|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daftruck
|
Zaslal: po únor 20, 2012 6:09 pm Předmět: Prasečák |
|
|
Zdravím
Ted o víkendu jsem si udělal ,,prasečí den''.Fakt jsem sežral na co jsem přišel.Kalorie se museli určitě pohybovat v řádech několika desetitisících . během toho jsem nabral cca 6Kg. A tak se ptám jestli jsem to uplně nepřehnal aby moje 3 měsíční snažení nepřišlo nazmar.Za ty 3 měsíce jsem shodil 6Kg a pohled v zrcadle byl lepší. Když jsem měl naposled prasečák,tak to nic neudělalo, hubnul jsem dál ale ted mám obavu že jsem to přehnal. Váha před prasečákem byla 77,5 Kg a i bříšáky už se drali na povrch ale ted mi příde že ses zas zalili tukem. Tak by měl zajímal váš názor.Díky moc
:)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Jirka Kalous

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po únor 20, 2012 6:23 pm Předmět: |
|
|
Tohle uz jsi psal vedle na foru.
Proste jsi po tom dni pribral, protoze se ti zaplnily streva a natahal jsi vodu. 6kg tuku jsi rozhodne nepribral a pokud bys nejaky tuk pribral, tak se to neprojevi hned druhy den. Naopak tyhle obcasne!!! prasecaky maji velmi pozitivni vliv na metabolizmus a krasne tu ho nakopnou, coz podpori tve hubnuti. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: po únor 20, 2012 6:53 pm Předmět: |
|
|
nicméně podle mě by prasečák neměl bejt o tom narvat do sebe celou kuchyni i se sporákem, bohatě postačí zvednout sachry plácnu třeba na 800g aby tě to nakoplo a do toho jedno dvě jídla jako normální člověk (pizza, řízek s hranolkama,...)
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po únor 20, 2012 7:01 pm Předmět: |
|
|
tesim sa na 500g tatarak s topinkami
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: po únor 20, 2012 7:03 pm Předmět: |
|
|
| jirdano napsal: | | nicméně podle mě by prasečák neměl bejt o tom narvat do sebe celou kuchyni i se sporákem, bohatě postačí zvednout sachry plácnu třeba na 800g aby tě to nakoplo a do toho jedno dvě jídla jako normální člověk (pizza, řízek s hranolkama,...) |
to je hezká vize, ale když už si dám tu pizzu a řízek s hranolkama tak se to rozjede a pak tam padne mekáč, nutella, milka, lays a nakonec i ten sporák
|
|
| nahoru |
|
 |
daftruck
|
Zaslal: po únor 20, 2012 7:12 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | jirdano napsal: | | nicméně podle mě by prasečák neměl bejt o tom narvat do sebe celou kuchyni i se sporákem, bohatě postačí zvednout sachry plácnu třeba na 800g aby tě to nakoplo a do toho jedno dvě jídla jako normální člověk (pizza, řízek s hranolkama,...) |
to je hezká vize, ale když už si dám tu pizzu a řízek s hranolkama tak se to rozjede a pak tam padne mekáč, nutella, milka, lays a nakonec i ten sporák |
No právě :D v tom je to nejhorší
|
|
| nahoru |
|
 |
BumbleBee

|
Zaslal: st únor 22, 2012 1:58 pm Předmět: |
|
|
Chalani a ako casto je vhodne zaradit prasecak? Raz za 14 dni?
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st únor 22, 2012 2:00 pm Předmět: |
|
|
| BumbleBee napsal: | | Chalani a ako casto je vhodne zaradit prasecak? Raz za 14 dni? |
1x za 14 dní úplně v pohodě a nemusíš se bát, ani když si v dietě. Ale vyloženě bych se schválně nepřecpával samým "junk foodem", ale prostě si dát klidně pizzu nebo knedlíky s omáčkou na oběd, pár sklenic cocacoly. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne st únor 22, 2012 2:13 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: st únor 22, 2012 2:10 pm Předmět: |
|
|
Nejsem toho zastance, nevidim v tom smysl.
Jedno jidlo jo, ale cely den jist sracky? Nema to zadny opodstatneni.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: st únor 22, 2012 2:20 pm Předmět: |
|
|
| BumbleBee napsal: | | Chalani a ako casto je vhodne zaradit prasecak? Raz za 14 dni? |
abys to správně pochopil, tak ten prasečák se zařazuje v dietě ne v objemu, záleží jak ti to hubnutí jde, pokud to moc nejde, tak je něco špatně, pokud to jde pořád, tak bych prasečák dal jen tak jednou za 3 týdny až měsíc... _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st únor 22, 2012 2:21 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | BumbleBee napsal: | | Chalani a ako casto je vhodne zaradit prasecak? Raz za 14 dni? |
1x za 14 dní úplně v pohodě a nemusíš se bát, ani když si v dietě. Ale vyloženě bych se schválně nepřecpával samým "junk foodem", ale prostě si dát klidně pizzu nebo knedlíky s omáčkou na oběd, pár sklenic cocacoly. |
Kontrolovany prasecak nebo carb up ano, ale pokud jde o prasecak typu ze do sebe nekontrolovane cpes uplne vse na co prijdes tak to tak max 2x do roka. Nevim, kolik lidi se dokaze nazrat jako ja, ale u vetsiny telo rekne dost, u me bohuzel tohle neplati a plati presne to, ze s jidlem roste chut a nemam prakticky zadne hranice.
Badevil: S tim metabolizmem to ale opravdu krasne pohne, samozrejme ale tohle nepraktikovat v objemu, pokud jsi kazdy den v energetickem prebytku. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
BumbleBee

|
Zaslal: st únor 22, 2012 3:14 pm Předmět: |
|
|
Som v diete, a som na tom rovnako ako Draper. Raz ma vyhodili z Makakika hore v Palladiu po 3och hodinach jedenia.
Dokazem jest v podstate stale a uplne vsetko (okrem alkoholu) a drzim si 81kg pri 183 cm
Ide o to ze teraz ako som v diete (100, 200, 300, 400) tak mam neuveritelne chute na vsetko co vidim a stale som hladny.
Tak sa pytam ako casto robit prasecak, lebo som zvykol kazdych 14dni a to nasledovne:
1. Wafle s tvarohom, lekvarom, cokoladou
2. Mliecna ryza asi 1.5kg
3. Pizza + 0.5kg dusenych prs, zabalit ako wrap
4. Detska krupica
5. Zmrzlina zo Svetozoru (ta bez cukru)
6. Ryza + kuraci steak s nivou a sampionmi
7. sushi
8. Kari cestoviny
9. zase zmrzlina
10. Jogurt + ovs vlocky
11. Kofola, pomarancovy dzus
12. Kure kentucky
13. Cheesecake
No a toto som schopny spraskat za jednu krasnu nedelu a vecer mi nie je zle. Ostatne je to dovod mojej diety :D
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: st únor 22, 2012 3:18 pm Předmět: |
|
|
Nepiš sem seznamy, dyť je to uplně jedno
Nevim, je to individuální ale 1x za 14 dní se mi zdá příliš často. Osobně dávám 1x měsíčne a to na vrcholu vlny. Následuju dnem s minimem sacharidů a ze zásady se nevážím
|
|
| nahoru |
|
 |
LightHammer88

|
Zaslal: po únor 27, 2012 1:40 pm Předmět: |
|
|
| BumbleBee napsal: | Som v diete, a som na tom rovnako ako Draper. Raz ma vyhodili z Makakika hore v Palladiu po 3och hodinach jedenia.
Dokazem jest v podstate stale a uplne vsetko (okrem alkoholu) a drzim si 81kg pri 183 cm
Ide o to ze teraz ako som v diete (100, 200, 300, 400) tak mam neuveritelne chute na vsetko co vidim a stale som hladny.
Tak sa pytam ako casto robit prasecak, lebo som zvykol kazdych 14dni a to nasledovne:
1. Wafle s tvarohom, lekvarom, cokoladou
2. Mliecna ryza asi 1.5kg
3. Pizza + 0.5kg dusenych prs, zabalit ako wrap
4. Detska krupica
5. Zmrzlina zo Svetozoru (ta bez cukru)
6. Ryza + kuraci steak s nivou a sampionmi
7. sushi
8. Kari cestoviny
9. zase zmrzlina
10. Jogurt + ovs vlocky
11. Kofola, pomarancovy dzus
12. Kure kentucky
13. Cheesecake
No a toto som schopny spraskat za jednu krasnu nedelu a vecer mi nie je zle. Ostatne je to dovod mojej diety :D |
Nabral sem 2kg nez sem docetl ten tvuj seznam :) pokud spraskas tohle vsecko tak kazedejch 14dni je asi vazne casto.... Jinak by me zajimalo jak to delas casove ja sem rad kdyz dam 5-6jidel od 7-22h na ten tvuj román bych musel dat 24h :D _________________ Cesta do pekla je dlážděna samými dobrými úmysly. ..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|