|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
marcos23
|
Zaslal: út únor 28, 2012 9:42 pm Předmět: jídlo v restauracích |
|
|
ahoj, nikde jsem tady nenašel téma "jídlo v restauracích" tak jsem ho založil.:) Chci se zeptat, když jdete při nějaké příležitosti do restaurace si dát jídlo, třeba s partnerkou nebo jen tak sami, jaké si objednáte? Dáte si vepřové, kuřecí anebo si třeba připlatíte za dobré hovězí nebo rybu?
Já preferuju třeba vepřovou panenku s nějakou omáčkou (je to vždycky výborné, doma bych to tak nepřipravil).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
Zaslal: út únor 28, 2012 9:44 pm Předmět: Re: jídlo v restauracích |
|
|
| marcos23 napsal: | | Chci se zeptat, když jdete při nějaké příležitosti do restaurace si dát jídlo, třeba s partnerkou nebo jen tak sami, jaké si objednáte? |
Většinou takové, na které máme chuť :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út únor 28, 2012 9:49 pm Předmět: |
|
|
Steaky...a jednou za čas českou zhovadilost - smažený sýr a hranolky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út únor 28, 2012 9:53 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Steaky...a jednou za čas českou zhovadilost - smažený sýr a hranolky. |
Já měl několik let blbej pocit, že jsem vidlák, když v restauracích jím smažák. Ale proč ne? Dávám si ho, protože se mi s tím doma nechce patlat
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út únor 28, 2012 9:56 pm Předmět: |
|
|
Jeden můj známý tvrdí, že podle toho jaký mají v hospodě smažák, poznáš hospodu. Jiní zase , že podle česnečky ( na západ od Jihlavy česnekačky).
Mám rád smažák a přesně - doma bych to nedělal.
Nedávno jsem dostal chuť na smažené žampiony. V jednom motorestu u Trenčína jsem si je dal a mám zase na několik let vystaráno. Mražené a studené - to je vše co bych k tomu mohl říct.
|
|
| nahoru |
|
 |
Martinn24
|
Zaslal: út únor 28, 2012 10:03 pm Předmět: |
|
|
Já když přijdu do restaurace a když řeknu servírce že chcu k tomu masu celý balík rýže tak si myslí že si z ní dělám srandu. Ale ty tři kopečky to je pro mě úsměvné...
|
|
| nahoru |
|
 |
tarzos
|
Zaslal: út únor 28, 2012 10:42 pm Předmět: |
|
|
Maso je mi celkem jedno. V restauraci střídám vše (libový vepřový, hovězí, prsa, ryby, zvěřinu). A k tomu rejž, brambory a někdy bramboráky.
Určitě ne smažák s hranolkama - nechutná mi ani jedno _________________ Dokud matka funí, zůstaneme u ní!
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: út únor 28, 2012 10:58 pm Předmět: |
|
|
| Martinn24 napsal: | | Já když přijdu do restaurace a když řeknu servírce že chcu k tomu masu celý balík rýže tak si myslí že si z ní dělám srandu. Ale ty tři kopečky to je pro mě úsměvné... |
taky z takovejchle lidi jako ty si delam prdel, kdyz jdu kolem a zaslechnu neco podobnyho ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: st únor 29, 2012 8:50 am Předmět: |
|
|
| Martinn24 napsal: | | Já když přijdu do restaurace a když řeknu servírce že chcu k tomu masu celý balík rýže tak si myslí že si z ní dělám srandu. Ale ty tři kopečky to je pro mě úsměvné... |
To jako sníš kilo rýže??? Najednou??? Která ještě nasákne vodou??? A k tomu nějaké maso??? Are you sure you´re ok??? _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st únor 29, 2012 9:08 am Předmět: |
|
|
cely balik ryze mysli 100g _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: st únor 29, 2012 9:42 am Předmět: |
|
|
Tak příloha o hmotnosti 100g až 150 gramů je snad standartní. Byť je rozložena do třech kopečků. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st únor 29, 2012 11:39 am Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | | Tak příloha o hmotnosti 100g až 150 gramů je snad standartní. Byť je rozložena do třech kopečků. |
on to mysli v surovom stave. Uvarene to je potom okolo >300 gramov _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st únor 29, 2012 11:55 am Předmět: |
|
|
Do restaurace jdu, abych si dal něco, co si doma neudělám/nedělám, většinou.
Takže klidně obalované žampiony, sýr, většinou s kroketami, mám je nejradši.
Případně nějaké maso (bohužel všude dávají od 100g do 200g, což je opravdu málo), takže si spíš dám nějaké zapečené těstoviny s masem, sýrovou omáčkou, což mě zasytí.
A svátečně někdy zajdeme na pořádný hovězí biftek, k tomu šťouchané brambory s cibulkou.
Polévka dršťková, nebo česnekačka. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: st únor 29, 2012 2:44 pm Předmět: |
|
|
Pstroužek na roštu a rýže _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|