|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| KDO VYHRAJE LETOŠNÍ ROČNÍK EXTRALIGY? |
| SPARTA |
|
16% |
[ 10 ] |
| PLZEŇ |
|
6% |
[ 4 ] |
| PARDUBICE |
|
15% |
[ 9 ] |
| LIBEREC |
|
5% |
[ 3 ] |
| Č. BUDĚJOVICE |
|
1% |
[ 1 ] |
| VÍTKOVICE |
|
5% |
[ 3 ] |
| ZLÍN |
|
3% |
[ 2 ] |
| BRNO |
|
40% |
[ 24 ] |
| KLADNO |
|
1% |
[ 1 ] |
| TŘINEC |
|
5% |
[ 3 ] |
|
| Celkem hlasů : 60 |
|
| Autor |
Zpráva |
Johncreasy

|
Zaslal: čt březen 01, 2012 11:41 pm Předmět: |
|
|
Deadlifte: jj, máte to na dobře rozehrané, a musím říci, že se Váš další soupeř má na co těšit. Ta vaše nadrženost se mi líbí. Však bylo už na čase.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Johncreasy

|
Zaslal: so březen 03, 2012 10:20 pm Předmět: |
|
|
Třinec - Zlín 6:2 Stav série: 2:1
Kladno - Kometa Brno 3:4sn Konečný stav série: 0:3
Gratulace Brňákům a už se mohou těšit pravděpodobně na Plzeň. Pokud Třinec postoupí, troufám si říci, že jak Spartu, tak Plzeň čekají sakra nepříjemní soupeři, a vůbec bych se nedivil, kdyby minimálně jeden z nich pozici favorita nezvládl.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne březen 04, 2012 5:45 pm Předmět: |
|
|
Brno bude doma hodně nepříjemný soupeř. Střelecky se jim daří viz. 13 golů v zákl. hrací době / 3 zápasy.
Při troše štěstí by mohli ještě jedno kolo přežít:o)
Jako exbrňák ovšem fandím hlavně domácím - tedy Víííítkovice !
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne březen 04, 2012 9:46 pm Předmět: |
|
|
Třinec - Zlín 1:2sn Stav série: 2:2
Zlín překvapil a mě osobně mile. Uvidíme pozítří.
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: ne březen 04, 2012 9:53 pm Předmět: |
|
|
Hezkej zápas. Sledoval jsem. Ke konci už bych s nima teda neměnil, uplně bylo vidět jak jsou v prodloužení odvařený - hra 4 na 4 je vždy daleko rychlejší a takhle na konci, no uplně mě bolely nohy na to jen koukat _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne březen 04, 2012 10:55 pm Předmět: |
|
|
Já to neviděl, ale jestli to běželo na čtyřce, tak si to asi dám z netu ze záznamu. Což teda, krom utkání Pardubic, nikdy nedělám.
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: ne březen 04, 2012 11:20 pm Předmět: |
|
|
Jako celkově nebylo moc na co dívat, jen jelikož já trošku fušuju do řemesla se rád přiučim precizní obraně a vyžívám si v tom, stejně jako ve stylech přesilovek apod. Finální zápas bude v úterý, asi bych to o něco víc přál Třinci. _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: út březen 06, 2012 4:04 pm Předmět: |
|
|
To Plzni a Vítkám fakt nikdo nevěří, nebo tu není nikdo z jejich fans? Krom Deadlifta.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: út březen 06, 2012 4:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: út březen 06, 2012 5:20 pm Předmět: |
|
|
Sakra Johne jak můžeš fandit Pardubicím když si z Krupky?Co litvajz třeba? _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út březen 06, 2012 5:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: út březen 06, 2012 9:01 pm Předmět: |
|
|
Stará láska Kebo. Je mi líto.  Ve dvanácti letech jsem si vybral (V době kdy to ještě na naše poměry nebyl velkoklub, spíš tým s problémem se dostávat do play-off.) Navíc já nepocházím ani z Krupky, jen tam posledních asi pět let žiju. Ale nic proti Litvajzu....A to říkám i přesto, že je to ve fitku často těžká hecovačka. V každém případě doufám, že to teď nějak zvládne. Taková líheň do nejvyšší soutěže patří.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: út březen 06, 2012 9:06 pm Předmět: |
|
|
JJ Deadlifte....těším se vydatně. Zrovna Vítky jsem si extra nepřál, ale přesto věřím Perníkům.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|