|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CZEBLADE

|
Zaslal: po únor 27, 2012 7:23 pm Předmět: |
|
|
Aha, no to sis mel koupit praskovy s prichuti neco jak ma BSN. Nebo jsi to udelal kvuli te enormni doporucene davce co je opravdu lepsi ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po únor 27, 2012 7:50 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | Aha, no to sis mel koupit praskovy s prichuti neco jak ma BSN. Nebo jsi to udelal kvuli te enormni doporucene davce co je opravdu lepsi ? |
cena a davka
jsem kolenovrt, 20 g vychazi moc draze _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: po únor 27, 2012 8:22 pm Předmět: |
|
|
| Rostič napsal: | Sypke BCAA jsou fakt peklo, ani v gaineru ani v proteinu, proste porad jdou citit, vsechno je hořke a pak mi to křupe mezi zubama...uz nikdy vice |
maš kupovat kvalitu a ne sračky ,
sory ale sypke aminy + bcaa beru delší dobu a vubec to nevadí ,
v puse zamícham a polknu a zadný písek necením mezi zuby ,
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: po únor 27, 2012 8:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po únor 27, 2012 8:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: po únor 27, 2012 8:49 pm Předmět: |
|
|
1 tableta toho extrifitackeho hydra v tabletach ma 2g bilkovin alespon co ctu takze v baleni je 650g bilkovin za 746kc.. takze FA stale vede
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: po únor 27, 2012 8:56 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | matesi pises tu at nepouziva sracky ale sam kupujes nejlevnejsi pakarnu FA doufam ze pouzivas i jejich hydro za 1000kc 2,2 kg |
no když na trhu ( tady v čr ) není pořad dostupny praškový system ( čisty ) bcaa , amina , ktere jsou o dost levnější než kapsle , ktere nějake uk ve sklepě lisuje a pak přerazí , přebalí a předraží ,
od FA beru jak prašek bcaa , tak aminy a jsem snima spokojen,
cena / poměr gr , nema konkurenci možna jen bcaa od scitechu
taky jsem mněl tu příležitost jich par pixlí do sebe nahazet .
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: po únor 27, 2012 9:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po únor 27, 2012 9:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Michoo
|
Zaslal: čt březen 01, 2012 8:53 pm Předmět: |
|
|
Nechte si nakaslovat praskove BCAA v lekarne a je po horke chuti:)
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt březen 01, 2012 8:56 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem si to nasel ten CytoGREENS ... vypada to, jak instantni hovno :D ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne březen 04, 2012 8:01 pm Předmět: |
|
|
vyreseno
1dcl lekovka
0,5 dcl dzusu (sladkeho)
BCCA
smichat, protrepat, vypit, zapit vodou
max jeste ejdnou vyplachnout dzusem
znacka ideal
apropos
objednal jsme ty beef amina od RW, po sleve nejlevnejsi na trhu, a za 23hod od objednavky (cca 10,00 dopoledne) jsem mel v kasliku zpravu (09,20) ze se me snazili zastihnout a dorucit
to je na pet hvezdicek _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne březen 04, 2012 8:17 pm Předmět: |
|
|
môj recept na bcaa v prášku: normálne odmerkou do úst a hned zapiť niečím výraznej chuti napríklad predtréningový stimulant či multivitamín rozpustný a je, každú dávku šup s odmerkou do úst, a trošku si upiť podľa potreby, väčšinou mi to vyjde tak 3 deci na 3 odmerky 5gramové. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne březen 04, 2012 8:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|