| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt březen 01, 2012 5:32 pm Předmět: |
|
|
hrudkovity znam akorat cottage
kdyz jsem se koukal, tak nizkotucny mel 12g B na 100g a tucny mel 4,9/100 _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt březen 01, 2012 5:54 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Vlivem vaší masírky jsem ten tvaroh v Globusu koupil (spolu s osmi kily masa ). Trochu mě děsí, že má nula procent sádla, ale třeba se jinej nedělá. Dám tomu šanci :P |
Je to sice podezřelé, ale i při tom složení chutná výborně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: čt březen 01, 2012 6:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt březen 01, 2012 6:29 pm Předmět: |
|
|
Já jak vidím PL v kroužku, tak začínám mít tiky v žaludku... A to není jen kvůli tomu, že se objevila nějaká technická sůl a já nevim co ještě. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
kamilz
|
Zaslal: čt březen 01, 2012 7:26 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Jsou ty Ehrmann tvarohy fakt tak dobrý? Třeba oproti těmto:] |
Lepší než Ehrmann jsem zatím nejedl, jak chuťově, tak konzistencí. Kupuji je v Bille.
|
|
| nahoru |
|
 |
jir.ka
|
Zaslal: čt březen 01, 2012 9:47 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Já jak vidím PL v kroužku, tak začínám mít tiky v žaludku... A to není jen kvůli tomu, že se objevila nějaká technická sůl a já nevim co ještě. |
co to znamena? to PL
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt březen 01, 2012 10:04 pm Předmět: |
|
|
Pl = nejspíš Polsko. :) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
jir.ka
|
Zaslal: pá březen 02, 2012 12:14 am Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Pl = nejspíš Polsko. :) |
jsem si rikal, ale precejen to mohlo bejt i oznaceni nejakejch prisad a podobne.. to pak teda i chapu tu technickou sul
|
|
| nahoru |
|
 |
rudosh
|
Zaslal: pá březen 02, 2012 9:58 am Předmět: |
|
|
| Merrao napsal: | http://www.chemievjidle.cz/tvaroh/tvaroh-jemny-hrudkovity
Ale je drahý:)
A někdy připomíná i to na co myslí Esko..ale lepší jsem ještě nechutnala tedy. |
Tento?
http://www.rajo.sk/sortiment/tvaroh/tvaroh-jemny-hrudkovity
Včera jsem hned musel zkusit ten Ehrmann a je fakt výborný, ale měli v obchodě jen 4ks.
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: pá březen 02, 2012 8:25 pm Předmět: |
|
|
Kolik stojí ten zázračný tvaroh Ehrmann? 9,10, 11, 12, 13 Kč a nebo je dost drahý :) ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá březen 02, 2012 8:27 pm Předmět: |
|
|
asi 15-16 kc, ja ho ted dlouho nemel, tak nevim jestli nahodou nepodrazil.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá březen 02, 2012 9:01 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem ten zázrak ochutnal a... nic moc teda. Uznávám, že na odtučněnej tvaroh je to super. Na tvaroh obecně je to docela slabý  Vypadá to jako amarouny
Ale s domácí višňovou marmeládou to docela ujde.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |