|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
Zaslal: pá únor 24, 2012 1:34 pm Předmět: |
|
|
no co sa tyka tej chuti.je to fakt horke ale zeby som to mal "vyklopit" to zase nee.da sa to uplne v pohode.
ako povedal jeden clovek:"ak by mi niekto povedal, ze po hovne rastu svaly tak ho budem konzumovat pravidelne". (neviem presnu citaciu)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po únor 27, 2012 5:16 pm Předmět: |
|
|
Pro mírné oživení. Stal jsem se šťatným majitelem BCAA v prášku bez příchutě. Ten superjemný prášek nejde pouhou lžičkou v ničem rozmíchat. Dal jsem ho 2x do pusy a chtěl zapít. Jednou jsem trochu vdechnul ten prach a nebylo to příjemný. Pokaždý to ale nebylo nic moc. Ráno jsem to zkoušel do džusu a ten je na to moc hustý.
Dnes jsem našel způsob, jak to rozmíchat a pozřít. Malá odměrka čokoládového proteinu, pořádná lžíce těchto BCAA a v šejkru to povolí. Chuťově je z toho původní Hydro 77 od Extrifitu, nazval jsem to pro sebe belgická čokoláda. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po únor 27, 2012 5:29 pm Předmět: |
|
|
Kdybys přišel na nějaký šikovný způsob bez toho proteinu, tak dej vědět. Je zajímavé, že v tom proteinu to přijde o tu nechutnou brutálně hořkou chuť. Zbyde jen taková mírná hořká pachuť. Kapsle rules. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po únor 27, 2012 5:36 pm Předmět: |
|
|
Doporučuju přidat trochu glukopuru; na deset gramů BCAA stačí jedna kávová lžička. Je dobré se předtím napít, abyste neměli sucho v puse a hlavně je potřeba zadržet dech, ten prášek je tak jemný, že když ho vdechnete, určitě se zakuckáte.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po únor 27, 2012 5:40 pm Předmět: |
|
|
Moc to řešíte. Napřed se nadechnu, rychle vložím lžičku s tou pochoutkou do pusy, okamžitě přidám z předem připravené sklenice vodu, zamíchám jako když si vyplachuju hubu při čištění zubů, a polknu. Žádná věda. Ochucování tomu obecně moc nepomáhá, protože ten hořkej vocas spolehlivě přebije skoro cokoli
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po únor 27, 2012 5:44 pm Předmět: |
|
|
Hele já to (když jsem míň tlsté prasa než obvykle) míchám do jedný odměrky vanilkovýho Mutanta, a celkem to jde. Samozřejmě toho nesmí být moc velkej objem. Tak jeden dva hlty. V gaineru se to celkem dá...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po únor 27, 2012 5:53 pm Předmět: |
|
|
Já cokoli sladkýho vyřazuju, protože to se mi do dietky moc nehodí, ale budu se držet toho proteinu.
Peter: osobně malta je pro mě taky hnus fialovej, kterej se samotnej neda pít. Jako vím, že se dá téměř cokoli, ale mám asi moc slabácký hranice :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po únor 27, 2012 6:00 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Já cokoli sladkýho vyřazuju, protože to se mi do dietky moc nehodí, ale budu se držet toho proteinu.
Peter: osobně malta je pro mě taky hnus fialovej, kterej se samotnej neda pít. Jako vím, že se dá téměř cokoli, ale mám asi moc slabácký hranice :-) |
tak jestli nedas ani maltu, tak jsi holčičák!
mam problemy treba s glukopurem, ale az do tech BCAA u me vedl suseny bilek rozpusteny ve vode...bylo to jako...radsi nechtej vedet _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
marcos23
|
Zaslal: po únor 27, 2012 6:02 pm Předmět: |
|
|
Zkoušel už někdo z Vás od Musletechu Nitro AminoFX pro series?
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|