D-Test Anabolic Hormone Booster

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - D-Test Anabolic Hormone Booster  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> D-Test Anabolic Hormone Booster
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
pan tovarnik

PříspěvekZaslal: čt únor 23, 2012 10:26 pm    Předmět: D-Test Anabolic Hormone Booster Odpovědět s citátem

Zkoušel někdo toto???

D-TEST je legální, přírodní posilovač anabolických hormonů: testosteron a růstový hormon! Obsahuje D-asparagové kyseliny (DAA), přirozeně se vyskytující aminokyselina v našich zdrojích potravy, která se nachází hlavně v hypofýze, hypothalamu a varlatu v těle. D-asparagová kyselina se váže na konkrétní, takzvaný NMDA receptor.V hypotalamu stimuluje NMDA receptory a vede k produkci gonadotropin releasing hormonu (GnRH). Přikazuje hypofýzu k uvolňování luteinizačního hormonu (LH) a folikuly stimulujícího hormonu (FSH). LH a FSH ve varlatech zahájí proces, který vede k uvolňování testosteronu. Stimulace NMDA receptorů v hypotalamu také vede k uvolňování růstového hormonu uvolňujícího hormon (GHRH), který podporuje vylučování růstového hormonu. Nejlepší stimulace NMDA receptorů je dosaženo, když vedle DAA, je glycin vazebné místo aktivátoru N-methylglycine přidán do formule! Co je skvělé na D-TEST, je klinicky prokázáno, že je účinný a bezpečný ve studiích u člověka. Takže pokud chcete být více svalnatí a s méně tuky, a nebo chcete být velmi sexuálně silný a výkonný berte, D-TEST je to zbraň!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Rizkon

PříspěvekZaslal: čt únor 23, 2012 10:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vypada to zatracene prisne
jirdano

PříspěvekZaslal: čt únor 23, 2012 10:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

odborně ti k tomu nic neřeknu, ale už to mam nějak vštěpený že těmhle kouzlům prostě nevěřim
jari

PříspěvekZaslal: pá únor 24, 2012 6:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rizkon napsal:

nooo, za 350 kč to bude anabolický nářez

dej radši tribulus
pan tovarnik

PříspěvekZaslal: pá únor 24, 2012 7:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jari napsal:
Rizkon napsal:

nooo, za 350 kč to bude anabolický nářez

dej radši tribulus
to sice ano za 350 pade ale zas tak levně to nevyjde píší 120 tbl rovná se 20 dávek, 2 dávky denně což je 12 tbl za den takže to vychází na 10 dní.
kubaz

PříspěvekZaslal: pá únor 24, 2012 7:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

i kopanec do riti te nakopne vic nez tohle
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá únor 24, 2012 7:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

neřeš, kolik stojí jedna předepsaná dávka... řeš to, kolik stojí dávka, kterou potřebuješ na den (i u tribulusu to pak asi vychází na hodně velkej peníz)

se scitec mám jen dobré zkušenosti... to je ale asi tak vše, co o tomhle vím
pan tovarnik

PříspěvekZaslal: pá únor 24, 2012 8:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
neřeš, kolik stojí jedna předepsaná dávka... řeš to, kolik stojí dávka, kterou potřebuješ na den (i u tribulusu to pak asi vychází na hodně velkej peníz)

já když beru něco takovýho tak většinou beru jednou tolik co píší tedy tohoto by mě vyšla krabička na 5 dní :-)
Puritania

PříspěvekZaslal: pá únor 24, 2012 8:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně tak, minimálně dvojnásobek. Když si to spočítám, tak ty prachy raději narvu do jídla nebo permanentky.

Zajímalo by mě, jaké procento lidí by na sobě za ty prachy pozorovalo nějaké výsledky..5%?
pan tovarnik

PříspěvekZaslal: pá únor 24, 2012 8:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Puritania napsal:
já když beru něco takovýho tak většinou beru jednou tolik co píší tedy tohoto by mě vyšla krabička na 5 dní :-)[/quote]

Přesně tak, minimálně dvojnásobek. Když si to spočítám, tak ty prachy raději narvu do jídla nebo permanentky.

Zajímalo by mě, jaké procento lidí by na sobě za ty prachy pozorovalo nějaké výsledky..5%?[/quote]tak ono to je 2100 na měsíc za to je 18,2kg kuřecího při 600 gramech na den máš maso na 30.4 dne při 115 kč za 1kg :-) tedy taky na měsíc :-))))
Puritania

PříspěvekZaslal: pá únor 24, 2012 8:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, to je jasný, ale z tohodle "zázraku" nenaberu nic a to kuřecí (nebo jiné maso) stejně sežeru. Takže bych byl v mínusu 2100 Kč a výsledek nula.
Když už bych ty prachy měl, tak bych radši měsíc žral hovězí než kupoval tohle.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: pá únor 24, 2012 8:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyby průměrnej člověk rok nevyhazoval prachy za podobný kraviny, měl by na konci na slušnou kůru, mám dojem
pan tovarnik

PříspěvekZaslal: pá únor 24, 2012 9:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Kdyby průměrnej člověk rok nevyhazoval prachy za podobný kraviny, měl by na konci na slušnou kůru, mám dojem
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá únor 24, 2012 11:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak bezpečné to je zcela jistě.
wkxxx

PříspěvekZaslal: po únor 27, 2012 2:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vyskusanych mam mnoho test.stimulantov, tento nie, ale kamarati ho mali a boli spokojni, ale nie az tak, ako pri 19 Anabol Testo od USN. toto je fakt pecka. Kup si to, a dufam ze mas frajerku, alebo radsej aj dve :D :D

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - D-Test Anabolic Hormone Booster Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: