přehrávač

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - přehrávač  Úvodní stránka -> Ostatní -> přehrávač
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mablung

PříspěvekZaslal: út prosinec 06, 2011 6:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já si před sto lety koupil iRiver. Tvar a velikost trojhranné rtěnky (nevím k čemu jinému bych to přirovnal :-) ), totálně nezničitelný, malý utopený displej. Absolutní spokojenost, jen ovládání mohlo být o něco lepší. Ale neboť to bylo ještě v době kdy se tu procházeli mamuti, tak tenhle model nahradily šmejdy s velkými displeji.
Nicméně, co se tvého problému týče, podle mě na samotném přehrávači můžeš ušetřit. Nicméně pokud chceš mít slušný zvuk, měl bys vyhodit sluchátka k tomu dodávaná a koupit nějaká kvalitní.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: út prosinec 06, 2011 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Já si před sto lety koupil iRiver. Tvar a velikost trojhranné rtěnky (nevím k čemu jinému bych to přirovnal :-) ), totálně nezničitelný, malý utopený displej. Absolutní spokojenost, jen ovládání mohlo být o něco lepší. Ale neboť to bylo ještě v době kdy se tu procházeli mamuti, tak tenhle model nahradily šmejdy s velkými displeji.
Nicméně, co se tvého problému týče, podle mě na samotném přehrávači můžeš ušetřit. Nicméně pokud chceš mít slušný zvuk, měl bys vyhodit sluchátka k tomu dodávaná a koupit nějaká kvalitní.

...takovej ten šedej na tužkovou baterku? :o) Paměť tuším 128mb? Já ho měl taky, dovezený od bráchy z USA. Když jsem to ukázal ve třídě (v té době měl každý walkman, max diskman) tak jsembyl za krále
Mablung

PříspěvekZaslal: st prosinec 07, 2011 5:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Mablung napsal:

...takovej ten šedej na tužkovou baterku? :o) Paměť tuším 128mb? Já ho měl taky, dovezený od bráchy z USA. Když jsem to ukázal ve třídě (v té době měl každý walkman, max diskman) tak jsembyl za krále

Trochu novější . 2 GB paměti, iRiver T60. Obrázky třeba tady http://blog.antonindanek.cz/clanek/mp3-prehravac-iriver-t60/
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: pá prosinec 09, 2011 4:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Potřeboval bych nějakej MP3 přehrávač na aaa baterii, ten styl ala jedna baterka k mp3 přehrávači mě fakt nebere. Nemáte někdo nějakej tip? Tak zběžně jsem se díval, ale je to bída, skoro nic není, chci něco levnýho
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: ne březen 04, 2012 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tracey napsal:
já mám tenhle a naprostá spokojenost http://www.ptmobil.cz/92-171-11420/emgeton-cult-e8-sport-4gb.php

zvuk perfektní, v balení je i pásek na ruku a opravdu dlouho vydrží na jedno nabití (dle výrobce 25 hodin a docela bych tomu věřila)

Z toho co tu proběhlo se mi tenhle prozatím docela líbí. Jak se to ovládá? Dá se na tom něco šmrdlat i za běhu? (jestli jsi náhodou zkoušela)
Tracey

PříspěvekZaslal: ne březen 04, 2012 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Tracey napsal:
já mám tenhle a naprostá spokojenost http://www.ptmobil.cz/92-171-11420/emgeton-cult-e8-sport-4gb.php

zvuk perfektní, v balení je i pásek na ruku a opravdu dlouho vydrží na jedno nabití (dle výrobce 25 hodin a docela bych tomu věřila)

Z toho co tu proběhlo se mi tenhle prozatím docela líbí. Jak se to ovládá? Dá se na tom něco šmrdlat i za běhu? (jestli jsi náhodou zkoušela)

Dá, jedinou výtku mám ke sluchátkům, po dvou měsících se mi jedno rozpadlo... Jinak bez výhrad.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: ne březen 04, 2012 10:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No koukal jsem na "recenze" na Alze a teda trochu se bojím: http://www.alza.cz/emgeton-cult-e8-sport-8gb-d189112.htm#recenze

...ale když píšeš, že je to ok... :)

Sluchátka bych stejně předpokládám koupil extra.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: po březen 05, 2012 8:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Přečetl jsem si pár dalších komentářů a rozhodl se, že to nebudu riskovat. Samej mínus... A jestli to fakt ani nemá nabíječku a neumí playlist, je to nepoužitelný.
Bych nečekal, že bude takovej problém koupit blbej přehrávač za litr!
Frozz.

PříspěvekZaslal: po březen 05, 2012 9:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

koupil jsem:

http://www.zrecenzuj.cz/mp3-prehravace/prcek-do-kapsy-recenze-doonio-evos/

za dobrý peníz, a zatím jsem spokojený. Jediná nevýhoda, co jsem spozoroval: nemá zamykání tlačítek.
Jinak vydrží přehrávat opravdu DLOUHO.

recenze:
http://mp3-prehravace.heureka.cz/doonio-evos-2gb/recenze/
dogeatdog

PříspěvekZaslal: po březen 05, 2012 9:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Za mě Cowon D2. Je dražší, jenže na rozdíl od mnoha přehrávačů opravdu umí hrát a já jsem bohužel ujetý na kvalitní zvuk. Výdrž baterie skvělá, přehledný dotykový displej, a po třech a půl letech používání nemůžu říct křivého slova. Chce to ovšem kvalitnější sluchátka, ať se dobrý zvuk nezabije peckami typu "zdarma k telefonu".
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: po březen 05, 2012 9:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na kapesním přehrávači, kterej má člověk na běhání/do posilovny, mi dotykovej displej nepřijde jako dobrá vlastnost :)
dogeatdog

PříspěvekZaslal: po březen 05, 2012 10:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No člověče, právě naopak nota bene, když mi dusá třeba dvouhodinový trance set při běhu, klepnu prstem a posunu to o hodinu dopředu.. o rozklepaných prstech v posilovně nemluvě, tam mi taky příjde vhod dotykový displej s velkými ikonami.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: po březen 05, 2012 2:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mně teda přijde, že do tlačítka se člověk trefí líp než do obrazovky, obzvlášť s těma rozklepanýma a upocenýma prstama
BumbleBee

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2012 10:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vsak ale nic lepsie ako iPod neexistuje!
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2012 10:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten je za litr?...asi ne,že?:o)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - přehrávač Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: