Tak za prvé je momentálně morské a vůbec tetování z oceánie docela boom. Pokud to bereš tak, že si tam chceš dát symboliku, tak je to jen dobře. Já postupoval stejně, lognul jsem se na tahititatou a odtamtut si to vytvořil. Tatér to bouchnul a bylo to. Toliko k teorii a významu a kecům okolo.
Bo praxe je stejně jiná Dáš si první kerku a pár týdnů si připadáš jako něco extra, bo máš kerku a každý tě očumuje. Jenže po pár měsících ti to už nijak nepřijde extra, spíš se dostaneš do stavu, že to bereš jako kus sebe. A spíš než očumování nové kerky a duchaplné úvahy nad tím, co to mám představovat, tak začneš zvažovat, jak to rozšířit, kam dát další, jestli stejný nebo jiný styl
Jinak sup to posal dobře - v létě velké plochy docela hřejou, je dobré to mazat, ale nemusíš to hrotit, na slunko to může v pohodě (pokud není čerstvé). Časem to lehce bledne, tvar se mění jen při opravdu výrazných změnách objemu/specifických tvarech kerky.
Spíš bych před první kerkou opravdu přemýšlel co a kam dávám.
Já chtěl puvodně latinský citát na předloktí někam, ale mámé známého tattera a ten mi doporučil právě toto, jelikoš mám jako docela dobrou na to postavu. Ja jsem celkem dost tmavý jako tmavší pigment strasně dobře se opaluji do hněda a tak mi právě i na zálkadě toho jak sjem tmavý mi to dopručil že to na mě krásně vyzní, mnohem víc jak na někom kdo ma světlou postavu.
proste vidi to u herce tak si rekne jee to je super, to si necham udelat. Chapu ze si to necha delat clovek, kterej tam treba s nema zil a tu kulturu a vsechno uznava a ma je rad, ale kdyz o tom nema paru a da si to jen pro to, ze to ma The Rock, tak to je fakt demence, ale to je jen muj nazor :))
Moje rec. To at si tam radsi necha udelati Rip a Praotce Cecha :)
neexistuje transplantace kuze ?:P mam dojem, ze to delali ozarenejm lidem, mozna by to nekteri tetovani uvitali, jako novej papir na cmrkani :) (bez ironie, zda se mi to dobrej napad)
_________________ Bolest je jen psychická záležitost.
neexistuje transplantace kuze ?:P mam dojem, ze to delali ozarenejm lidem, mozna by to nekteri tetovani uvitali, jako novej papir na cmrkani :) (bez ironie, zda se mi to dobrej napad)
Viděl jsem dokument o tattoo a odstraňuje se laserem, hlavně bývalí američtí vězni byli častými návštěvníky (odstraňování hákových křížů, blesků apod) a prakticky nešlo poznat, že tam někdy nějaká kérka byla, ovšem cena asi nic moc.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru