|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
U.B0B

|
Zaslal: pá únor 24, 2012 3:08 pm Předmět: |
|
|
skouknul jsem. nikdo me neupozornil, ze jde o film pro max 13ti lete deti. klise, nelogicnosti, udes ... za film 2/10, za film pro deti s paradnima robotama (pekne udelany) 7/10
souhlasim. cekal jsem trosicku vic, ale to (asi) byla moje chyba 7,5/10
za par dni na to budu koukat jeste jednou - s manzelkou, tak si trebas opravim nazor ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá únor 24, 2012 4:17 pm Předmět: |
|
|
10/10
po Devil's double můj nejoblíběnější film za poslední rok a půl asi
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá únor 24, 2012 4:26 pm Předmět: |
|
|
ok, na Devil's double se dneska kouknu _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
bajt
|
Zaslal: pá únor 24, 2012 5:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
bob.barnes
|
Zaslal: pá únor 24, 2012 6:55 pm Předmět: |
|
|
| Ikee napsal: | Tak oprava, na horách jsem byla donusena koukat na tenhle thriller, ale ten byl luxusní... Doopravdy moc pěkný příběh, úžasný zápletky a na konci husina na krku z šíleného konce!
http://www.csfd.cz/film/223160-dokonaly-trik/
A co mě ještě napadá, holky a ochranáři zvířat neděste se, ale sem tam to odnese nějaký ptáček v kleci a taky jsem se bála, že usmaží kočku, která to naštěstí přežila a ještě získala kamarády v podobě svých klonů. |
Dokonalý trik
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: pá únor 24, 2012 7:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: pá únor 24, 2012 7:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
bob.barnes
|
Zaslal: ne únor 26, 2012 12:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne únor 26, 2012 11:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po únor 27, 2012 12:26 am Předmět: |
|
|
http://www.csfd.cz/film/296677-chillerama/
uplna zhovadilost, ale obcas sem se zasmal, tak treba 5/10 za nektery opravdu povedeny scenky _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: po únor 27, 2012 2:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: po únor 27, 2012 2:58 pm Předmět: |
|
|
A Dangerous Method - určitě by to fungovalo i jako televizní inscenace, ale v téhle výpravě a s těmihle herci je to fakt radost sledovat. Samozřejmě žádná akce, žádné šokující záběry, o perverzi se tak maximálně mluví. Kdo má rád historický životopisný filmy, přijde si na svoje, koho ještě navíc zajímá téma psychoanalýzy atd., tak si to užije ještě víc. _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po únor 27, 2012 8:26 pm Předmět: |
|
|
Poslední týden / One week
http://www.csfd.cz/film/260429-posledni-tyden/
- krásná příroda, soundtrack, prostě kvalitně natočené roadmovie. Nečekejte nějakou akci, film se veze na poklidné vlně, ale vede k zamyšlení nad nastálou životní situací.
- dávám 9/10.
Zajímavý a pravdivý komentář:
"spíš se mi líbilo, jak ukazuje svět jako posloupnost situací, který na sebe navazujou a ovlivňujou se, neni náhoda, jen svět má systém. Když se něco stane má to příčinu, která to zavinila a má to i dopad, kterej se promítne zase dál a zapříciní něco jinýho. Navíc se mi líbily i otázky, který tenhle film nabízel k zamyšlení - Co byste dělali, kdybyste věděli, že vám do konce života zbývá jediný den, týden nebo měsíc? Jaké tajemství byste prozradili? Jaké přání byste si splnili?" _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: út únor 28, 2012 1:40 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | http://www.csfd.cz/film/247369-muzi-kteri-nenavidi-zeny/
parádní kriminálka..pro mně pecka
|
tak sem to skouknul. zase ste me neupozornily :). po pul minute sem uz byl nas** neb sem znal obsah i konec filmu (vratily by mi v kine vstupny???). cca pred rokem jsem videl Män som hatar kvinnor. mel sem origo nazev, tak sem proste prehlidnul, ze v cz se to jmenuje take Muži, kteří nenávidí ženy. americkemu klonu 1:1 bych dal odpad!, ale radeji ho hodnotit vubec nebudu a pripojuju se ke komentari:
| verbal - CSFD napsal: | | Tak si pojídači horkých psů zase natočili další hraný dabing, aby nemuseli patriotisticky čumět na švédské filmy...... A z Finchera se nám vyklubal ubohý replikátor! Do už tak dokonalého, výborně natočeného a skvěle zahraného švédského originálu jen narval anglosaské držky a scénu po scéně jej přeslabikoval do totálního plagiátu pro otylé, zaoceánské dyslektiky, kteří by asi nepřelouskali titulky původní verze. Nedal do toho snad ani kousek Finchera, na kterého jsme zvyklí a dokonce měl tu drzost, uvést pod filmem jméno nějakého amerického scénáristy, který jediné co napsal, bylo heslo do warezu, aby mohl z netu stáhnout švédský scénář! ..... |
me nevadi remake. nevadi mi ze podle skveleho filmu Yojimbo amici po 3 letech natocily spickovy Pro hrst dolarů. ten film je proste jiny, skvely a hlavne to neni presna kopie. ani dalsi remake po dalsich 32 letech Poslední zůstává nicemu nevadi. i kdyby to byla presna kopie toho puvodniho, tak uplynulo more casu a nikdy uz to nebude stejne. ale takle? zase jen kroutim hlavou co jsou ti americani za ****.
takze za me
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: st únor 29, 2012 4:48 pm Předmět: |
|
|
| U.B0B napsal: | | Pavelcb napsal: | http://www.csfd.cz/film/247369-muzi-kteri-nenavidi-zeny/
parádní kriminálka..pro mně pecka
|
tak sem to skouknul. zase ste me neupozornily :). po pul minute sem uz byl nas** neb sem znal obsah i konec filmu (vratily by mi v kine vstupny???). cca pred rokem jsem videl Män som hatar kvinnor. mel sem origo nazev, tak sem proste prehlidnul, ze v cz se to jmenuje take Muži, kteří nenávidí ženy. americkemu klonu 1:1 bych dal odpad!, ale radeji ho hodnotit vubec nebudu a pripojuju se ke komentari:
| verbal - CSFD napsal: | | Tak si pojídači horkých psů zase natočili další hraný dabing, aby nemuseli patriotisticky čumět na švédské filmy...... A z Finchera se nám vyklubal ubohý replikátor! Do už tak dokonalého, výborně natočeného a skvěle zahraného švédského originálu jen narval anglosaské držky a scénu po scéně jej přeslabikoval do totálního plagiátu pro otylé, zaoceánské dyslektiky, kteří by asi nepřelouskali titulky původní verze. Nedal do toho snad ani kousek Finchera, na kterého jsme zvyklí a dokonce měl tu drzost, uvést pod filmem jméno nějakého amerického scénáristy, který jediné co napsal, bylo heslo do warezu, aby mohl z netu stáhnout švédský scénář! ..... |
me nevadi remake. nevadi mi ze podle skveleho filmu Yojimbo amici po 3 letech natocily spickovy Pro hrst dolarů. ten film je proste jiny, skvely a hlavne to neni presna kopie. ani dalsi remake po dalsich 32 letech Poslední zůstává nicemu nevadi. i kdyby to byla presna kopie toho puvodniho, tak uplynulo more casu a nikdy uz to nebude stejne. ale takle? zase jen kroutim hlavou co jsou ti americani za ****.
takze za me |
koukám,že tě pořád musí někdo na něco upozorňovat _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|