Jedinou výhodu přivítala přítelkyně, protože jsem stále nadržený. Podobné negativní účinky má i na kamaráda, který má zkušenosti s Extrémem.
Beru to 4. den a přemýšlím o vysazení, protože si moc nedokážu představit brát za dva týdny 3x denně.
Můj dotaz zní ? Proč to tak je ? Prošlá trvanlivost ? dělám něco špatně ? chybý něco v jídelníčku, co musí být s ACE ? Přemýšlel jsem o sacharidových vlnách do Stackeru ale první den sem si to rychle rozmyslel, i teď s příjmem sacharidů a gainerem mám co dělat ustát 30 min ve fitku...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: út únor 21, 2012 6:31 pm Předmět: |
|
|
Mel jsem kdysi oboje, uz si nepomatuji presne slozeni, ale Extreme na me pusobil jednoznacne lepe a presne jak pises, mel jsem energii po cely den. U stackeru jsem nic moc necitil, krome velkeho poceni se. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: út únor 21, 2012 8:24 pm Předmět: |
|
|
Já myslím že v dnešních Stackerech už žádný efedrin není, třeba stacker 2 je ephedra free, takže to to samé jako extrem2 nebo staré stackery, max leany atd nebude, yellow swarm už se taky nedělá. To by musel najít nějakou starší verzi nebo tak se skutečným ACE. Ty účinky co popisuješ s partnerkou, to by mohl dělat Yohimbin :) asi v tom bude. Zvedaní žaludku, motání hlavy atd způsobí zase velká dávka kofeinu. Mám pocit že tvůj stacker bude zelený čaj, yohimbin, synefrin a kafe nebo nějaká taková kombinace. Dneska těžko seženeš něco real, tak možná zkus dostat "astma" a uvidíš
|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
Zaslal: út únor 21, 2012 8:26 pm Předmět: |
|
|
Nezačali tam náhodou kvůli legálnosti dávat ephedra nevadensis namísto sinensis? _________________ ---------
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út únor 21, 2012 9:21 pm Předmět: |
|
|
aha, koukam, ze se to prodava i u nas, ale jine slozeni. Ja mel myslim tedy tenhle http://bodybuilding-help.com/stacker-2 a to by tu asi neslo :) (i kdyz nevim, jestli to byl stacker2 nebo jen stacker)
Jinak ale plati to, co jsem psal, Extreme2 jsem citil lepe. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
refi

|
Zaslal: st únor 22, 2012 9:43 am Předmět: |
|
|
Jednoduše si to předávkoval... proto je ti zle. Ten rozpis je naprostá hovadina. Ber to prostě podle pocitu, pokud ti šlape jeden, tak ber jeden. pokud ne, tak navyšuj a pokud ti už nebudou zabírat ani tři tak vysaď.. jednoduchý..
|
|
| nahoru |
|
 |
bloody.ghost
|
Zaslal: st únor 22, 2012 11:36 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: čt únor 23, 2012 7:50 am Předmět: |
|
|
Třeba jsi citlivější, tak to zkus na půlku nebo to neber. Pár lidí na ephedru zdechlo a tak i proto se do toho v USA nehrnou všichni výrobci. Já jsem bral zezačátku půlku, potom po týdnu 1 pak 2 a potom třeba 3 extreme2 za den ale to už nefachalo jako zezačátku. Myslím že tak po 3 týdnech to přestalo fachat jak má a pak když jsem zvýšil dávkování tak mi bylo akorát zle ale nebyl jsem "turbo myš" jako na začátku.
Půl tablety před fitkem a když ti bude zle tak to prodej. To jsi koupil z USA po netu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Heroo
|
Zaslal: čt únor 23, 2012 10:46 am Předmět: |
|
|
| RavenStalker napsal: | Třeba jsi citlivější, tak to zkus na půlku nebo to neber. Pár lidí na ephedru zdechlo a tak i proto se do toho v USA nehrnou všichni výrobci. Já jsem bral zezačátku půlku, potom po týdnu 1 pak 2 a potom třeba 3 extreme2 za den ale to už nefachalo jako zezačátku. Myslím že tak po 3 týdnech to přestalo fachat jak má a pak když jsem zvýšil dávkování tak mi bylo akorát zle ale nebyl jsem "turbo myš" jako na začátku.
Půl tablety před fitkem a když ti bude zle tak to prodej. To jsi koupil z USA po netu? |
Prej půlku. :D Bulšit. Mají se brát 3 denně.
Ephedra je sama o sobě droga takže samožřejmě když se člověk předávkuje tak zdechne, ale to si umí normální člověk pohlídat. Někde jsem četl že maximální bezpečná dávka je 120 mg denně za den.
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: čt únor 23, 2012 11:19 am Předmět: |
|
|
No však proč ne půlku? Jsou lidi který po trošce kafe lítají jako v reklamách na redbull. Někdo si dává třeba půlku hot bloodu, půlku Xpandu, půlku assaultu, taky záleží kolik člověk váží a jak na něj dané látky fungují. Já bych osobně byl rád kdyby mi stačilo odevšeho menší množství. A pokud je někdo citlivější tak může začít v klídku s menší dávkou. Pokud to jsou BCAA tam není co řešit, ale pokud to jsou látky stimulačního charakteru tak tam se nemusí vyplatit hrát si na hardcore dávky. Představ si tlustého amíka co se nehýbe, jen žere, a má problémy se srdcem ani o tom neví, chce zhubnout a sežere 100mg eph. a zdechne na nějaké srdeční selhání, to by se tam mohlo stát a myslm že tak nějak to mohlo být. Po těch 120mg to už bude pravděpodobně stav podobný tomu kdyby ses sjel na něčem silnějším někde na technoparty nebo kde to fetujou
|
|
| nahoru |
|
 |
bloody.ghost
|
Zaslal: čt únor 23, 2012 1:41 pm Předmět: |
|
|
JJ je to dovoz z Ameriky,
Teď po týdnu už je to trochu lepší.
Jen jak je to s tím navyšováním dávkování, to se navyšuje smyslem, že se bere 1 po obědě a 1 před cvičením jako 2x denně a nebo se vezmou dvě najednou před cvičením ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt únor 23, 2012 1:50 pm Předmět: |
|
|
Tyhle veci ber jen pred treninkem samozrejme, jinak je to zbytecne. Z osobni zkusenosti mnohem vetsi efekt tenhle nakopavacu je na prazdny zaludek. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
|
| nahoru |
|
 |
bloody.ghost
|
Zaslal: čt únor 23, 2012 2:03 pm Předmět: |
|
|
| idoktor napsal: | | Draper napsal: | | Tyhle veci ber jen pred treninkem samozrejme, jinak je to zbytecne. Z osobni zkusenosti mnohem vetsi efekt tenhle nakopavacu je na prazdny zaludek. |
Ještě lepší bylo to bezprostředně lehce zajíst nějakou kombinací rychlých a komplexních sacharidů |
Jo to máš pravdu, když jsem se jeden den nacpal před cvičením piškotů, tak to bylo mnohem lepší.
|
|
| nahoru |
|
 |
Georgo_K

|
Zaslal: ne duben 07, 2013 10:12 pm Předmět: Extreme 2 |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|