|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Luster

|
Zaslal: pá únor 24, 2012 11:28 am Předmět: |
|
|
Kubaz: je to uplne v poradku a neni to ani divny _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá únor 24, 2012 11:41 am Předmět: |
|
|
nj do zeme kde vladne Kabat a Karel se holt vsechno dostava trochu pomalejc  ale radsi konec diskuze, protoze by se to mohlo rychle zvrhnout v obri valku o to, "ci" hudba je lepsi atd _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: pá únor 24, 2012 12:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá únor 24, 2012 1:07 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | cekal sem az se ozve nekdo z te tvrdsi metalove strany a nic jineho jsem ani necekal, ani se ti nedivim ja taky nevim proc se mi to libi je to strasne divny |
Já se třeba nestydím za to, že kromě metalu/rocku, kterej převažuje tak z 90%, okrajově a výjimečně poslouchám trance - ale tohle je fakt špatný
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: pá únor 24, 2012 1:49 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: |
Rozdíl mezi temahle dvěma sračkama je v tom, že ti co poslouchají to první mají na lepší drogy a někdo jim pere oblečení. |
hezky jsi to řekl
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá únor 24, 2012 5:03 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | Octopuss napsal: |
Rozdíl mezi temahle dvěma sračkama je v tom, že ti co poslouchají to první mají na lepší drogy a někdo jim pere oblečení. |
hezky jsi to řekl |
To jo hlavně když v tom videu jsou fakt všichni jak prasata
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá únor 24, 2012 11:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so únor 25, 2012 12:15 am Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | nj do zeme kde vladne Kabat a Karel se holt vsechno dostava trochu pomalejc ale radsi konec diskuze, protoze by se to mohlo rychle zvrhnout v obri valku o to, "ci" hudba je lepsi atd |
Je to zajímavý kolik lidí má chuť kopnout do Kabátů.
Tady nejde o hudební vkus, ale o elitářství. Kabát se nikdy nesnažili tvrdit že dělají hudbu úrovně Bacha. Jejich produkt má jiný účel ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so únor 25, 2012 12:44 am Předmět: |
|
|
Kabát a Support Lesbians jsou asi jediné české věci (vlastně na základce ještě Lunetic  ) , které jsem kdy poslouchal.... asi jediné skupiny, které nejsou nudné a dokážou si v písničce i dobře zakřičet + Lunetic - dokonalý texty =)))
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so únor 25, 2012 8:49 am Předmět: |
|
|
Stejne jsem to s tim cikanem nepochopil, proc by cikan nemel utect a beloch jo?
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: so únor 25, 2012 9:09 am Předmět: |
|
|
Souhlasím s Octem: dříve jsem Kabáty hodně poslouchal, ale dneska už maximálně u rozcvičky. Byli vtipní, ale dnes už to je stále to samé, divné, o ničem.
Rád si poslechnu i Tři sestry a ačkoliv některé písničky jsou opilecký výblitky, tak musím uznat, že mají před Kabátama náskok pár levelů. minimálně Fanánek není debil, jako Vojtek.
Jinak ad Kabáti: dost mě baví, jak někteří dnešní mladoši paří na jejich nové písničky a u starších jsou totálně mimo. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|