víc jsem toho neodjel, nějak mě to tam nebvavilo a většinu cviků jsem nemohl jet kvůli svalovce z úterý nebo tréninku mma, na který jsem se po posilce chystal
MMA
grapplingový trénink, celkově fyzicky docela nenáročné, ale na konci... sundat pytle, položit je na zem a 30 vteřin do nich řezat z kleku nad ním (vítězná), z boku, točit se na něm, lokty, direkty, kladiva... to všechno 30 vteřin, 30 vteřin pauza... a takhle 15x dokola. Je z toho i video, až se objeví, nasdílím, přestože tam asi bude vidět jen to, jak už nemůžu a sotva do toho plácám...
Často sem píšu o TRX, tak dávám video pro objasnění, o co vlastně jde. Jako doplněk k posilce a mma je to výborný, navíc na břišáky fakt to nejlepší...
Pátek 24.2. MMA
trocha sparingu a pak lapy do totálního vyčerpání. Mám na kontě první knockdown kopem na čelist a mám z toho obrovskou radost, že už mi to lítá tak vysoko, jak potřebuju...
Pátek 24.2. MMA
trocha sparingu a pak lapy do totálního vyčerpání. Mám na kontě první knockdown kopem na čelist a mám z toho obrovskou radost, že už mi to lítá tak vysoko, jak potřebuju...
knocknout nekoho pri sparringu a byt na to pysnej... nevim no
_________________ Courage is not the lack of fear but the ability to face it.
Zaprvé jsem psal knockdown, kluka jsme křísit nemuseli... a hlavně já nemám škodolibou radost, že jsem někomu nakopal, ale jsem rád, že už se mi daří kopat na hlavu tak, aby to mělo nějaký efekt.
Každopádně nešlo o záměr a kop byl dost decentní ;)
Jedna fotka z tréninku. Ta fotka hrozně klame, protože přestože jsem na tý fotce třetí nejtěžší, vypadám tam v porovnání dost malej :) Až na výjimky je to tam ale docela vysekaný...
Pondělí 27.2. MMA
od začátku jsem se necítil moc dobře, už nácvik technik mi připadal tvrdší, než bych si představoval, ale to jsem ani netušil, co příjde. Spárovat se mi ani nechtělo, všichni byli nějaký rozjetý a taky to podle toho dopadlo - Ve druhém kole jsem inkasoval naprosto neuvěřitelný knockout , kdy mě frajer uspal kopem na čelist.
Musím říct, že mé "poprvé" byl docela zvláštní zážitek - kop to byl docela decentní, chytil jsem do hlavy mnohem horší rány. Trochu jsem po něm spustil ruce, zase je zvedl a chtěl pokračovat, ale pak si už jen pamatuju, jak šmajdám gumovýma nohama a najednou nade mnou stojí lidí, že jsem nechápal, co se děje. Na zemi jsem pak ještě trochu omdlíval, koulel očima a klepal nohama i rukama. Zkrátka fajn trénink...
Vždycky mám při sparringu strach a nevím, co to se mnou teď udělá - možná se budu bát míň, když vím, že KO není tak strašná věc, možná ale taky víc... uvidíme.
Mimochodem trénink dokončoila jediná spárující dvojice z asi pěti, všichni dnes jeli jak utržení ze řetězu, každý si něco nakopl, natáhl, někdo k tomu ještě dostal káóčko... Tohle na mě bylo hodně přes čáru, takhle tvrdej sparing bych klidně už vidět ani nemusel, na trénink to bylo trochu moc...
Středa 29.2. Posilovna trénink v posilovně aquacentra, takže více strojů. Skvělej trénink mimochodem
Bench
osa
1x10x60
1x8x80
5x6x80
Přítahy spodní kladky
6s na 90-100kg
Horní kladka k hrudníku
asi 5s, docela malá váha (kolem 55kg)
Biceps
mechanická scottovka - 6s
Mechanické "jednoručky" - asi 4s
Triceps
horní kladka za hlavou - asi 5s
horní kladka jednoručně - asi 4s
Břicho
stroje se zátěží, celkem 13 sérií, vždy 10-15 opáček s celkem vysokou váhou, masakr :)
MMA
volnější trénink takedownů, převážně techniky boje u klece. Na konci alternativní sparringy - např.sparring, kdy vás zezadu drží frajer a druhý do vás sype (opora zezadu se dá využít ke kopům jak z Matrixu :D ).
Celý den jsem nezvládal moc jíst a polkl jsem solidní porci fastfoodu asi 30 minut před tréninkem - v krku to mám ještě teď...
Mimochodem mám asi stále posttraumatický stres z posledního tréninku, nějak se mi to tam nelíbilo. Pátek si nejspíš dám oraz, potřebuju zahojit delší dobu rozkopané stehno, pondělní sparring už snad bude bez obav a nepříjemných pocitů...
razance sparingu (ne jenom) by mela bejt o vzajemny "dohode", vetsinou se stupnuje a kdyz uz se to zda nekomu pres caru, tak by to mel tomu druhymu rict.. kor u tebe, kdyz to delas jeste pomerne kratce
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
razance sparingu (ne jenom) by mela bejt o vzajemny "dohode", vetsinou se stupnuje a kdyz uz se to zda nekomu pres caru, tak by to mel tomu druhymu rict.. kor u tebe, kdyz to delas jeste pomerne kratce
Tak to řekni jim, ne mně :D Já si říkám furt, ať uberou, ale vždy to vydrží chvilku a pak mi přilítne nějakej capák, že vidím hvězdy a pruhy. To je problém hlavně mladších kluků, jsou takový nevybouřený...
Další věc je, že mám špatnej dvoják, neumím to zpevnit - proti roundkickům jdu reflexivně rukama, série na vršek a odrkeju žebra... no a největší paráda je, když mi někdo vysype dva tři spodky a zavře to hákem, nebo jako naposledy - headkickem... :) Bohužel mám ale problém bojovat s reflexy, když se do mě buší...
hm no tak to je blby, kdyz te neposlechnou) je fakt, ze nektery ty mlady obcas jedou jak splaseny hlava nehlava, to se pak neda nic delat a musej se trochu zklidnit jinak na dvojak super nacvik, ze ses zadama ke zdi a nesmis se hnout z mista a souper na tebe utoci, samozrejme v mezich zase
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
Co si budem povidat kluci, dvojak ve ctyruncovkach nema neprustrelnej nikdo (zdravim alistaira). Teda pokud sparujete aspon ve dvanactkach je to uplne neco jinyho, a musis na tom zamakat. Jinak na te fotce nemate nikdo holene, mi nerikej ze si sypete kopacky bez nich?!
Sparring v zadnym pripade nemuze skoncit KOckem, to delate neco spatne. Nejde o to toho druheho sundat, ale zkusit si techniky. Mozna si o tom promluvit po treninku, protoze bat se ze dostanes KO na sparringu, to pak cloveka ani nemuze bavit tam chodit, ne?
_________________ Courage is not the lack of fear but the ability to face it.
jinak na dvojak super nacvik, ze ses zadama ke zdi a nesmis se hnout z mista a souper na tebe utoci, samozrejme v mezich zase
To je supr, to mě nenapadlo a mohlo by mi to pomoct, dík za tip. Mimochodem couvání je přesně můj problém - přestože mnohem účinější je zastavit, nebo dokonce jít proti, nejsem dost vymlácenej a reflexy prostě zafungujou...
CowsGiveUsMilk napsal:
Co si budem povidat kluci, dvojak ve ctyruncovkach nema neprustrelnej nikdo (zdravim alistaira). Teda pokud sparujete aspon ve dvanactkach je to uplne neco jinyho, a musis na tom zamakat. Jinak na te fotce nemate nikdo holene, mi nerikej ze si sypete kopacky bez nich?!
Sparring v zadnym pripade nemuze skoncit KOckem, to delate neco spatne. Nejde o to toho druheho sundat, ale zkusit si techniky. Mozna si o tom promluvit po treninku, protoze bat se ze dostanes KO na sparringu, to pak cloveka ani nemuze bavit tam chodit, ne?
Sparring jedeme samozřejmě s holeněma (nácviky mimochodem taky, byť by v tý kombinaci byl i jedinej lowkick), tohle bylo po tréninku země, tak proto je nemáme. Používáme boxerky - váha dle uvážení, povětšinou dvanáctky, já mám ale třeba desítky, protože mi nejlépe sedí na ruce. Nesypu to ale tak, abych někoho zmasakroval.
Ultimátky používáme jen při sparringu kde jde spíš o takedowny a grapling, to se pak bijem spíš na spodky, nebo se hodně krotíme, když solíme do hlavy. S ultimátkama je dvoják samozřejmě děravej, já ho mám ale špatnej obecně, na rukavice nehledě.
A s tím KOčkem máš samozřejmě pravdu - kluk za to ale opravdu nemohl, byla to velice, ale opravdu velice decentní kopačka... sám to nechápu, že mě to vyplo... Budu si to teď ale o to víc korigovat, když se mi to bude zdát moc tvrdý - že si o mě budou myslet, že jsem měkkej, je mi docela šumák.
Naposledy upravil SimsonCZ dne st únor 29, 2012 11:43 pm, celkově upraveno 2 krát
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru