Koupe automobilu

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 36, 37, 38  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Koupe automobilu  Úvodní stránka -> Ostatní -> Koupe automobilu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út březen 06, 2012 12:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wondra napsal:
Já jsem třeba koupil dieslovou thalii 2002 za 40 a jsem spokojený...zatím

nechci renaulta, to vazne ne

ja chci nejakou zaruku spolehlivosti
takze to je pro me moc stare, pocital jsem s 2-3 rokama acca 50000 kilometru
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út březen 06, 2012 4:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak jsem byl u hyundai
a nabizeli mi i20 za 180, 190 a 205 000 podle vybavy, ta nejvyssi je stejna jako mam u pola, akorat mi chybel tempomat a parkovaci senzory
plyn je za 29 900
vsechno jsou to 1,2 16V (78koni/118Nm) a slibuji kombinovoanou spotrebu 5,1 litru

oproti tomu http://www.sauto.cz/osobni/detail/dacia/sandero/9328400?goFrom=list
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út březen 06, 2012 4:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.tipcars.com/skoda-fabia/ii-14-16v-lpg-5112049.html

http://www.tipcars.com/suzuki-sx4/16i-cr-1maj-ac-origlpg-15908979.html

[/url]http://www.tipcars.com/skoda-fabia/12-12v-lpgcrjen-10tkm-15670086.html[url]

[/url]http://www.tipcars.com/citroen-c4_picasso/18i16vlpg-13627960.html[url][/url]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út březen 06, 2012 5:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

asi to napred prevedu na reseni problemu, zda si polo nechat nebo ne
pak te poprosim o najiti nejlepsiho mozneho vozu z druhe ruky
(akorat musi mit aspon dva roky zaruku)
ta fabka s emi moc libila
8 pytlu je velike plus,
co by jsi udelal ty v me situaci?
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út březen 06, 2012 5:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud je polo v slušném stavu bez nějakých větších investic - nechal bych si ho. Za relativně málo peněz máš auto o kterém víš vše. Nejlevnější a nejjistější řešení.

Pokud koupíš nové, tak máš jistotu, ale ne za 20 000 Kč.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út březen 06, 2012 5:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Pokud je polo v slušném stavu bez nějakých větších investic - nechal bych si ho. Za relativně málo peněz máš auto o kterém víš vše. Nejlevnější a nejjistější řešení.

Pokud koupíš nové, tak máš jistotu, ale ne za 20 000 Kč.

dik, beru tvuj nazor v potaz, akorat ze novej motor s praci byl za 30
jenom ted hloda cervik, co dalsiho s emuze stat
pretrzenej hnaci retez od olejoveho cerpadla rozhodne neni casta zavada
ygg

PříspěvekZaslal: út březen 06, 2012 6:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stát se může cokoli a na čemkoli ... jak píše Deadlift, tohle auto aspoň znáš, motor lze nechat pro jistotu prohlídnout někde, kde tomu fakt rozumí a nenapočítají si za to nějakou raketu.

Pokud chceš jistotu....ne že budeš bez závad, bo to nemáš nikdy u ničeho, ale že je celkem slušná šance že je pokryje záruka....kup si nové. Jakékoli jiné ojeté pro tebe nebude žádný upgrade, pokud by ses nedostal čistě náhodou k nějakému jo vymazlenému a velmi příznivou cenu a od někoho, koho fakt hodně dobře znáš a můžeš mu věřit. Což asi není tvůj případ, jinak si tu nepíšeme;-). Ale taky se ti může stát, že budeš mít smůlu a nové auto tě sice nebude stát na opravách nic, ale věčně bude v servisu. Skutečnou jistotu je potřeba hledat jedině na hřbitově:-).
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út březen 06, 2012 6:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nepocitam s tim ze nebudou problemy, ale ze nebudu mit behani kolem toho, kdyz sezenu tri roky stare auto v zaruce, tak vim, ze kdyz se neco po... tak zvednu telefon a do hodiny mam nahradni auto
viz dnesni rozhovor s prodejcem

jeste jedna vec, jak prohlednout motor, jestli je v poradku?
na to jsme se ptal n´mechanika a ten rekl, ze teoreticky leda premerit vsechny casti v motoru
ale zase, jak je motor zabehlej, tak jednotlive kusy kapku povoli a pak se navzajem doplnuji (a proto maji motoro po par tisicich lepsi spotrebu nez funglovky, nezajete)
ygg

PříspěvekZaslal: út březen 06, 2012 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, co se toho bryskního a bezproblémového uplatňování záruk týče, hlavně u starších vozů, tak to je sice někdy pravda, ale zdaleka ne vždy ... abys neskončil s autem na podvalu a právníkem u soudu.

Opakuji, podělat se může vždy všechno .... a i ta kontrola jen zvyšuje pravděpodobnost, že tam není nějaká zjevná závada, kterou zkušený mechanik odhalí.

Když už jsi tam ten nový motor dal, a pokud se vůz momentálně chová jak má, nechal bych si to. Protože jinak to vypadá, že vám plně vyhovoval. Jako druhou možnost bych volil to nové pidiauto, jinou ojetinu bych volil až jako poslední řešení.
smetak

PříspěvekZaslal: út březen 06, 2012 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A hlavne jakmile neco koupis tak hned preventivne rozvody. Aby se ti nestalo to same co nam, kdy jsem dokonce podle servisni knizky obvolaval, jestli skutecne byly rozvody meneny a po ujisteni, ze ano se motor po 200km potkal
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2012 4:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

smetak napsal:
A hlavne jakmile neco koupis tak hned preventivne rozvody. Aby se ti nestalo to same co nam, kdy jsem dokonce podle servisni knizky obvolaval, jestli skutecne byly rozvody meneny a po ujisteni, ze ano se motor po 200km potkal

na cem?
potrebuju detaily
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2012 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rozvody a olej bych udělal u každýho koupenýho auta - pokud by nebylo odo dobrého kamaráda. U automatu taky olej v převodovce.
KAKAč

PříspěvekZaslal: čt březen 08, 2012 6:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

V utorok som bol v autosalóne po funglovku Renault Thalia, kompletná cena /základná výbava/ + predné + zadné zásterky + strešné priečnice 6150 eur.
Výbavu nepotrebujem, rádio+repráky dokúpim položka tak okolo 80 eur spolu...
Ide mi o to, že je to nové, sám si to zabehnem, a hlavne oproti všetkým DACIAM vrátane DUSTER to má celopozinkovanú karosériu s garanciou na prehrdzavenie 12 rokov a to je pre mňa priorita, lebo auto kupujem až "dokonca" teda koľko vydrží...
Kufor 510l, výzor celkom slušný, podvozok vyšší čo na kysuciach pri metrovom snehu v zime je len plus /fábia už dre spodný plast, pričom môj citroen AX ešte ani nechytá o spodok.../
Auto budem mať tak 2 roky ako "druhé" a po dvoch rokoch keď pôjde moje AX-ko so spotrebou v lete do 4,0 l /dlhodobá leto+zima okolo 4,2 - merané dlhodobo cez 100 tis. km od r. 2004/, to bude hlavné auto. Možno tam pôjde neskôr nejaký slušnejší splyňovač...
U auta pri kúpe dbám v prvom rade na stav karosérie, jednak na nej sú tie najdrahšie opravy a nepísané pravidlo je také že motor vždy prežije karosériu...
Grimley

PříspěvekZaslal: čt březen 08, 2012 7:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To uz bych si radsi nechal Polo, nez kupovat Thaliu..jeste k tomu funglovku. Omlouvam se, ale Thalia je priserny auto....to uz sis mohl rovnou koupit Logana :)) Ale proti gustu....
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt březen 08, 2012 8:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já bych si koupil logana MCV:o)

Nic proti Thálii - za 140 000 kč slušný kus auta.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Koupe automobilu Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 36, 37, 38  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: