|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mablung
|
Zaslal: út prosinec 06, 2011 6:30 pm Předmět: |
|
|
Já si před sto lety koupil iRiver. Tvar a velikost trojhranné rtěnky (nevím k čemu jinému bych to přirovnal :-) ), totálně nezničitelný, malý utopený displej. Absolutní spokojenost, jen ovládání mohlo být o něco lepší. Ale neboť to bylo ještě v době kdy se tu procházeli mamuti, tak tenhle model nahradily šmejdy s velkými displeji.
Nicméně, co se tvého problému týče, podle mě na samotném přehrávači můžeš ušetřit. Nicméně pokud chceš mít slušný zvuk, měl bys vyhodit sluchátka k tomu dodávaná a koupit nějaká kvalitní.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: út prosinec 06, 2011 8:48 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | Já si před sto lety koupil iRiver. Tvar a velikost trojhranné rtěnky (nevím k čemu jinému bych to přirovnal :-) ), totálně nezničitelný, malý utopený displej. Absolutní spokojenost, jen ovládání mohlo být o něco lepší. Ale neboť to bylo ještě v době kdy se tu procházeli mamuti, tak tenhle model nahradily šmejdy s velkými displeji.
Nicméně, co se tvého problému týče, podle mě na samotném přehrávači můžeš ušetřit. Nicméně pokud chceš mít slušný zvuk, měl bys vyhodit sluchátka k tomu dodávaná a koupit nějaká kvalitní. |
...takovej ten šedej na tužkovou baterku? :o) Paměť tuším 128mb? Já ho měl taky, dovezený od bráchy z USA. Když jsem to ukázal ve třídě (v té době měl každý walkman, max diskman) tak jsembyl za krále _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st prosinec 07, 2011 5:00 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Mablung napsal: | Já si před sto lety koupil iRiver. Tvar a velikost trojhranné rtěnky (nevím k čemu jinému bych to přirovnal :-) ), totálně nezničitelný, malý utopený displej. Absolutní spokojenost, jen ovládání mohlo být o něco lepší. Ale neboť to bylo ještě v době kdy se tu procházeli mamuti, tak tenhle model nahradily šmejdy s velkými displeji.
Nicméně, co se tvého problému týče, podle mě na samotném přehrávači můžeš ušetřit. Nicméně pokud chceš mít slušný zvuk, měl bys vyhodit sluchátka k tomu dodávaná a koupit nějaká kvalitní. |
...takovej ten šedej na tužkovou baterku? :o) Paměť tuším 128mb? Já ho měl taky, dovezený od bráchy z USA. Když jsem to ukázal ve třídě (v té době měl každý walkman, max diskman) tak jsembyl za krále |
Trochu novější . 2 GB paměti, iRiver T60. Obrázky třeba tady http://blog.antonindanek.cz/clanek/mp3-prehravac-iriver-t60/
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: pá prosinec 09, 2011 4:32 pm Předmět: |
|
|
Potřeboval bych nějakej MP3 přehrávač na aaa baterii, ten styl ala jedna baterka k mp3 přehrávači mě fakt nebere. Nemáte někdo nějakej tip? Tak zběžně jsem se díval, ale je to bída, skoro nic není, chci něco levnýho _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne březen 04, 2012 6:31 pm Předmět: |
|
|
Z toho co tu proběhlo se mi tenhle prozatím docela líbí. Jak se to ovládá? Dá se na tom něco šmrdlat i za běhu? (jestli jsi náhodou zkoušela)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: ne březen 04, 2012 8:56 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: |
Z toho co tu proběhlo se mi tenhle prozatím docela líbí. Jak se to ovládá? Dá se na tom něco šmrdlat i za běhu? (jestli jsi náhodou zkoušela) |
Dá, jedinou výtku mám ke sluchátkům, po dvou měsících se mi jedno rozpadlo... Jinak bez výhrad. _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne březen 04, 2012 10:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po březen 05, 2012 8:59 am Předmět: |
|
|
Přečetl jsem si pár dalších komentářů a rozhodl se, že to nebudu riskovat. Samej mínus... A jestli to fakt ani nemá nabíječku a neumí playlist, je to nepoužitelný.
Bych nečekal, že bude takovej problém koupit blbej přehrávač za litr!
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po březen 05, 2012 9:11 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
dogeatdog
|
Zaslal: po březen 05, 2012 9:41 am Předmět: |
|
|
Za mě Cowon D2. Je dražší, jenže na rozdíl od mnoha přehrávačů opravdu umí hrát a já jsem bohužel ujetý na kvalitní zvuk. Výdrž baterie skvělá, přehledný dotykový displej, a po třech a půl letech používání nemůžu říct křivého slova. Chce to ovšem kvalitnější sluchátka, ať se dobrý zvuk nezabije peckami typu "zdarma k telefonu".
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po březen 05, 2012 9:51 am Předmět: |
|
|
Na kapesním přehrávači, kterej má člověk na běhání/do posilovny, mi dotykovej displej nepřijde jako dobrá vlastnost :)
|
|
| nahoru |
|
 |
dogeatdog
|
Zaslal: po březen 05, 2012 10:04 am Předmět: |
|
|
No člověče, právě naopak  nota bene, když mi dusá třeba dvouhodinový trance set při běhu, klepnu prstem a posunu to o hodinu dopředu.. o rozklepaných prstech v posilovně nemluvě, tam mi taky příjde vhod dotykový displej s velkými ikonami.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
BumbleBee

|
Zaslal: st březen 07, 2012 10:35 am Předmět: |
|
|
Vsak ale nic lepsie ako iPod neexistuje!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st březen 07, 2012 10:40 am Předmět: |
|
|
Ten je za litr?...asi ne,že?:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|