Tipovačka PLAY-OFF EXTRALIGY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 40, 41, 42  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Tipovačka PLAY-OFF EXTRALIGY  Úvodní stránka -> Ostatní -> Tipovačka PLAY-OFF EXTRALIGY
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

KDO VYHRAJE LETOŠNÍ ROČNÍK EXTRALIGY?
SPARTA
16%
 16%  [ 10 ]
PLZEŇ
6%
 6%  [ 4 ]
PARDUBICE
15%
 15%  [ 9 ]
LIBEREC
5%
 5%  [ 3 ]
Č. BUDĚJOVICE
1%
 1%  [ 1 ]
VÍTKOVICE
5%
 5%  [ 3 ]
ZLÍN
3%
 3%  [ 2 ]
BRNO
40%
 40%  [ 24 ]
KLADNO
1%
 1%  [ 1 ]
TŘINEC
5%
 5%  [ 3 ]
Celkem hlasů : 60

Autor Zpráva
keba

PříspěvekZaslal: po únor 27, 2012 3:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Tak to by byla ukrutná sranda, kdyby Růža jako jeden z hlavních iniciátorů uzavření extraligy se Slávií spadl, načež by se nad ním zavřela voda bez možnosti postupu zpátky..

Nevím jestli je Růža jeden z iniciátorů když na schůzi APK hlasovalo 13 týmů proti a jeden se zdržel...To by snad hlasoval pro návrh ne? Další hlasování bude tušim v květnu

EDIT : s tou druhou věcí s tebou plně souhlasim, hráči z ELH jsou daleko víc konkurenceschopní než fotbalisti z gambrinus ligy. Kolik máme fotbalistů v top světových týmech, kteří vzešli z kapr ligy?
Johncreasy

PříspěvekZaslal: po únor 27, 2012 3:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neblázni chlape. Tuším že snad deset zástupců APK bylo pro uzavření. Nepleť si APK se svazem. APK jednoznačně chce uzavřít extaligu.
Leda by šlo o nějaké následné hlasování.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po únor 27, 2012 4:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proti byla Sparta s Libercem... a možná 1 nebo 2 další týmy. Zbytek pro...
Johncreasy

PříspěvekZaslal: po únor 27, 2012 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak vidíš Kebo. Jak si přišel na opak?

Naposledy upravil Johncreasy dne po únor 27, 2012 4:32 pm, celkově upraveno 1 krát
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: po únor 27, 2012 4:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Moc to posledni 2 roky nesleduji oproti drivejsim rokum, ale pral bych to Liberci, protoze je mne od doby, co vstoupil do extraligy, nejsympatictejsim tymem a proto je to i muj sampion.
Samozrejme bych mel byt verny Brnu, ale jsem realista a navic jste ani nejsou v Play-off.

edit: Nevi nekdo, jeslti budou v TV davat i ty zapasy o postup do Play-off a kdy to zacne?

Ty to posledni 2 roky nesledujes prave kdyz je Kometa v extralize? :)
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po únor 27, 2012 4:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Z předkol to vidím na Třinec a Brno.
Vítkovicím bych přál, aby vyhrály ligu.
Asi to ale vyhraje Sparta.
jnerez

PříspěvekZaslal: po únor 27, 2012 4:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CrazyLom napsal:
já sice Brnu fandím a věřím, že přejde přes Kladno, ale jinak je mi česká liga docela volná. je to jenom béčko, odkladiště pro hráče, co jsou sice dobří, ale do špičky mají pořádně daleko - a žádnej výsledek s tím nikdy nic neudělá. v tomhle mám radši fotbal. byť je s tím odchodem dobrých hráčů stejnej, slušnej tým má šanci měřit se s těma evropskýma a někam dojít. ale to jen tak na OT ..

Tak to jsi opravdu pořádně přestřelil .
Johncreasy

PříspěvekZaslal: po únor 27, 2012 4:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli nežije v časech Dukly a Masopusta, nebo v dobách Sparty v první polovině devadesátejch let.

Je to celkem slušnej úlet CrazyLome. Nic ve zlém.
keba

PříspěvekZaslal: po únor 27, 2012 5:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

John : Moje chyba. Spletl jsem si to s hlasováním o rozšíření ELH, které dopadlo tak jak sem psal. APK se svazem si nepletu psal jsem na tohle téma bakalářku. Já jsem taky proti uzavření elh.

http://www.hcsparta.cz/clanek.asp?id=6534
Johncreasy

PříspěvekZaslal: po únor 27, 2012 9:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V poho. Jsme si neporozuměli. Každý normální člověk mimo vedení ex. klubů a jejich současných či potenciálních sponzorů je proti uzavření. Ta jiskra která by s ním odešla by byla citelná.
Johncreasy

PříspěvekZaslal: út únor 28, 2012 10:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nikdo z Plzně?
Johncreasy

PříspěvekZaslal: út únor 28, 2012 4:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://isport.blesk.cz/clanek/hokej-tipsport-extraliga/118417/televize-ignoruji-zlin-a-trinec-tyhle-kluby-stanice-nezajimaji.html

Česká televize a Nova Sport ignorují první dva duely Vlachova celku v předkole s Třincem, obě stanice daly přednost sérii Brno – Kladno.

Z Kladna se vysílá (Nova Sport) i v sobotu třetí utkání, až v neděli (ČT 4) dojde případně na přenos čtvrté bitvy z Třince. „Vysíláme to nejlepší, nejsme sociální ústav. Žádná smlouva nám nepřikazuje, kdo má být a jak často v televizi,“ vysvětlil Jiří Ponikelský, šéf ČT 4 Sport.

Na přímý přenos ze zlínského stadionu zřejmě dojde pouze v případě pátého duelu, který by se hrál příští úterý. A to jen za okolností, že se v poslední možný termín nerozhodne také série Komety s Kladnem.

Takový doplněk k loňské debatě o sledovanosti.
Johncreasy

PříspěvekZaslal: út únor 28, 2012 4:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kurzy Tipsportu na celkového vítěze.:

Sparta 3,50
Plzeň 4,00
Pardubice 6,00
Liberec 6,50
Č. Buděj 12,00
Vítkovice 15,00
Brno 22,00
Zlín 26,00
Třinec 30,00
Kladno 55,00

Tak Třinci se absolutně nevěří. Možná nepatří mezi nej. favority, ale zase o tolik horší, než v mistrovské sezóně podle mě není.
CrazyLom

PříspěvekZaslal: út únor 28, 2012 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak aby nedošlo k mýlce, trošku chybně mě interpretujete nebo jsem to napsal blbě, to je jedno. jinak:
v porovnání s fotbalovou je ta naše hokejová liga určitě lepší, ale v té fotbalové ty týmy mají šanci si s někým dobrým zahrát soutěžní utkání. mají šanci dostat se do Ligy Mistrů atd, což dělá i tu jinak míň kvalitní soutěž zajímavější, protože se o něco hraje, o prestiž a dobré prachy. jasný, že trpaslíci většinou nikam dál nedojdou, ale tu možnost mají

kdežto česká liga v hokeji, tady mi ta šance na prosazení se na mezinárodní úrovni chybí. jsou tady nějaké turnaje, ale nejsou dotovány ani nemají takovou prestiž, aby se nějak moc řešily (určitě ne jako fotbalové LM a el). pamatuju si sezonu, kde byla taky liga mistrů, a bylo to o něčem jiném. v hokeji je bohužel preferovaný ten systém uzavřených lig, kterým vévodí NHL a KHL - a ten systém mi přijde z hlediska divácké atraktivity nahovno. chybí ta možnost fandit tomu českému týmu, co se někam dere...

jinak mám rád hokej uplně stejně jako fotbal, jenom vysvětluju, proč mi přijde zajímavější sledovat právě fotbalovej svět.
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
Johncreasy

PříspěvekZaslal: út únor 28, 2012 10:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano napsal si to blbě a teď si to napsal naopak dobře a naprosto přesně. Bohužel je to tak. Ale to není problém extraligy, ale IIHF.

Chce to přijít se zajímavou a hlavně ustálenou platformou mezinárodní klubové soutěže. Dimenzí fotbalu by takový projekt samozřejmě nikdy nedosáhl, ovšem začít by se s tím mělo.
V Evropě je dost kvalitních klubů. Ze špičkových soutěží jako je KHL, švédská Eliteserien, finská SM Liga, naše Extraliga a švýcarská liga bych obsadil po čtyřech nejlepších mužstvech a z Německa, Rakouska a Slovenska po dvou.
Ovšem místa by v takové soutěži neměla být vybrána náhodně, či dle zájmu klubu jako tomu bylo nyní v Evropské Lize. Měly by být dány jasné kvóty pro jednotlivé státy na základě výsledku předešlého ročníku každé z jejich lig. Například automatický postup finalistů play off, dále dva celky nejvýše umístěné v základní části, které se do finále nedostaly. Zvedlo by to atraktivitu průběhu základní části, protože by šlo nejen o výhodná místa pro play off, ale o garantovaný vstup do pohárové Evropy.

Projekt Evropské ligy se o něco takového snaží, ale není dobře vzít celou věc jako letní přípravu a pak se sjet do Salcburku a sehrát debilním systémem finálový turnaj. A ještě se handrkovat s Hadamczikem a jeho turnajem "Izvěstije".

Taková klubová soutěž potřebuje ustálenost a vyjma určité detaily také neměnná pravidla. Nesmí jít předně o peníze...ale o prestiž samotné účasti, která tu prozatím chybí. Není třeba vyhrávat velké sumy, ale vyhrát pozici skutečně nejlepšího týmu Evropy, který by třeba mohl disponovat právem zahrát si s vítězem Stanley cupu.

Ovšem IIHF je banda pitomců. To se projevuje hlavně na reprezentační úrovni, což je logické vzhledem k tomu, že klubová mezinárodní konfrontace neexistuje. K čemu proboha každoročně do zblbnutí pět turnajů velké čtyřky s výběry nejlepších hráčů pouze s evropy. Nuda, všednost a odmítnuté pozvánky do repre ze strany hráčů i jejich klubů.

Jak se lidé těší na MS ve fotbale. Nejde jen o rozdíl v konkurenci mezi oběma sporty, jde i o vyjímečnost turnaje, který příjde jednou za čtyři roky. Každý sudý rok jeden velký turnaj. Jeden rok EURO, druhý nic, třetí MS, čtvrtý nic.

Proč nezačít i v hokeji modelem: Jeden nic, druhý Olympiáda, třetí nic, čtvrtý MS (za účasti hráčů z NHL, jelikož přemluvit NHL k uvolnění hráčů pro MS, by bylo jednou za čtyři roky mnohem snažší, než se o to pokoušet každým rokem.)
Takhle si zvykáme na každoroční turnaj kvalitních hráčů, ale málo platné nikoliv nejlepších...a to ještě prosíme jak banda kokotů, aby NHL svolila dokonce i pro Olympiádu. Umíte si představit, kdyby Premier League v době MS odmítla zastavit soutěž. Kurva kde to jsme?

IIHF bude stále plácat o pěnězích a slabé vyjednavací pozici v jednání s NHL. Ale to je cesta do háje. Mě osobně třeba MS už dávno netankuje. Zdaleka ne tolik, jako Play Off Extraligy...ikdyž tohle je čistě můj osobní názor. Ovšem takové Euro hockey tour je pro mě naprosto o ničem a jen brzdí Extraligu.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Tipovačka PLAY-OFF EXTRALIGY Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 40, 41, 42  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: