|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po únor 27, 2012 6:15 pm Předmět: |
|
|
Nedám, protože taky nevidím důvod. Dával jsem ji s proteinem. Samotný maltodextrin jsem nedával nikdy, jen jednou, když jsem byl nějak v nouzi (a taky si myslel, že pokud to nevypiju, přijdu o všechny svaly). _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po únor 27, 2012 6:21 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Nedám, protože taky nevidím důvod. Dával jsem ji s proteinem. Samotný maltodextrin jsem nedával nikdy, jen jednou, když jsem byl nějak v nouzi (a taky si myslel, že pokud to nevypiju, přijdu o všechny svaly). |
ja si to myslim doted
mam sojovy protejn, mlecny protejn, ale nejlepsi mi porad vychazi, dat to s tema BCAA
i kdyz amino hydro 4000 jsou jenom o malinko drazsi a uz jsou v pilulich _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po únor 27, 2012 6:25 pm Předmět: |
|
|
Víš co, já taky myslím na ten duchodní faktor. Jak asi tělo přijme suplement, když ho přijímáš s odporem a sebezapřením :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po únor 27, 2012 6:41 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Víš co, já taky myslím na ten duchodní faktor. Jak asi tělo přijme suplement, když ho přijímáš s odporem a sebezapřením :-) |
Dopadneš jako dr. Nešpor!!!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po únor 27, 2012 6:41 pm Předmět: |
|
|
To je kdo? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: po únor 27, 2012 6:42 pm Předmět: |
|
|
Co si zkusit koupit do toho ochucovadla v prášku? _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po únor 27, 2012 6:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po únor 27, 2012 6:44 pm Předmět: |
|
|
Jste moc rozmlsani  :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: po únor 27, 2012 6:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po únor 27, 2012 7:19 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | Chlapy, to jste nepili Cell-Tech od MuscleTechu ... takove hovno jsem jeste nezazil |
ako vies ze to nikto nemal?
ja som mal cell-tech pomaranc,citron a fruit punch.chutovo najlepsi bol punch.ale oproti praskovym BCAA sa to neda zrovnavat.vo vode to nerozpustis.bud to supnem do proteinu alebo normalne vo vode.i ked to tak debilne napeni.smrdi to jak h....a chuti asi tiez.ale da sa to.proste naaadych a sup ho tam
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostič
|
Zaslal: po únor 27, 2012 7:19 pm Předmět: |
|
|
Sypke BCAA jsou fakt peklo, ani v gaineru ani v proteinu, proste porad jdou citit, vsechno je hořke a pak mi to křupe mezi zubama...uz nikdy vice _________________ Ride hard, die free...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|