|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Draper

|
Zaslal: st březen 07, 2012 3:27 pm Předmět: |
|
|
Dalsi clovek, ktereho dostala vanilkova prichut combatu
Jinak ja osobne nemam moc rad bananove prichute, takze pro me asi ze vsech combatu nejhorsi (cimz samozrejme nechci rict, ze neni dobrej, to vubec....) a jelikoz jsem nikdy jiny bananovy protein nemel nebo uz je to hodne davno, tak nedokazi srovnat. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st březen 07, 2012 3:30 pm Předmět: |
|
|
pro me je nejslabsi triple berry - to ale neznamena, ze je nejak spatna, porad je to hodne povedena chut, ale v konkurenci dalsich combat chuti pro me trochu ztraci _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
robo2512
|
Zaslal: st březen 07, 2012 7:15 pm Předmět: |
|
|
zdravim, sorry, ze skacem do debaty, len by som sa rad nieco opytal.
co vravite na protein od ON platinum hydrowhey? momentalne, po dlhsej pauze, som este stale relativne zaciatocnik (22 r.) a zacal som rozmyslat nad proteinom. nechcel ho este brat pravidelne, tym myslim kazdy den od rana do vecera, len nieco po treningu a resp. aj rano. v tom je ocividne hydrolizovany protein najlepsi.
myslite si, ze toto moze byt dobry produkt? skusal som cosi hladat na internete, je to relativne vyhodna cena (1590g - 45€) ma celkom fajn recenzie, len tu, na ronnie, ich vela nie je, tak by ma zaujimal vas nazor. dakujem
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: čt březen 08, 2012 8:14 am Předmět: |
|
|
Wpc 80 Professional.
Mám to pro jednoho známeho, ale nevim jakou přichuť mu vybrat. Hodné rád má Vanilku, takže otázka zní. Je dobrá? Popř. jakou příchuť? _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt březen 08, 2012 8:55 am Předmět: |
|
|
Boruvka _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt březen 08, 2012 9:08 am Předmět: |
|
|
Ja myslim, ze cokoladou pripadne vanilkou nic nezkazis, i kdyz konkretne tento protein jsem nikdy nemel. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt březen 08, 2012 9:21 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: čt březen 08, 2012 9:22 am Předmět: |
|
|
Zrovna jsem si obědnal protein od Smartlabs-chow-přichuť-oříšková čokoláda, jsem zvědavý, jak bude chutnat _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: čt březen 08, 2012 9:25 am Předmět: |
|
|
Jako nebyla ta chuť nejhorší, ale určitě bych si 2kg nekoupil _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt březen 08, 2012 9:25 am Předmět: |
|
|
| 01Smajdalf napsal: | Zrovna jsem si obědnal protein od Smartlabs-chow-přichuť-oříšková čokoláda, jsem zvědavý, jak bude chutnat |
Zamiluješ si ho.
Lehce mi připomíná Pharma Whey čoko cookies, protože u něj zůstává v puse ta chuť trošku dýl.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt březen 08, 2012 9:29 am Předmět: |
|
|
| 01Smajdalf napsal: | Zrovna jsem si obědnal protein od Smartlabs-chow-přichuť-oříšková čokoláda, jsem zvědavý, jak bude chutnat |
Jo to je asi jejich nejpovedenejsi prichut (s pridanim par tablet sladidla) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
|
| nahoru |
|
 |
ikski
|
Zaslal: pá březen 09, 2012 7:41 pm Předmět: |
|
|
Dnes mi prisel Combat Powder čoko-arašídové máslo a po prvotnim ochutnani musim rict ze to je ten nejlepsi protejn co sem pil.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|