jídlo v restauracích

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - jídlo v restauracích  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> jídlo v restauracích
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Seva98

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 3:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Steaky z prorostlejsich kusu vyjdou cenove lepe než primo ze svickove a taky se hmotnost vetsinou pohybuje nad 250g a kdyz to umi tak chutove je to fakt zazitek

Napr Ribeye:

https://www.zonetraininglog.com
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Merrao

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 4:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

marcos23

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 10:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo anebo pizzu si dám, protože člověk si nikdy doma nedokáže tu pizzu tak dobře udělat jako to mají v pizzeriích.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

když to je po posilce, tak vždy hovězí steak

když jinak, tak vždy něco z vody... nejlčastěji lososák
owar

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 10:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

marcos23 napsal:
jo anebo pizzu si dám, protože člověk si nikdy doma nedokáže tu pizzu tak dobře udělat jako to mají v pizzeriích.

tak to se musim pochvalit, ale kdyz delam pizzu ja, tak rozdil mezi restauraci a moji zadnej rozdil neni..a pak, ze samochvala smrdi..jenze cesi pizzu moc neumi..na jihu je to o necem jinym..

jinak urcite steak tam, kde vim, ze to nebude jak podrazka a umi je delat..casto sushi, carpaccio jako predkrm, jinak na co mam chut a myslim si, ze to dokazou uvarit dobre a z kvalitnich surovin..ryby jsou v čr vetsinou loterie..
marcos23

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 11:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

owar: tak to seš dobrej no, jestli to tak umíš udělat:) V itálii atd. jsem si ještě pizzu nedával takže neumím posoudit...

Jinač je škoda že je v současné době ta roštěná nebo svíčková tak drahá (ani to nebývá ve slevě). V restauracích je to většinou nejdražší jídlo, a ani ve všech nenabízejí hovězí, ptž by se jim to prodražilo, když si to dá málo lidí.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 11:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

na slevomatu a podobnejch stránkách jsou na večeře (i pro 2) slevy 50 a někdy i třeba 70%... pak jsou ty ceny docela hezký
SimsonCZ

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 11:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já teda docela ujíždím na číně - nemluvím teď o "číně" od rákosníka z okýnka na rohu, ale o restauraci, kde to alespoň trochu čínsky vypadá a chutná, přestože to vaří Vietnamec. Tam jím buďto sladkokyselé kuře (dietka :) ), cokoli po sečuánsku nebo rýžové nudle s čímkoli a jakkoli. Semtam zaexperimentuju s něčím jiným, ale většinou vyhrává tohle...
Navíc nikdo neumí takovou rejži, jako tyhle restaurace...
owar

PříspěvekZaslal: čt březen 01, 2012 12:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

marcos23 napsal:
owar: tak to seš dobrej no, jestli to tak umíš udělat:) V itálii atd. jsem si ještě pizzu nedával takže neumím posoudit...

v italii jsem byl jen jednou a musim rict, ze maj pravdu chorvati, ze v italii pizzu neumi a ta chorvatska je nejlepsi
a prave v chorvatsku jsem se tu domaci pizzu naucil..
marcos23

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2012 2:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zdravím, chci se zeptat...příští týden budu v praze a chci si tam zajít do nějaké hospody na pořádný steak. Němeli byste někdo nějaký tip kde je to chutné, je toho dost a stojí to rozumný peníz? Jo a ne někde na okraji prahy, spíš okolo centra.:)
Magumi

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2012 5:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co je rozumný peníz?
marcos23

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2012 6:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
Co je rozumný peníz?

rozumný peníz je do dvou stovek za celé jídlo. (brambory, rýže a k tomu nějaká vepřová panenka nebo roštěná, nejlíp 200 g masa:)
Magumi

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2012 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hm, to je hodně málo, za ty peníze mě v centru napadá leda tak nějaká hospoda typu Potrefená husa (http://www.staropramen.cz/husa/restaurace-praha-platnerska/menu), případně nějaká hospoda, kde dělají polední menu (takových je víc).

P.S. Já chodím na obědy sem http://cz.khajuraho.cz/, ale mají jen kuřecí, ne steak. Na druhou stranu se můžeš najíst, co srdce žádá.
Tojotomi

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2012 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě jsem nenašel Potrefenou husu, kde by dobře vařili....

Za málo peněz hodně muziky? Vím, kde to je za málo peněz, ale jestli i hodně muziky nejsem schopen posoudit, protože jsem tam nikdy nebyl. Jen z doslechu jsem slyšel, že nevaří zase tak špatně. No co taky chtít za ty peníze že...
http://www.uhoumra.cz/
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2012 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tojotomi - párkrát jsme tam s lidma ze třídy byli, vždy jsme si dali XXL řízek (teď nevím jestli 200, nebo 300g), ale musím říct, že nám vždy chutnalo. Navíc hodně přílohy a za tu cenu - no ještě abychom to my, studenti, nevzali :-).

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - jídlo v restauracích Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: