|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Culda13
|
Zaslal: so říjen 08, 2011 10:57 am Předmět: |
|
|
tak chtěl bych benzín ,ale né auto co si vezmě 11-13 l když nyní jezdím naftu ( 5 l ) . Vše musím zvážit ,ale určitě to chci na 5 nebo 6 let _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so říjen 08, 2011 11:06 am Předmět: |
|
|
Má to být první auto do rodiny ? Potřebuješ prostor ? ...tj. velký kufr ? Má to být 4kolka ? Spíš kombi nebo SUV ?
Osobně bych šel raději do kombíku než do SUV. Kromě spotřeby zaplatíš víc na gumách apod.
úplně nejraději bych volil kombi s nějakým slušným haldexem jako u škodovek, pro případ, že se OBČAS pohybuješ na horách, na silnicích nižších tříd v zimě apod.
Chceš to kvůli odpočtu DPH - tj. bude to firemní. Myslím si, že DPH lze odečíst i u ojetin, ne ? Třeba z Businesslease a podobných institucí, kde se prodávají auta po leasingu u firem apod.
Ale to je jen takový námět.
Já si koupil tříletou C5 kombi se 120 000 km po kamarádovi, co to měl jako svoje firemní s tím, že než mi to prodal, tak to šlo na generálku ( samozřejmě, že ne z jeho ani mojí - ale firemní kapsy:o) ).
Cena do 200 000 kč a spotřeba cca 6 - 6,2 l / 100 km.
Plánuju to na tak 4 roky. Tj. za polovinu peněz relativně slušné auto s nízkou spotřebou a super pohodlím a bezpečností. Osobně bych si novou C5 nekoupil ani omylem ( nákupka byla skoro mega ), ale je to myslím slušný kompromis:o)
Tímto směrem jsi neuvažoval ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so říjen 08, 2011 11:48 am Předmět: |
|
|
SUV nemusi mit nutne vyssi spotrebuj, gumy muzou byt taky stejne
rozdil bych videl v uzitne hodnote _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so říjen 08, 2011 3:42 pm Předmět: |
|
|
No, nemusí - ale za šestku Ti nepojede.
Osobně preferuji auta typu A6 allroad apod ( to, že na ně nemám je věc druhá:o)).
Koupil bych kiu sportage - to je velmi slušné auto.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út březen 06, 2012 9:55 am Předmět: |
|
|
resim ten samej problem, co mel na zacatku topicu CZEBLADE
zadrel jsem kliku na VW POLO a ted resim, jestli mu mam po vymene motoru verit natolik, abych si ho jeste nechal a nebo ho poslat do sveta a koupit neco noveho (novejsiho)
pokud bych mel stesti, tak polo prodam za 100
takze se poohlizim po necem do 200
do uzsiho vyberu se mi dostala Dacia Sandero
v zakladu je za 160, kdyz prihodim bezpecnostni pack za 4500 a origonal LPG tak jsem na cca 200, s tim ze mam nove auto s petiletou zarukou
hodila by se i klimacka,a le to uz je 30 tisic a ty nemam
a nebo neco 2-3 roky stareho, jeste v zaruce, s LPG, pak by krome Sandera mohl byt i Hyundai i20, mozna i Fabka (ale tam to bude smutne, co se tyce vybavy)
jedine na cem trvam je bezpecnost, LPG, a hned potom by byla klimacka
jakej nazor na to mate vy? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út březen 06, 2012 10:56 am Předmět: |
|
|
Proč LPG a ne nafta ?
Nešel bych do nového auta. Koupil bych 2-3 letou ojetinu. Za 200 tis. je velice slušný výběr.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út březen 06, 2012 10:58 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út březen 06, 2012 11:35 am Předmět: |
|
|
Tak pokud repasuješ moto, tak za 20 tis. máš ověřené auto. Pokud nepotřebuješ větší auto a je jinak v pořádku, osobně bych si ho nechal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út březen 06, 2012 11:37 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Tak pokud repasuješ moto, tak za 20 tis. máš ověřené auto. Pokud nepotřebuješ větší auto a je jinak v pořádku, osobně bych si ho nechal. |
klika opravit nesla
je tam novej motor, a podle prodejce ma najeto 70 000
ale rict to muze, pravda to byt nemusi
ma draha se s nim taky lopucit nechce, je to hodne dobre vybavenej stroj, i kdyz starsiho data vyroby
jinak to co jsi posilal je vazne vonavka
ale je to uz vic nez 200 a to porad idealisticky pocitam, ze svoje bych za 100 prodal _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út březen 06, 2012 11:43 am Předmět: |
|
|
Někde jsem četl, že mají 0 % navýšení při leasingu. Docela výhoda. Dřív jsem hyundai měl ( Getz r.v.2007, 1,4 97 k) a kromě pár žárovek to bylo naprosto bezporuchové a prostorné auto. Protože máme malou, tak jsme ho vyměnili za citroen C5 ,což je hodně velké a dobře vybavené auto, ale na rozdíl od getze mám docela strach co to bude stát, až se začne lámat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út březen 06, 2012 11:45 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Někde jsem četl, že mají 0 % navýšení při leasingu. Docela výhoda. Dřív jsem hyundai měl ( Getz r.v.2007, 1,4 97 k) a kromě pár žárovek to bylo naprosto bezporuchové a prostorné auto. Protože máme malou, tak jsme ho vyměnili za citroen C5 ,což je hodně velké a dobře vybavené auto, ale na rozdíl od getze mám docela strach co to bude stát, až se začne lámat. |
ja mel taky i20 v uzkem vyberu
a 0% to mozna je, ale zalezi, s jakym financovani, pojistkou atd _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út březen 06, 2012 11:57 am Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Peter Ustinov napsal: |
ale stejne porad vaham, jestli si nenechat polo |
Pročíst diskuze na fandovských fórech VW, zjistit si zkušenosti s tím motorem a najít tam kontakty na lidi, co tomu fakt rozumí a nechat to u někoho nezávisle zhodnotit .... pokud to bude vypadat nadějně, nechat si, pokud ne, řešit co dál. |
ano, to uz delam, jsem tam dokonce pod stejnym nickem
nekdo rika, ze je to jenom blba nahodqa, nekdo abych to hnedka poslal do sveta
jsem porad na zacatku, nevim, kdo a podle ceho by to mel rozhodnout _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|