|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Vurux
|
Zaslal: st únor 22, 2012 12:24 pm Předmět: |
|
|
Zdravim .. vcera som mal prvy trening .. najvacsiu bolest mam na zadnych stehnach.. treningy mam utorok a stvrtok .. a chcem sa opytat ze kebyze chcem k tomu pridat posilku aky treningovy plan si mam spravit ? do posilky mam moznost ist 2-3 krat .. a este doma mam steper a stacionarny bicykel, da sa na tom nejak trenovat kondicka? kondicku mam uplne zlu tak to by som teraz chcel dost zlepsit .. dik..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bombay

|
Zaslal: so únor 25, 2012 10:14 am Předmět: |
|
|
Opět pár otázek na zkušenější:
Na posilku momentálně kašlu - jsem ztuhlý jako prase, raději budu chodit třikrát týdně boxovat. Rychleji naženu kondičku a naučím se základy. Věřím tomu, že i když zhubnu, tak svalová paměť po návratu do fitka zapracuje.
1) jak zlepšit dýchání a kondičku? Běhat, švihadlo? Když běhat, tak delší tratě, kratší, střídat?
2) k čemu je švihadlo? Naučení pérování na špičkách? Zlepšení práce nohou? Kondička?
3) pokud chodím po/st/pa a během trenálu klikujem a břichujem, co dělat ve volných dnech? Kondičku mám slabší, ale už po tréninku neumírám. Takže ve volných dnech bych rád dynamicky posiloval - nějaké tipy (ideálně odkazy na webu)? Volné dny plánuju ´každopádně vyplnovat nějakým posilováním na břicho.
4) nejsem zvyklý na tento druh zátěže, takže samozřejmě mi padají ruce dolů, zvykne si tělo, nebo jsou nějaké tipy na zlepšení?
5) celkově jsem brutálně ztuhlý v bocích a neumím se uvolnit například na klasický úder noha-boky-ramena-paže. Zkoušet strečovat, nebo jak uvolnit boky?
Sorry za neustálé (hloupé) ptaní, ale čím víc se člověk dozví, tím líp. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: so únor 25, 2012 11:03 am Předmět: |
|
|
2 - ano na to vsetko
4 - telo si zvykne..treba prosto vela cvicit a davat si na to pozor, aby ruky nepadali...pri tienovani, lapovani, pytli aj sparingu. na zaciatku padaju kazdemu. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so únor 25, 2012 11:34 am Předmět: |
|
|
1) predevsim se naucit dobre dejchat pri boxu, to je dost podstatny, protoze jinak se utavis hrozne rychle  jinak jo, svihadlo ok, kruhace, behy stridat (nejdriv nejakej cas spis delsi trate)
3) zase to bricho neni treba posilovat extremne casto, staci bohate 3xtejdne, jestli nedelate na treninku, tak je urcite vhodny pridat na bricho, nebo spis celkove na core napr. varianty planku, nebo kolecko (ab wheel) apod. (komplexnejsi cviky), jinak dynamicky cviky se tady probiraly uz docela hodnekrat, takze hledej _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
cohy
|
Zaslal: út únor 28, 2012 8:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út únor 28, 2012 10:01 pm Předmět: |
|
|
Omg. To je fakt na hlavu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: st únor 29, 2012 9:41 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st únor 29, 2012 9:51 am Předmět: |
|
|
nesmi v WBC, nebo i jinde?
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: st únor 29, 2012 10:10 am Předmět: |
|
|
chodí tady někdo boxovat do brna na cejl? _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
RaidenX
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: so březen 03, 2012 3:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: so březen 03, 2012 5:26 pm Předmět: |
|
|
v kolik přesně to je? _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
daftruck
|
Zaslal: so březen 03, 2012 5:36 pm Předmět: Re: . |
|
|
| RaidenX napsal: | nemas link kde se to da sledovat online ? |
Od 23:00h to jde i na Nova sport
|
|
| nahoru |
|
 |
daftruck
|
Zaslal: so březen 03, 2012 6:26 pm Předmět: Re: . |
|
|
A jak dnes vidíte zápas Klitschko vs Mormeck? Myslíte,že Wladimir dosáhne jubilejního 50. KO.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|