|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Seva98

|
Zaslal: st únor 29, 2012 3:05 pm Předmět: |
|
|
Steaky z prorostlejsich kusu vyjdou cenove lepe než primo ze svickove a taky se hmotnost vetsinou pohybuje nad 250g a kdyz to umi tak chutove je to fakt zazitek
Napr Ribeye:
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Merrao

|
Zaslal: st únor 29, 2012 4:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
marcos23
|
Zaslal: st únor 29, 2012 10:06 pm Předmět: |
|
|
jo anebo pizzu si dám, protože člověk si nikdy doma nedokáže tu pizzu tak dobře udělat jako to mají v pizzeriích.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st únor 29, 2012 10:07 pm Předmět: |
|
|
když to je po posilce, tak vždy hovězí steak
když jinak, tak vždy něco z vody... nejlčastěji lososák
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: st únor 29, 2012 10:41 pm Předmět: |
|
|
| marcos23 napsal: | | jo anebo pizzu si dám, protože člověk si nikdy doma nedokáže tu pizzu tak dobře udělat jako to mají v pizzeriích. |
tak to se musim pochvalit, ale kdyz delam pizzu ja, tak rozdil mezi restauraci a moji zadnej rozdil neni..a pak, ze samochvala smrdi..jenze cesi pizzu moc neumi..na jihu je to o necem jinym..
jinak urcite steak tam, kde vim, ze to nebude jak podrazka a umi je delat..casto sushi, carpaccio jako predkrm, jinak na co mam chut a myslim si, ze to dokazou uvarit dobre a z kvalitnich surovin..ryby jsou v čr vetsinou loterie.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
marcos23
|
Zaslal: st únor 29, 2012 11:16 pm Předmět: |
|
|
owar: tak to seš dobrej no, jestli to tak umíš udělat:) V itálii atd. jsem si ještě pizzu nedával takže neumím posoudit...
Jinač je škoda že je v současné době ta roštěná nebo svíčková tak drahá (ani to nebývá ve slevě). V restauracích je to většinou nejdražší jídlo, a ani ve všech nenabízejí hovězí, ptž by se jim to prodražilo, když si to dá málo lidí.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st únor 29, 2012 11:37 pm Předmět: |
|
|
na slevomatu a podobnejch stránkách jsou na večeře (i pro 2) slevy 50 a někdy i třeba 70%... pak jsou ty ceny docela hezký
|
|
| nahoru |
|
 |
SimsonCZ

|
Zaslal: st únor 29, 2012 11:55 pm Předmět: |
|
|
Já teda docela ujíždím na číně - nemluvím teď o "číně" od rákosníka z okýnka na rohu, ale o restauraci, kde to alespoň trochu čínsky vypadá a chutná, přestože to vaří Vietnamec. Tam jím buďto sladkokyselé kuře (dietka :) ), cokoli po sečuánsku nebo rýžové nudle s čímkoli a jakkoli. Semtam zaexperimentuju s něčím jiným, ale většinou vyhrává tohle...
Navíc nikdo neumí takovou rejži, jako tyhle restaurace...
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
marcos23
|
Zaslal: čt duben 12, 2012 2:45 pm Předmět: |
|
|
zdravím, chci se zeptat...příští týden budu v praze a chci si tam zajít do nějaké hospody na pořádný steak. Němeli byste někdo nějaký tip kde je to chutné, je toho dost a stojí to rozumný peníz? Jo a ne někde na okraji prahy, spíš okolo centra.:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: čt duben 12, 2012 5:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
marcos23
|
Zaslal: čt duben 12, 2012 6:03 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | Co je rozumný peníz? |
rozumný peníz je do dvou stovek za celé jídlo. (brambory, rýže a k tomu nějaká vepřová panenka nebo roštěná, nejlíp 200 g masa:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: čt duben 12, 2012 6:23 pm Předmět: |
|
|
Hm, to je hodně málo, za ty peníze mě v centru napadá leda tak nějaká hospoda typu Potrefená husa (http://www.staropramen.cz/husa/restaurace-praha-platnerska/menu), případně nějaká hospoda, kde dělají polední menu (takových je víc).
P.S. Já chodím na obědy sem http://cz.khajuraho.cz/, ale mají jen kuřecí, ne steak. Na druhou stranu se můžeš najíst, co srdce žádá.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tojotomi

|
Zaslal: čt duben 12, 2012 7:22 pm Předmět: |
|
|
Ještě jsem nenašel Potrefenou husu, kde by dobře vařili....
Za málo peněz hodně muziky? Vím, kde to je za málo peněz, ale jestli i hodně muziky nejsem schopen posoudit, protože jsem tam nikdy nebyl. Jen z doslechu jsem slyšel, že nevaří zase tak špatně. No co taky chtít za ty peníze že...
http://www.uhoumra.cz/ _________________ "Neutopte se v detailech. Dívejte se na celek."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt duben 12, 2012 7:33 pm Předmět: |
|
|
tojotomi - párkrát jsme tam s lidma ze třídy byli, vždy jsme si dali XXL řízek (teď nevím jestli 200, nebo 300g), ale musím říct, že nám vždy chutnalo. Navíc hodně přílohy a za tu cenu - no ještě abychom to my, studenti, nevzali :-). _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|