|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Messner
|
Zaslal: po únor 27, 2012 7:44 pm Předmět: |
|
|
to uz je ku*va fakt hnus!! jak to neni prosle, tak tohle to.. Nechal bych jim to vsechno sezrat
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: po únor 27, 2012 7:54 pm Předmět: |
|
|
1. Kral syru se prodává s zapečetěném v NEznovuuzaviratelném obalu.
2. Ten obal má v sobě "okýnko" přes které jde lehce vypozorovat jestli má hermelín obal. Tedy alespoň už těch edicí, co vidívám v obchodu.
Priste az neco takoveho objevite v obchode, jednoduse jim to reknete. Pokud byl obal zapeceteny, ocividne za to muze vyrobce. Pokud ne, nekdo si hral v obchode a uprime, mate si ty potraviny kontrolovat:P (ty co jdou...nemyslim jogurty...)
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: po únor 27, 2012 8:19 pm Předmět: |
|
|
Jo bylo to zapecetene a koho by napadlo krom datumu podivat se na to, ale jo je to ponauceni pro priste... jsou to ojeby tady
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po únor 27, 2012 8:36 pm Předmět: |
|
|
já bych hned za vsim nevidel ojebavani.... při množství který se vyrobí denně ve fabrice na Krale syru, se prostě stane, že je nejakej výrobek vadnej....to, že přelepujou spotřebu je jiná kapitola _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po únor 27, 2012 9:09 pm Předmět: |
|
|
Taky bych z toho nedelal kovbojku :) Stane se. Ja nakupuju zradlo denne a opravdu hodne, myslim, ze mnohem vic nez vetsina lidi tady (mam tendenci delat si vseho valecne zasoby) a krome zkysleho mleka, jsem snad nikdy nenarazil na nejaky problem, at uz se tyka cehokoliv. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
SamSkung
|
Zaslal: ne březen 04, 2012 1:49 pm Předmět: |
|
|
K těm váhám... v BILLE sem kupoval banány a navážilo to jeden banán jako 0.050KG = 1.60Kč za jeden banán , doma sem to hodil na váhu a vyšlo z toho že ten banán váží 190G , takže pro mě příjemné :D
|
|
| nahoru |
|
 |
SimsonCZ

|
Zaslal: ne březen 04, 2012 2:21 pm Předmět: |
|
|
| SamSkung napsal: | | K těm váhám... v BILLE sem kupoval banány a navážilo to jeden banán jako 0.050KG = 1.60Kč za jeden banán , doma sem to hodil na váhu a vyšlo z toho že ten banán váží 190G , takže pro mě příjemné :D |
takhle semtam nakupuju taky... ale kdyby ses divil, čím to je, tak to příště nenadlehčuj a bude to vážit tolik, co má... :)
K sýrům - docela často potkávám balení sýru, které je asi protržené a sýr v něm je plesnivý - hlavně u bločků eidamu a ementálu se s tím setkávám a ne vždy je to viditelné na první pohled, tak pozor, co si házíte do košíku.
Sám mám ale zkušenosti s velkoobjemovou produkcí potravin (právě v jedné fabrice sedím) a výrobce bych neočerňoval, tomu se prostě stoprocentně zamezit nedá...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: ne březen 04, 2012 2:50 pm Předmět: |
|
|
tak ojebavani potravin a predevsim ve velkych marketech je na dennim poradku,kaufland| (tyto prodejny jiz ignoruju) a billa predvadi posledni dobou spise hru na to kdo se driv posere,jelikoz jim casto syry a zeleninu,neustale se nervuju,samozrejme se da sehnat kvalita bez problemu,ale clovek proste nemuze pokazde jit do kazdeho obchodu pro neco jinyho zvlast, o to nejde,ale driv vzdycky vysli vstric ..naposled mi prodavacka v kaufu podala syr kterej smrdel a byl oschlej,jako chlebicky po dvou dnech...tak jsem ji rekl at mi nakraji pul kila z te cihly co byl za ni...pry ne,ten nahnilej krajela dneska a je pry cerstvy,tak rikam,tak si to sezer sama ty pico a hodil jsem ji to do ksichtu, hned zacalo do me prudit naky jelito z ochranky...tak rikam ok koupim to,zaplatim to a jdu na hygienu..do minuty,jsem mel luxusni, nadhernej cerstvej syr i s omluvou...tohle se mi driv nestavalo,kolikrat byl problem,ale nakrajeli neco jinyho a byl jsem vcelku spokojeny s tim co se prodava,ale posledni dobou des bes pokud clovek neni agresivni  a billa? luxus,zamestance bezne nuti omyvat plisen z uzenin a maji na to postrik, ktery dela potraviny jakoze cerstvy :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: ne březen 04, 2012 4:03 pm Předmět: |
|
|
Peca: tu piču sis mohl k té paní odpustit, za 50kč na hodinu si takové oslovení nezaslouží. Naopak k managmentu prodejny bych si servítky nebral.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
|
| nahoru |
|
 |
SimsonCZ

|
Zaslal: ne březen 04, 2012 8:50 pm Předmět: |
|
|
| Peca napsal: | ja ji samorzejme poprosil slusne at zavola nadrizenou,nejsem zase takovej hulvat (teda nekdy jo,ale jenom trochu :),nestalo se mi to poprve..ale pani prodavacka se mi arogantne vysmala-at pockam az obslouzi zbytek fronty,nakraji hromadu jinyho syra a pak pry bude mit cas na krajeni toho meho,takze tam uz pak neni co resit i kdyby tam delala zadarmo |
Situace se da resit bez píč - taky jsem v podobných situacích dost prudérní, ale v rámci slušnosti. Za 51,30 hrubého na hodinu si nadávky nezaslouží, i kdyby ti do sáčku krájela mrtvolu.
A proč kupuješ pultovej sýr, balenej bývá lepší...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne březen 04, 2012 8:56 pm Předmět: |
|
|
Tak nevim, jestli mam jen stesti nebo mam tak imunni organizmus, ze se jen tak z neceho neposeru a nepobliju, ale vzhledem k tomu, jak moc a casto nakupuji, tak se mne jeste nikdy nestalo, ze bych narazil na neco zkazeneho, ze bych mel z neceho nejake problemy a nebo ze by se mne neco zkazilo v lednicce a to tam mam casto i mnoho dni prosle potraviny, protoze rad nakupuji do zasoby _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: ne březen 04, 2012 8:59 pm Předmět: |
|
|
ja som len asi dva-tri krat kupil cottage syr winter edition - v kozuchu,inak no problemo _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne březen 04, 2012 9:17 pm Předmět: |
|
|
Ten "kozuch" jde "sundat" a vubec to neni na chuti znat _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|