| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Sorf
|
Zaslal: st únor 29, 2012 2:37 pm Předmět: suplement |
|
|
Zdravím,potřeboval bych poradit.Posiluji už nějakou dobu (cca 3 měsice)jemi 18 let vyška 182 no a ta vaha se 75-77.za dobu co jse snažim posilovat jsem teda moc nenabral ,spiš jsem se zpevnil a tak nějak trochu vytvaroval no ale stym nabiranim to je horši.Vim včem je chyba a toje ve stravě :)jim abych pravdu řekl tak nějak halabala :) snidaně neni :) ve škola svačina nějakej ten rohlik na oběd byva třeba jenom bageta (ale i teple jidlo abych zas nekecal) no a večeře jsou ruzne :) někdy teple někdy to řešim třeba hleba z něčim.Snažim se ovšem jist zdravě nějakou colu nebo tučne jidla moc nejit oběcny nezdrave jidla se snažim přehližet ale ted kte me otazce.par znamych a kamaradu kteři taky tak nějak posiluji maji celkem pěkne vysledku a rozhodně to neni žeby se nějak moc trapili jidelničkem :) řešito protejnama a ja jsi myslim (doufam) že by mi pravě nějake ty suplementy tako mohli pomoct tu vahu nějak dostat vyš ...no a ted bych potřeboval poradit od těch zkušenějšich :) kamoš jsi nemuže vynachvalit CFM Protein 82 (sačky) (měl 60kg a ted ma 69 vypadato že by to mohlo fungovat :)) v posilově zase nabizeji matrix no a jak jsem se otom chtěl bavit z jednym mojim znamym tak mi zase doporučil promě nějaky ten gainer a bcca no takže jak teda co byste mi poradili ?:) vim že to možna bude vypadat jako amaterska otazka ale nemužu si pomoct chcu se poradit zněkym než abych koupil zajice v pytli ,nechci byt žadny kulturista :) stačila bymi mi postava jakou ma napřiklad herec Jason Statham nebo něco podobneho ,moc děkuji za odpovědi na mou zdlouhavou otazku diky moc :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
TS
|
Zaslal: st únor 29, 2012 2:44 pm Předmět: |
|
|
Suplement=doplněk výživy=nejdřív by měla být v pořádku výživa a pak jí doplňovat
Jasně, že Ti protein nebo gainer krapet pomůže, ale nevyužiješ ten potenciál když nesnídáš apod., to je to takový problém ráno do sebe něco hodit??
A když už tedy, tak BCAA nekupuju (vyhozený peníze pro Tebe) a spíš ten gainer pokud chceš nabírat.
Ale pořád platí,že uděláš nejlíp když koupíš pytel rýže a pár kg masa!
|
|
| nahoru |
|
 |
Sorf
|
Zaslal: st únor 29, 2012 3:42 pm Předmět: |
|
|
no a co kdybych bral gainer+ protein ?? šlobyto dohromdy ?:) a jasně vim že ta strava je zaklad jenomže nejsem nějaky zdatny kulinař a spiš jsem odazany nato co mi připravi k jidlu mamka ,jenomže ta chodi do prace a určitě po ni nemužu chtit aby mi vyvařovala to či ono :)
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: st únor 29, 2012 3:54 pm Předmět: |
|
|
Zkus se naucit uvarit par zakladnich jidel a udelas pro sebe vic, nez kdyz si nakoupis 20 krabic suplementu. A navic tim urcite pomuzes i sve mamce...
|
|
| nahoru |
|
 |
jir.ka
|
Zaslal: st únor 29, 2012 5:20 pm Předmět: |
|
|
| Sorf napsal: | | no a co kdybych bral gainer+ protein ?? šlobyto dohromdy ?:) a jasně vim že ta strava je zaklad jenomže nejsem nějaky zdatny kulinař a spiš jsem odazany nato co mi připravi k jidlu mamka ,jenomže ta chodi do prace a určitě po ni nemužu chtit aby mi vyvařovala to či ono :) |
kure na panev, po chvili obratit, mezi tim delat vedle v rendliku rejzi.. slozity? :D a s tim kurem si jeste muzes vyhrat, ze ho posolis a popresis!
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: st únor 29, 2012 6:07 pm Předmět: |
|
|
| jir.ka napsal: |
kure na panev, po chvili obratit, mezi tim delat vedle v rendliku rejzi.. slozity? :D a s tim kurem si jeste muzes vyhrat, ze ho posolis a popresis! |
Říkej radši kuřecí prsa, nebo na tu pánev fakt flákne celý kuře
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st únor 29, 2012 7:46 pm Předmět: |
|
|
Sorfe ty jsi nějaká nižší vrstva z Ostravy nebo něco podobnýho? (tím se toho kraje rozhodně nechci dotknout) Ty kratke zobaky mě vyloženě ničej. V kombinaci s podivným slohem se to fakt nedá číst. Krom toho psát "krace" je fakt na hlavu.
Gainer ani protein ti nepomůže, zabal to. Pokud nějaký přibírání myslíš vážně, projedeš si patřičné sekce fóra - diskuzí na tohle téma je to každej týden snad deset. Ale vím dopředu jak to dopadne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sorf
|
Zaslal: st únor 29, 2012 9:31 pm Předmět: . |
|
|
Octopuss no nižší vrtva nejsem ale stou Ostravou si to celkem uhad :) akorat neni to přimo ale kousek od ni.Jinak tebe "ničej" kratky mě zas niči dlouhy ale k tematu.Ja se neptal jestli mi to pomuže nebo ne ,ale tenhle topic jsem zakladal kvuli tomu aby mi někdo poradil nějakou kvalitni značku ,druh atd .Ja neřikam že strava neni duležita určitě je a jeto zaklad jen ta realizace je aspon umě zatim trošku horši proto bych se chtěl tak nějak zatim "nakoupnout"těmi suplementy ale nechci vybirat nějak naslepo.Mam zrovna ted prachy a ty chci do toho investovat jen nevim pořadně přesně do čeho. (jinak zaten podivnej sloh sory sem dyzlektik a sem tam nějakou tu chybu asi udělam no jinak furt nechapu co mysliš tym "krace") a určitě to nezabalim .
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st únor 29, 2012 9:41 pm Předmět: |
|
|
Nechápu proč všude píšeš krátky i. Nedá se to číst.
To je vše.
|
|
| nahoru |
|
 |
jir.ka
|
Zaslal: st únor 29, 2012 9:57 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | jir.ka napsal: |
kure na panev, po chvili obratit, mezi tim delat vedle v rendliku rejzi.. slozity? :D a s tim kurem si jeste muzes vyhrat, ze ho posolis a popresis! |
Říkej radši kuřecí prsa, nebo na tu pánev fakt flákne celý kuře |
tak blbej snad nikdo neni :D
To Sorf: Nejlepi znacka je Reflex.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |