|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zenny
|
Zaslal: po březen 05, 2012 11:17 am Předmět: Co s miliónem? |
|
|
Na radiu Impuls teď slibují miliónovou výhru a ptají se, co by lidi dělali, kdyby meloun vyhráli.
Co byste dělali s jedním miliónem vy? :)
Já bych si chtěla pořídit dům, ale na to by mi asi nestačil
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
U.B0B

|
Zaslal: po březen 05, 2012 11:27 am Předmět: |
|
|
- 5-6 let nejit do prace a postupne utratit (proste uzivat zivota)
- pridat jeste jeden a uvazovat o malem bydleni
- kazdy mesic neco malo utratit a prilepsit si
- ulozit a nechat na horsi casy nebo duchod
- investovat napr. do sveho podnikani
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po březen 05, 2012 12:18 pm Předmět: |
|
|
pajero je aspon auto,kuga je gaykchar _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po březen 05, 2012 12:31 pm Předmět: |
|
|
Souhlas s peteym :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po březen 05, 2012 12:40 pm Předmět: |
|
|
Dal bych 100-200 tisic do studia investovani, pripadne zaplatil overeneho financnika a zbytek investoval, pripadne vytvoril investicni plan. Za 30 let z takove castky muze byt i 10 milionu (samozrejme i driv, ale tady s rozumnou mirou rizika) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
myš

|
Zaslal: po březen 05, 2012 12:48 pm Předmět: žirafa |
|
|
Já bych si aspoň na rok adoptovala v zoo žirafu, abych si jí mohla chodit krmit a hladit....
A zbytek bych zcela bez studu marnotratně rozházela (samozřejmě, že nejen za sebe, ale i za své bližní a možná by se dostalo i na opuštěný zviřátka a děti....)
protože jeden mega není bohužel v dnešní době dostatečná částka na pořádnou a rozumnou investici.....
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po březen 05, 2012 1:06 pm Předmět: |
|
|
Ja bych to krasne pomalu a s rozmyslem prozral :D ... nema cenu milion investovat v dnesni do e podle me...radsi bych si na par let denne prilepsoval :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po březen 05, 2012 1:10 pm Předmět: |
|
|
Přidal bych něco k tomu a investoval do bydlení, který by se rychle splatilo a pak by mohlo vydělávat na další, lepší a větší bydlení :)
Do nějakých investic na trzích bych se asi nepustil, protože tomu a) nerozumím a za b) nemám k tomu důvěru. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po březen 05, 2012 1:16 pm Předmět: |
|
|
Přidal bych to dětem na vzdělání.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: po březen 05, 2012 1:23 pm Předmět: |
|
|
Já bych dala asi 100.000,- na charitu, konkrétně něco asi UNICEFU v rámci programu Přítel dětí, pak Klokánku, Dobrýmu andělu a Nadaci na ochranu zvířat. Tak 250.000,- bych rozdělila mezi rodinu, dalších 400.000,- bych uložila asi na termínovaný vklady,aby se mi alespon trošku množily a zvažovala bych nějaký investice možná do zlata nebo co by mi kdo poradil.  Určitě bych zaplatila sobě a naší bandě megaluxus dovču a zbytek bych časem prošustrovala jinak.  Jéé, to by byly časy...
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: po březen 05, 2012 1:40 pm Předmět: |
|
|
1mega je fakt nic  , s tím se nedá moc pracovat _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|