Jídelníček pro endomorfa

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jídelníček pro endomorfa  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Jídelníček pro endomorfa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
HerrThomas

PříspěvekZaslal: ne březen 04, 2012 7:42 pm    Předmět: Jídelníček pro endomorfa Odpovědět s citátem

Zkouška

Naposledy upravil HerrThomas dne pá duben 25, 2014 8:21 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jirdano

PříspěvekZaslal: po březen 05, 2012 12:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ahoj, přeju hodně úspěchů, taky sem endomrf a jakmile se přestanu hýbat/hlídat jídlo, váha de okamžitě nahoru, takže vím jaké to je.. s jídlem a tréninkem tu jsou povolanější co ti určitě poradí, takže ti poradím asi jedinou věc, že když jsi endomorf tak základ všeho ať se děje cokoli tak vždycky hlídat jídlo, jinak je to jen motání se v kruhu - zhubneš, ztloustneš, zhubneš.. tzn i po skončení diety moc nepolevovat
Pete_GSG

PříspěvekZaslal: po březen 05, 2012 12:37 am    Předmět: Nekupovat Odpovědět s citátem

Já bych radši zaplatil za nějakého odborníka, který mě prohlídne, sestaví jídelníček, proběhne diskuse.
Ale podle mě je nejlepší si to zjistit na internetu sám.Proč?Protože to chce vůli, dát někomu peníze za papír, kde má napsané, co jíst to nic není, chce to vůli a chtít se změnit.Je to jako platit si za doučování, stejně nejlvalitnější je, když se do toho člověk ponoří sám a dá tomu čas.

Jinak v tom jídle nevidím takovou vědu.Myslím, že úplně stačí, když se člověk naučí jíst pravidelně - snídaně,oběd,večeře,svačiny.V klidu a pravidelně.A pak už to chce jen zařazovat postupně změny - začít pít vodu z vodovdu, vyvarovat se vyloženě špatných věcí (tučné, smažené, sladkosti,alkohol) zařadit ovoce, zeleninu, libové maso, myslím, že každý ví, co je zdravé a co ne.Prostě pomalu měnit životní styl, neřešil bych, jestli jím 100g nebo 150 toho a toho, prospě pestrá, vyvážená strava.

Když se k tomu přidá nějaký pohyb (kolo, běh, brusle,plavání...) tak výsledky určitě přijdou:)

Jinak můj osobní tip je před návštěvou obchodu se najíst, když tam jde hladový, tak vezme kde co.A dále prostě nemít doma ty špatné věci, jak to má člověk na dosah, tak po tom prostě šáhne, když tam nemá čokoládu, tak si prostě dá pomeranč.

Rychle na stránku:

Přejdi na: