|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Arnie_one

|
Zaslal: st únor 22, 2012 10:45 am Předmět: suplementy na 3 měsíce. |
|
|
Od Dubna, bych chtěl snad poprvé zkusit nejaké jiné suplementy, než protein. Cíleně, po dobu cca 3 měsíců.
Jak by jste doporučili tyto věci brát. Rozpis sem udělal, dle etiket. Nemám zkušenost ani s jednou látkou (krom teorie)
Na občasné větší tréninky (u mě to nehrozí) mám čistý kofein, před cvičením se má údajne dávat 0,250mg, mám to tak nechat, nebo víc.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Magumi

|
Zaslal: st únor 22, 2012 11:24 am Předmět: |
|
|
Pokud cvičíš na lačno, doporučuje se před a po cvičení 10 gramů BCAA plus trochu glukózy, k tomu klidně nějaký ten glutamin, když máš, ale není to podle mně nutné. Jinak se mi ale BCAA zdaí zbytečné, aminokyselin bys měl mít dostatek ze stravy. Kreatin se dá brát různě, ale nemá moc smysl dělat týden pauzu - buď bych to bral pořád, nebo udělal pauzu aspoň měsíc. Taurin a HMB se mi zdají zbytečné. U proteinu záleží, jaký používáš, pokud syrovátku, 20 - 30 gramů je tak akorát, pokud nějaký, co se tráví pomaleji (kasein, albumin), klidně bych dal najednou i 60-80 gramů, tělo si to bude trávit postupně. Vitamíny bych bral po jídle.
A ještě dva odkazy
http://www.bodyrecomposition.com/muscle-gain/supplements-part-1.html
http://www.bodyrecomposition.com/muscle-gain/supplements-part-2.html
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: st únor 22, 2012 12:48 pm Předmět: |
|
|
Na odkazy mrknu.
Creatim mam 8tydnu a tyden pauzu (56dnu), protein klasiku 80% whey protein.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st únor 22, 2012 1:58 pm Předmět: |
|
|
Co zkusit kloubní výživu? V tom plánu nevidím. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: čt únor 23, 2012 7:06 am Předmět: |
|
|
frozz:
Nemám v plánu, nebudu tahat nic těžkýho, na to sem moc línej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostič
|
Zaslal: čt únor 23, 2012 8:45 am Předmět: |
|
|
| Arnie_one napsal: | frozz:
Nemám v plánu, nebudu tahat nic těžkýho, na to sem moc línej. |
To je vtip? Myslim, ze kloubni vyziva je zaklad! _________________ Ride hard, die free...
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: čt únor 23, 2012 9:51 am Předmět: |
|
|
Jasne, ze je to vtip, vše, jak je uvedeno nohoře.
Každoapdne diky Magumi aspon, za tvuj věcný příspěvek.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt únor 23, 2012 9:55 am Předmět: |
|
|
| Arnie_one napsal: | Jasne, ze je to vtip, vše, jak je uvedeno nohoře.
Každoapdne diky Magumi aspon, za tvuj věcný příspěvek. |
jaký máš cíle, respektive čeho chceš dosáhnout za ty 3 měsíce?
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: čt únor 23, 2012 10:21 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: čt únor 23, 2012 10:53 am Předmět: |
|
|
U kofeiniu zalezi jestli si kafar, jestli ne tak 200g je dostacujici.
Bcaa maji smysl pokud cvicis na lacno a to min 15g s vit.b6.
Creatin, monohydrat 10g denne mesic v kuse a mesic pauza.
Glutamin, podle me zby tecnost i kdyz ti bude hromada lidi tvrdit jak je to supr doplnek, ale ja jsem nikdy zadny rozdil nevidel a to jsem ho bral opravdu hodne.
Myslim, ze nejlepsi volbou je si koupit one stop extreme od Reflexu, kde jsou vsechny dulezite suplementy ve vysokych davkach v bezkonkurencni kvalite.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt únor 23, 2012 10:57 am Předmět: |
|
|
| citace: | | U kofeiniu zalezi jestli si kafar, jestli ne tak 200g je dostacujici. |
To je preklep nebo pokus o vrazdu Arnieho? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: čt únor 23, 2012 11:01 am Předmět: |
|
|
 teď to čtu :) asi chtel 200mg
Jinak BCCA maji smysl jen pred a po treninku, nebo je mam brat i dny mimo trenink.
Kreatin- dle navodu 4 tydny a pausa tyden ? ta pasusa mesic se me zda dlouha.
Glutamin - proste je, tak to nevyhdoim
Taurin - co me o nem reknete ? cteni hezky co praxe.
HMB - nejake zlusenosti ?
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt únor 23, 2012 11:22 am Předmět: |
|
|
Osobně bych se vykašlal na taurin a rozhodně na HMB a koupil víc kreatinu nebo glutaminu. To vše za předpokladu, že nebudeš jíst sračky, ale budeš se stravovat vzorově. Pokud budeš jíst špatně, tak se vykašli na všechno. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: čt únor 23, 2012 11:28 am Předmět: |
|
|
daymone ja si zabijačku neodpustím, budu se prasit, jak jen to pujde.
Kreatin - víc ? upřesni. 2x7g malo, nebo co si tim myslel, delší horizont braní ?
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: čt únor 23, 2012 11:39 am Předmět: |
|
|
HMB nevím jestli bude fungovat, místo toho bych možná zkusil ke každému jídlu trošku L-leucinu. BCAA asi jen před tréninkem, jinak ti stejnou službu přes den splní protein ale jestli máš zbytečný prachy tak si dávej BCAA klidně 6x denně. Vypadá to ale jako objem, tak to bych si je nechal spíš do diety.
Před tréninkem něco by taky nebylo špatné např. AAKG, Kofein, Čaj,Synefrin.... cokoliv zkrátka něco aby tě to víc bavilo  já bez toho nedám ani ránu
Naposledy upravil RavenStalker dne čt únor 23, 2012 11:41 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|