| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po únor 27, 2012 10:02 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Jo taky jsem si toho pak všim, když jsem paranoidně použil funkci hledat :)
Co z toho sakra lidi mají, když nejsou dealeři? Já osobně mám třeba rád kluky vopálený ze Smartlabsu, ale spočítal bych na prstech jedný ruky kdy jsem se o nich zmínil... |
... nechápu? Jakou spojitost má Smartlabs s nějakým blbečkem, co dělá reklamu nějaký USN?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Draper

|
Zaslal: po únor 27, 2012 10:07 am Předmět: |
|
|
To je nejaka ironie nebo si sedis na vedeni? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po únor 27, 2012 10:27 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Ještě je moc brzo, ne každej nabootuje během pěti minut po probuzení |
Věř tomu, že bez tvojí pomoci nenabootuju ani do večera. Tak pěkně prosím prosím. Vysvětlíš mi tu souvislost?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po únor 27, 2012 10:28 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Octopuss napsal: | Ještě je moc brzo, ne každej nabootuje během pěti minut po probuzení |
Věř tomu, že bez tvojí pomoci nenabootuju ani do večera. Tak pěkně prosím prosím. Vysvětlíš mi tu souvislost? |
A poposednout sis zkusil? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po únor 27, 2012 10:32 am Předmět: |
|
|
zkus jednou nebýt "cool" a pokusit se malýmu hloupýmu klukovi vysvětlit tu souvislost  neboj.... tvá reputace neutrpí
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po únor 27, 2012 10:35 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Octopuss napsal: | Ještě je moc brzo, ne každej nabootuje během pěti minut po probuzení |
Věř tomu, že bez tvojí pomoci nenabootuju ani do večera. |
Ale klídek. Že někomu občas něco nedojde přece není žádná urážka.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po únor 27, 2012 10:38 am Předmět: |
|
|
Octopussy nebud taky "cool tajemnej borec co na nic neodpoví"... ukaž mi jak jsi skvělej a vysvětli mi tu souvislost, neublíží si to přeci... nebo čeho se bojíš?
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po únor 27, 2012 10:38 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po únor 27, 2012 10:52 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Octopussy nebud taky "cool tajemnej borec co na nic neodpoví"... ukaž mi jak jsi skvělej a vysvětli mi tu souvislost, neublíží si to přeci... nebo čeho se bojíš? |
omg
Tamten vocas v 11 příspěvcích z deseti dělá reklamu nějaký divný značce, a já se pozastavil nad otázkou proč to kurva dělá, když z toho nic nemá, když zjevně není jejich dealer. Osobně mám rád výrobky od Smartlabs, ale taky o nich nepíšu v každým příspěvku co na forum vybliju.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po únor 27, 2012 10:54 am Předmět: |
|
|
vidíš, že to jde.... šikovnej, děkuju
pro příště si budu pamatovat, že slovní spojení "kluky vopálený" je pozitivní....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |