|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Scantrax
|
Zaslal: po březen 05, 2012 5:36 pm Předmět: |
|
|
Zdravím, chtěl bych se zeptat, jaký by jste mi kdo doporučil protein, hledám něco hodně kvalitního, s čím kdo máte nějaký zkušenosti a proč ho zrovna doporučujete, musí mít dobrou rozpustnost, chuť by mohla být taky aspoň nějaká na úrovni a hlavně aby to mělo ty největší účinky...
Předem děkuji moc za radu. Na trhu je toho opravdu spoustu a když tomu nerozumíte, tak se z něčeho velice těžko vybírá.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: po březen 05, 2012 6:29 pm Předmět: |
|
|
| Scantrax napsal: | Zdravím, chtěl bych se zeptat, jaký by jste mi kdo doporučil protein, hledám něco hodně kvalitního, s čím kdo máte nějaký zkušenosti a proč ho zrovna doporučujete, musí mít dobrou rozpustnost, chuť by mohla být taky aspoň nějaká na úrovni a hlavně aby to mělo ty největší účinky...
Předem děkuji moc za radu. Na trhu je toho opravdu spoustu a když tomu nerozumíte, tak se z něčeho velice těžko vybírá. |
kvůli tomu se přeci dělalo hodnocení proteinů na Ronnie?...stačí jen otevřít oči _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Scantrax
|
Zaslal: po březen 05, 2012 9:26 pm Předmět: |
|
|
| Pavelito napsal: | | Scantrax napsal: | Zdravím, chtěl bych se zeptat, jaký by jste mi kdo doporučil protein, hledám něco hodně kvalitního, s čím kdo máte nějaký zkušenosti a proč ho zrovna doporučujete, musí mít dobrou rozpustnost, chuť by mohla být taky aspoň nějaká na úrovni a hlavně aby to mělo ty největší účinky...
Předem děkuji moc za radu. Na trhu je toho opravdu spoustu a když tomu nerozumíte, tak se z něčeho velice těžko vybírá. |
kvůli tomu se přeci dělalo hodnocení proteinů na Ronnie?...stačí jen otevřít oči |
Ahá, tak to potom jo pane chytrý, o tom vím taky, ale kde se prodávají proteinové doplňky, tak to snad není jen na ronnie, ne? Přeci všichni nekupují jen tam, jsou i jiné stránky, jiný výběr, jiný proteiny atp. Chtěl jsem něco doporučit, ale tady to asi bude problém.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po březen 05, 2012 9:40 pm Předmět: |
|
|
Napr. Reflex, Muscle Pharm, Smartlabs.... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po březen 05, 2012 9:58 pm Předmět: |
|
|
Poslední dobou ujíždím na smartlabs. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: st březen 07, 2012 9:56 am Předmět: |
|
|
Teda musím uznat, že Combat Powder je opravdu chuťově výbornej (mám cookies and cream), hodně dobře rozpustnej, pěna slehne za cca minutu a nepatří k nejdražším proteiňákům. Ten kdo o něm přemýšli, ať neváhá a jde do něj!
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st březen 07, 2012 10:31 am Předmět: |
|
|
| 01Smajdalf napsal: | | Frozz. napsal: | | Poslední dobou ujíždím na smartlabs. |
Příchuť? Chci ho taky pořídit, ale nevím jakou |
Já měl od nich vícesložkový nový Smartlabs® Quad Core, čokoláda:
- nebyl přeslazený, takže se tím člověk nepřepije. Dobrá rozpustnost, pění normálně, nic hrozného. Chuťově OK, spíš takový decentnější.
Kamarád včera ochutnal Smartlabs 100% Whey TASTY, malina:
"celkem dobrý, cítím hlavně mléko a trochu chuti, přírodní, nepřeslazený".
Takže uvidím, za pár dní budu objednávat nový protein tak se rozmýšlím, jaký vezmu s té velké nabídky na trhu. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st březen 07, 2012 12:17 pm Předmět: |
|
|
Matrix zkušenosti někdo? Asi bych zkusil ČOKO nebo BANÁNcream:
Co jsem slyšel, prý je hodně chutný (čoko) a kvalita by měla být OK.
https://obchod.ronnie.cz/s-827-matrix.html _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
TS
|
Zaslal: st březen 07, 2012 12:30 pm Předmět: |
|
|
Měl jsem všechny a se všema spokojenost na max., teď mám jahodový - do mléka skvělá chuť, ale čokoláda je nej (pro mě:)
Rozpustnost super, nepění.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: st březen 07, 2012 1:16 pm Předmět: |
|
|
Me ten Matrix nechutnal.. uz nikdy vice :D
|
|
| nahoru |
|
 |
dogeatdog
|
Zaslal: st březen 07, 2012 2:02 pm Předmět: |
|
|
Já mám s Matrixem dobré zkušenosti, alespoň u mne velmi dobrá stravitelnost.
|
|
| nahoru |
|
 |
banán9
|
Zaslal: st březen 07, 2012 2:18 pm Předmět: |
|
|
Měl jsem cookies,ten byl slušný a ještě jahodu a to byl nejlepší protein,této příchutě co jsem pil. (Extrfit,Muscle pharm,Biotech,promil)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mictian
|
Zaslal: st březen 07, 2012 2:58 pm Předmět: Protein |
|
|
| Scantrax napsal: | Zdravím, chtěl bych se zeptat, jaký by jste mi kdo doporučil protein, hledám něco hodně kvalitního, s čím kdo máte nějaký zkušenosti a proč ho zrovna doporučujete, musí mít dobrou rozpustnost, chuť by mohla být taky aspoň nějaká na úrovni a hlavně aby to mělo ty největší účinky...
Za sebe bych ti doporučil Combat vanilku - chuťově nejlepší protein, co jsem měl. Ale ani cookies a čokoarašídové máslo od combatu nebyly špatné. Na vanilku u mne ale nemají. Jako jedinná se mi absolutně nepřejedla, což se třeba u proteinů nejmenovaného výrobce a výherce chuťových testů z česka říct nedalo- po 14 dnech mi to lezlo už i ušima.
Teď chci zkusit Combat banán, doufám, že to bude laskomina. Banán jsem měl totiž jen jednou ( právě od Nutrendu :) ) a to byl neskutečnej umělej kekel.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|