Indigo 3G

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Indigo 3G  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Indigo 3G
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
CIZO

PříspěvekZaslal: so březen 03, 2012 2:49 pm    Předmět: Indigo 3G Odpovědět s citátem

Sledujete někdo tenhle projekt na T-Nation? Co na ten zázrak říkáte? Hype? Revoluce? Na jednu stranu asi každý chápe, že reklama prodává, nicméně si říkám, že Thibaudeau a T-Nation by se snad nepropůjčili k takovýmu cirkusu, kdyby to nebylo alespoň něčím podložený. Doufám :)

Derek Poundstone
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so březen 03, 2012 2:55 pm    Předmět: Re: Indigo 3G Odpovědět s citátem

Že bych to aktivně sledoval to ne. Ale vím o tom.
Spíš čekám, kdy si to koupí Tetsuo (nebo někdo z jeho fóra) a napíše o tom něco přímo on. Jsou to dost drahý věci.

Jinak T-Nation byl v poslední době dost o Anacondě, což si taky nejsem jistej do jaký míry byla čistě věc super reklamy, nebo jestli tam jde fakt o účinný supplementy.
badevil

PříspěvekZaslal: so březen 03, 2012 3:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anaconda- nabral jsem asi 5kg za 2 mesice. Bez snahy o extra nabirani, jedl jsem ciste. Zkousel jsem k tomu ten "divny" trenink, zajimavy cisla padly.

Indigo jsem mel jen jedno baleni nedavno, je to na muj vkus drahy. Za 15 dni + 5kg, pas -5 cm. Nejaky rekord taky padl.

At si o tom udela kazdy svuj obrazek. Snad jen zduraznim, ze uz trochu vim jak cvicit a jist, tak treba bych se na tohle dostal i bez toho.
Ale regenerace typu ze ten trenink co jste jeli vcera muzete jet dnes zase bez ztraty vykonu a bez svalovky je zvlastni.

Kdyby si to chtelo vic lidi objednat tak bysme se mohli podelit o postovny. Takze ano, koupil bych si to znova
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so březen 03, 2012 3:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

badevil napsal:
Anaconda- nabral jsem asi 5kg za 2 mesice. Bez snahy o extra nabirani, jedl jsem ciste. Zkousel jsem k tomu ten "divny" trenink, zajimavy cisla padly.

Indigo jsem mel jen jedno baleni nedavno, je to na muj vkus drahy. Za 15 dni + 5kg, pas -5 cm. Nejaky rekord taky padl.

At si o tom udela kazdy svuj obrazek. Snad jen zduraznim, ze uz trochu vim jak cvicit a jist, tak treba bych se na tohle dostal i bez toho.
Ale regenerace typu ze ten trenink co jste jeli vcera muzete jet dnes zase bez ztraty vykonu a bez svalovky je zvlastni.

Kdyby si to chtelo vic lidi objednat tak bysme se mohli podelit o postovny. Takze ano, koupil bych si to znova

1. a šel jsi do toho po nějaký pauze, nebo z plnýho cvičení?
2. když jsi pokračoval ve cvičení bez toho, zůstaly svaly a i % tuku?
3. výkony - mohl by si konkrétně? četl jsem toho na t-nationu dost, ale od Čecha ještě nic =)
4. "Ale regenerace typu ze ten trenink co jste jeli vcera muzete jet dnes zase bez ztraty vykonu a bez svalovky je zvlastni" toho jsem se maličko bál, je to tak třeba u HPM, ale tam to je taky o tom, že zas nejdeš s váhama u maxima. Každopádně pokud by ta regenerace fakt byla taková, tak by to bylo dokonalý.

edit: 5. Thibs mluví o stravě 40:40:20 (B:S:T), teda myslím, ... jel jsi podle toho, nebo nějakou svou?

Naposledy upravil guruhonza dne so březen 03, 2012 3:12 pm, celkově upraveno 1 krát
CIZO

PříspěvekZaslal: so březen 03, 2012 3:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

badevil napsal:
Za 15 dni + 5kg, pas -5 cm.

Tohle jsou čísla, co se dají těžko uvěřit i kdyby šlo o trénink na AS po pauze, ale pokud to tak je... :)

Zní to zajímavě, ale chtějí za to pěknej balík teda.

Derek Poundstone
badevil

PříspěvekZaslal: so březen 03, 2012 3:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A co jsem hledal tak ta latka co tam je se pouziva na lecbu nadoru prsu nebo co. je to jakysi silny antioxidant apod. Vytazek z boruvek bude mit podobne slozeni :)

A podle t-nation to upravuje vyuziti nutrientu z potravy. Treba budu zrat jak hovado a vypadat jako Thibs.
CIZO

PříspěvekZaslal: so březen 03, 2012 3:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pořád dokola tam opakují "insuline sensitivity", což je bezpochyby dost zásadní věc. Otázka je, jestli věřit tomu, že ji legální doplněk může tak zásadně ovlivnit...

Derek Poundstone
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: so březen 03, 2012 3:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takove rychle nabrani je dobre na strie
badevil

PříspěvekZaslal: so březen 03, 2012 3:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cizo bylo to spis na vrcholu takovyho trenovani kdy se darilo.. Mam k dispozici i inbody a to ukazovalo dramaticky narust vody. Ktera pak teda odtekla asi, protoze jsem shodil defakto vsecko.. Ale to uz jsem si dal v te dobe zase schvalne pauzu.

Ja na to nechci delat reklamu, jen me to taky zaujalo a pisu jak to bylo.

Guru: ta regenerace byla takova, ze ja treba odjel jeden den mrtvoly x serii, zbytek zad a druhy den ani znamka unavy ve spodnich zadech atd. Na tohle trpim dost a nebylo nic. Ja si tim vlastne prodlouzil silovku o 15 dnu nez bylo v planu.
badevil

PříspěvekZaslal: so březen 03, 2012 3:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeste teda musim dodat, ze ja sem uz byl i tezsi, tak to treba zas tak dramaticke nebylo asi.
Co si pamatuju tak na BP jsem za mesic (pocitam do toho i tech 15dni Indiga) se dostal z pocitove neprijemnych 115x5 na 155x2. Predtim max bylo 150x1 vydrene a byl jsem tezsi.

Ale cim vic nad tim premyslim, tim mensi to Indigo mohlo mit vliv, mel jsem dobrej trenink a jidlo. Ale ale, zname to..
badevil

PříspěvekZaslal: so březen 03, 2012 3:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak studuju v rychlosti a jedna se skupinu barviv, ktere dodavaji rostlinam a plodum zabarveni, konkretne ten kyanidin fialove a cervene.

Jsou to biologicky aktivni latky s antioxidacnim, antidiabetickym a antikarcinogenim vyuzitim.

Takze sme zas u boruvek, tak nevim
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so březen 03, 2012 3:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

badevil napsal:
Tak studuju v rychlosti a jedna se skupinu barviv, ktere dodavaji rostlinam a plodum zabarveni, konkretne ten kyanidin fialove a cervene.

Jsou to biologicky aktivni latky s antioxidacnim, antidiabetickym a antikarcinogenim vyuzitim.

Takze sme zas u boruvek, tak nevim

Hlavně to funguje tak, že to, co sníš, tak dokonale využiješ. Což je "přelomový"... teda. By bylo.

Rychle na stránku:

Přejdi na: